AnQi Gourmet Bistro & Noodle Bar serves a unique twist on California Vietnamese Cuisine, with favorites like Filet Mignon Potstickers and Miso Black Cod, as well as items from their Award-Winning Molecular Menu.
Le Water Grill se trouve à quelques pas du Segerstrom Center for the Arts et à quelques minutes de marche du centre commercial de renommée mondiale South Coast Plaza en empruntant une passerelle panoramique. Le restaurant comporte de multiples espaces événementiels, parfaits pour les fêtes intimes, les réunions d'affaires, les grandes réceptions et les soirées de charité. Ses salles luxueuses peuvent accueillir toute taille de groupes de 7 à 700 personnes pour toute occasion. Renseignez-vous dès maintenant pour commencer à planifier une expérience vraiment exceptionnelle pour vous et vos invités !
Le Habana a été créé en 1995. Il sert une cuisine Nuevo Latino qui comprend des classiques cubains et espagnols, et est ouvert sept jours par semaine pour le dîner et le souper. Le Habana est l'un des rares endroits du quartier proposant un menu complet jusqu'à minuit tous les jours, y compris un Happy Hour en fin de soirée, de 22 h à la fermeture. Vous avez la possibilité de vous installer à l'intérieur ou à l'extérieur. L'ensemble du restaurant baigne dans une atmosphère agréable et romantique, avec un éclairage aux chandelles. Un grand nombre de célébrations et d'événements spéciaux y ont lieu; vous aurez donc toujours quelque chose de nouveau et excitant à expérimenter.
Situé sur le sable au début de la jetée d'Huntington, le Duke's Huntington Beach et son Barefoot Bar vous proposent un repas mémorable avec une vue infinie sur l'océan. Détendez-vous et profitez du cadre dans une ambiance de maison de plage hawaïenne, tout en savourant des fruits de mer et des steaks préparés de manière unique et servis avec soin.
Les différents steakhouses et restaurants de fruits de mer Ocean Club de Mastro sont réputés pour leur service haut de gamme, leur cuisine encensée par la critique et les spectacles qu'ils proposent dans une atmosphère à la fois élégante et animée pour vous permettre de profiter d'une expérience culinaire unique en son genre.
Now Open! Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
We are a plant-based fine dining restaurant where fresh, seasonal ingredients become art that you can see, smell, touch, and taste. Where different cultures and cuisines blend and evolve. Where each plate is a canvas, and every meal is a masterpiece.Our mission is to make plant-based cuisine a tasteful choice instead of a lifestyle sacrifice. Our tasting menus are crafted to satisfy all the senses. We celebrate Orange County's diversity by blending flavors, cooking techniques, and dining experiences from various cultures. We aim to entice a more climate-conscious diet.Come, eat your art out.
Behind an unmarked door adjacent to the wine room, guests are transported to District 1 (China Town) in Saigon via Blackhouse’s 28-seat restaurant-within-a-restaurant, LSXO. A spinoff of the Little Sister brand (Manhattan Beach, Redondo Beach & Downtown Los Angeles), LSXO is love letter to the culture, heritage, and lineage of Vietnam (Vuong’s relatives hail from the region). While Little Sister is known for its French Vietnamese menu, LSXO follows the same Southeast Asian inspiration with a more refined feel. “There is no signage for LSXO—you can spot the entrance of it tucked into a section inside Bluegold, but you’ll have to know it’s there. While Bluegold is light, bright, and airy, LSXO is its darker, edgier little sister,” says Vuong. “Both restaurants operate out of the same kitchen, though the menus are completely different. LSXO offers straight-up, honest, home-style Vietnamese cuisine—the type of food I grew up eating with my grandparents in the San Gabriel Valley
Welcome to Momoyama, a Michelin rated esteemed omakase restaurant nestled in the heart of Fountain Valley, California. Renowned for its exceptional culinary artistry and dedication to authentic Japanese cuisine. Our restaurant offers an intimate and refined dining experience that showcases the finest ingredients and the meticulous craft of our Executive Chef, who brings over 20 years of industry expertise to every dish. At Momoyama, we believe in the art of omakase, a traditional Japanese dining style where guests entrust the chef to create a bespoke meal that reflects the freshest seasonal ingredients and the chef's creative vision. Our omakase offerings are available for both lunch with options for a la carte and dinner, providing a unique culinary journey that is tailored to delight your senses.