Winemaker Andres Ibarra and Caren Rideau showcase their Award Winning Wines. Wines on the Tasting ListWHITE WINES: Grenache Rosé, Albariño, Sauvignon Blanc, Dry Reisling and ChardonnayRED WINES: Grenache, Syrah, Tempranillo, Petite Sirah and Tres Uvas
Imagine... Tasting our wonderful Whites and our Big Red Oaked Age Wines. All our Reds are aged 2-6 years in new oak. You will be served by either Ross Jay Rankin the winemaker/owner or LynDee Rankin owner. We have been in business making aged wines for over 20 years. Our winery experience is unique and intimate and unlike any other. Ross is famous for his award winning gold and double gold medal wines and for his ability to regal you with his stories of life and winemaking. Enjoy our new outdoor seating with sun cover, fire pits and heaters. Our current offering is: French Colombard, Chardonnay, Zinfandel, Barbera, '09 Paradise Mountain Syrah, Vin Fortifie Syrah (port style).
Pour ceux qui viennent de la côte centrale de la Californie, le terme « barbecue » a toujours rappelé des plats grillés au feu de bois ouvert de chêne rouge, un style de cuisson propre à la région qui renvoie à l'époque des Rancheros espagnols. En conjuguant l'ancien au nouveau, le Hitching Post II a créé une cuisine alléchante avec des biftecks, des côtes levées et du poulet exceptionnels, ainsi que du poisson frais, des fruits de mer et des plats végétariens. Le restaurant fabrique aussi des vins de la maison de classe mondiale, à déguster dans le restaurant, mais également disponible au public. Les vins du Hartley Ostini Hitching Post ont développé une excellente réputation pour leur qualité. Dégustez-les sur place ou commandez-en sur le site web, à savourer chez vous.
Nouveauté : Essayez les hambourgeois Hitching Post au HP Sidebar de lundi au mercredi! 230g de viande de surlonge hachée grillée au feu de chêne, servie sur une brioche de fromage et accompagnée des célèbres frites du Hitching Post, le tout pour seulement 12 USD.
Le Willows propose principalement des steaks appétissants de qualité et des fruits de mer. Ce restaurant récompensé de 4 diamants par l'AAA dispose également d'une vaste sélection de vins locaux et importés, le tout servi dans un cadre superbement aménagé.
Welcome to The Gathering Table, Solvang’s newest culinary gem. Led by acclaimed Chef Budi Kazali, renowned for his innovative Asian cuisine with French influences, our restaurant promises an unforgettable dining experience.Chef Budi Kazali brings his mastery to every dish, infusing flavors from his Indonesian heritage with local ingredients sourced from nearby farms. Whether indulging in his signature dishes or exploring new creations, every bite at The Gathering Table is a celebration of culinary artistry.Situated amidst Solvang’s picturesque streets, our restaurant offers a serene outdoor dining area, perfect for enjoying Chef Kazali’s creations al fresco. Inside, savor handcrafted cocktails at our full bar or host an intimate gathering in our Private Dining Room, where every detail is tailored to exceed your expectations.Discover a place where exquisite cuisine meets warm and approachable hospitality at The Gathering Table!
Récemment rénové, First & Oak est situé à l'intérieur du charmant Mirabelle Inn. Le Chef exécutif Steven Snook vous propose un éventail de tapas caractérisés par leur saveur et leur finesse. Le menu est de type californien, doté d'une touche éclectique, tout en étant inspiré par des techniques françaises. Il est également de saison et est conçu de sorte à ce que vous puissiez créer votre propre plat personnalisé. L'objectif est que vous soyez en mesure d'explorer le menu de notre chef sans être limités à un seul format d'entrée ou de plat. Leur concept tapas vous donne aussi la possibilité et la liberté de goûter à plusieurs plats. Leur but est de rendre votre repas passionnant et rempli de saveurs. À noter que le restaurant favorise les entreprises locales et durables.
Enjoy a luxury wine tasting experience in Solvang in front of our 36-foot long fire pit and fall in love with our relaxing couches and a beautiful wine bar. We offer unique blends, crisp whites, and amazing award-winning wines from the Santa Ynez Valley. Enjoy our artisan popcorn. A “hip” modern industrial luxury vibe that is a cross between a New York “Soho” music venue and a beautiful “Napa Valley” tasting lounge. Hang outside and soak in the warm sun and relax in the cool breezes or step up to the bar for a glass of the good stuff. We offer live Jazz and Blues music on most weekends and an inviting lounge-like atmosphere with a patio. If you love art, wine, and great service... then stop by to be amazed."
Le S.Y. Kitchen vous reçoit dans une maison de ferme attrayante située au cœur de Santa Ynez. Les chefs Luca et Francesco Crestanelli prépare des plats italiens contemporains mettant en vedette des ingrédients et des vins d'origine locale.
Le bar propose d'incroyables cocktails conçus par le mixologiste Alberto Battaglini et servis dans la salle à manger privée, sur la terrasse ou dans la cour.
Réservations :
Si l'horaire que vous souhaitez n'est pas disponible sur ce site, veuillez appeler directement le restaurant pour vous renseigner sur une éventuelle annulation.
Pour une réservation de groupe de 5 personnes ou plus, veuillez appeler directement le restaurant.
Le S.Y. Kitchen vous demandera les détails d'une carte de crédit pour garantir une réservation de 8 personnes ou plus. Une gratification minimale de 20 % sera ajoutée. Veuillez contacter le restaurant au 805-691-9794. Vous pourrez annuler en appelant le restaurant au minimum 2 jours avant la date réservée, avant 17h00. Passé ce délai, l'annulation sera soumise aux conditions de l'établissement et des frais pourront s'appliquer. Les informations de votre carte de crédit seront traitées de manière sécurisée.
Recently opened on November 16, 2022, The Tavern continues her legacy as Santa Ynez Valley's beloved social hub. This California ranch-inspired restaurant highlights flavorful dishes and honest ingredients, many of which are harvested from Mattei’s on-site garden and surrounding local farms. Paying homage to its century old roots, the menu is elevated yet unfussy, offering grilled dishes and vegetables alongside seasonal specialties. The exceptional wine program is a singular and definitive draw of The Tavern. The comprehensive list features a California focused glass list which is complimented by an extensive cellar of Old World favorites.For informal fare join us at The Bar, Mattei’s Tavern’s most authentic hangout. With a roaring fireplace and fixtures dating back to its 1886 origins, the historic bar and lounge space offers local craft beer and wine, amber hued cocktails and a snacks menu that ranges from bite sized to burger dinners.