The Mulholland. A new neighborhood restaurant at the end of its famed namesake Drive. We are local family-owned and rooted in two generations of hospitality expertise. At The Mulholland, we're all about taking a thoughtful approach to New American cuisine in an environment created for memorable experiences around every plate and glass. Our creative menu crafted by Culinary Director Chef Chris Flint (Eleven Madison Park, NoMad) and Chef de Cuisine Michele Carter (Barbara Lynch Collective) infuses energy into crave-worthy dishes that are artfully crafted with seasonal, local and organic ingredients. With a beverage program to match this ethos, our cocktails are playful spins on the classics and our vibrant wine list is largely organic and off the beaten path. We believe in cultivating community by providing a gathering spot where friends and families can share delicious food and drinks in our dining room and al fresco on the fireplace patio. Call again!
PARTICIPATING IN DINE LA! July 12 - 26. Café Social brings a true culinary experience with a menu that includes fresh salads, such as the Caesar and Chopped Salad, alongside a variety of pasta dishes like Penne Pomodoro and Pappardelle Truffle Cream. Enjoy specialty flatbreads including Pesto Chicken and Mushroom Truffle. Complement your meal with garlic bread and finish with exquisite desserts like Lemon Cake or Crème Brûlée Cheesecake. Refresh with an Aperol Spritz or Peach Bellini. Perfect for a casual yet sophisticated dining experience.
Gyu-Kaku Japanese BBQ, à Sherman Oaks en Californie, vous fera vivre une expérience incroyable dans le Valley! Traditionnellement appelé Yakiniku, ce barbecue japonais est connu pour ses délicieuses viandes fraiches, de qualité supérieure. Venez boire une bonne bière fraîche en grillant vous-mêmes votre viande. Commencez bien la soirée en profitant des meilleurs offres pour manger et pour boire pendant le Happy Hour.
Préparant de délicieux steaks et bien plus encore, le Black Angus Steakhouse - Northridge est connu pour l'expérience inoubliable qu'il vous propose au sein d'un véritable steakhouse américain. Ses chefs cuisiniers sont fiers de servir uniquement des steaks Black Angus soigneusement maturés, fraîchement découpés chaque jour et grillés à la flamme nue.
Parmi les autres spécialités, on compte un grand choix de délicieux fruits de mer, les petites côtes de porc et la fameuse côte de bœuf lentement grillée. Quelle que soit votre envie, l'établissement sera heureux de vous servir des produits de qualité supérieure, un service chaleureux et une excellente cuisine. Plus qu'une tradition, c'est une passion qui anime ce restaurant au quotidien. Une gamme complète de mets naturellement sans gluten est aussi disponible. Pour en bénéficier, veuillez demander la carte sans gluten.