Inspired by the wood-fired Robata grills of Japan, Mizu offers a refreshed take on live-fire cooking atop the Hyatt Centric in the heart of Charlotte’s SouthPark neighborhood. Opened in August of 2021 and named one of 2022's "25 Best New Restaurants" and "50 Best Restaurants" by Charlotte Magazine, the rooftop restaurant by Indigo Road Hospitality Group (IRHG) combines the traditions of ancient Japanese cooking with Southern influences and Asian flavors. The kitchen, anchored by Mizu’s own Robata grill, features a seafood-focused menu composed of wood-fired, raw, and chilled offerings.The beverage program focuses on bright, easy-drinking libations using Japanese spirits and seasonal ingredients, complementing the cuisine and atmosphere. With a chic, minimalist design with natural elements throughout, the restaurant, named for the Japanese word for water, offers sweeping rooftop views from the patio, as well as sophisticated interiors and comfortable lounge and bar seating.
Le restaurant O-Ku célèbre la cuisine asiatique authentique avec une inspiration du sud dans son menu qui met l'accent sur des ingrédients uniques et des présentations sophistiquées. Des petites assiettes aux spécialités de sushi, O-Ku met en valeur le poisson frais à partir des meilleurs marchés et producteurs mondiaux tels que la Norvège, l'Ecosse, Hawaii et la Nouvelle-Zélande, ainsi que des sources locales durables. On y offre des sushis traditionnels haut de gamme tout en demeurant accessible au commun des mortels. Axé sur l'intégration des saveurs authentiquement japonaises, le menu O-Ku est composé de plats signature contemporains et traditionnels, de sushis de saison et siège dans un espace de conception unique. Le menu de boissons du O-Ku est un mélange sophistiqué de cocktails spéciaux, de saké premium, de bulles, de vins rouges et blancs avec des sélections de bières uniques.
Serving up prime cuts of beef and authentic homemade pasta, including 100% American Wagyu, Dean’s delivers a classic steakhouse experience in a modern, rustic setting. Open for breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch.
Situé au cœur de Charlotte, en Caroline du Nord, le Customshop vous accueille dans une trattoria moderne avec une atmosphère de quartier. Il sert un menu composé d'un mélange éclectique de plats américains innovants et inspirés par les cuisines italienne, française et espagnole. Cette interaction entre mets de l'ancien monde et mets du nouveau monde est rehaussée par une carte des vins unique et bien conçue. Préparés exclusivement à partir d'ingrédients de la meilleure qualité, les plats faits à la main du Customshop sont méticuleusement cuisinés par le propriétaire et chef exécutif Trey Wilson, dont l'engagement envers les exploitations agricoles locales vous garantit de disposer uniquement des aliments les plus frais et durables de la région, y compris des produits de son propre jardin. Les modifications apportées chaque semaine au menu sont le reflet de la disponibilité saisonnière des produits, livrés par les pêcheurs et les agriculteurs locaux. Vous apprécierez la salle à manger intime éclairée aux chandelles, ou la confortable terrasse. Ainsi, vous comprendrez pourquoi le Customshop est classé comme l'un des restaurants de Charlotte que vous devez absolument découvrir !
With Chapter Six, Rare Roots Hospitality brings the Western Mediterranean to South End, with bold dishes that show off the flavors of the coasts and fields of Spain, Morocco, Algeria, Tunisia, France, and Italy. Located directly on the Rail Trail in the heart of South End. Must try dishes include the Whipped Ricotta, Sherry Braised Pork Cheek, Spicy Tuna Crudo, and Skate Wing! Sip on our two top selling cocktails, Almafi Coastin' or Peace + Friendship, while you dine. Chef Scott Hollingsworth and Chef Jon CoxGeneral Manager Ellis LindsayBar Program Brittany KellumWine Director Hilary Demmitt
Muraya, a culinary haven located in the heart of Southend, Charlotte founded by a charming couple with a deep love, for food, cocktails and hospitality. Our journey began with a heartfelt inspiration drawn from the vibrant city of Cartagena. Every dish we create is a tribute to its rich culture, mesmerizing colors, and captivating history.At our restaurant, we pour our passion for Colombian cuisine into every plate we serve. With each bite, you'll taste the authentic flavors of Cartagena, lovingly prepared using traditional recipes and ingredients handed down through generations. Our mission is to transport you to the streets of this enchanting city, where the aroma of freshly cooked arepas and the rhythm of salsa music fill the air.Just like Cartagena, our restaurant is a fusion of warmth and zest, creating an inviting atmosphere for you to savor unforgettable moments.
Le Sullivan's est un steakhouse américain situé dans un quartier animé qui propose les meilleurs steaks et fruits de mer de la région, des martinis maison et de la musique live. Le restaurant vous propose une cuisine raffinée dans une ambiance vivante. À partir du moment où vous entrez au Sullivan's pour un verre, une entrée ou un souper, vous sentirez immédiatement l'énergie agréable et la vivacité des employés du restaurant. Ce steakhouse sert les meilleurs steaks de la région de Midwestern. Ils sont vieillis au moins 28 jours, parfaitement assaisonnés et grillés à 650°C avant d'être servis. On y vient également pour les fruits de mer frais, le large choix d'entrées, les soupes, les salades et les excellents plats d'accompagnement. Les desserts sont faits maison chaque jour. La carte des vins du restaurant a reçu le prix d'excellence décerné par Wine Spectator et offre un éventail de choix provenant du monde entier. Que ce soit pour affaires ou pour le plaisir, les membres du personnel du Sullivan's se réjouissent déjà que le restaurant devienne votre steakhouse local préféré.
A fanciful take on a coastal seafood place, Caroline’s Oyster Bar celebrates the charm and fresh flavors of North Carolina’s coastline. Uptown Charlotte’s most desirable anchor features a breezy outdoor patio, charming Carolina-style raw bar and spacious dining room alongside high-quality daily oyster selections and seafood dishes.
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Fin & Fino is a social seafood house located in the heart of Uptown Charlotte! Our menu features raw bar offerings, housemade pasta, fresh fish, delicious proteins, and seasonal produce. With an emphasis on small plates, our menu is built for sharing and has something for everyone! Led by Brittany “BK” Kellum, our talented bar team is constantly shaking up creative new cocktails, experimenting with spirits both rare and familiar. Every drink we serve is balanced and expertly crafted with made-in-house ingredients, and our unique menu ensures that each visit to Fin is a memorable experience. Looking for something special? Go for "The Treatment" and let our kitchen work their magic, curating a feast just for you! Our team will guide you through a tasting tour of dishes both on and off our menu. For every guest who chooses 'The Treatment,' $5 is donated to a partnering charity.