Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à South Side

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

79 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Moody Tongue Brewing Company
4.8
Exceptionnel(0)
Prix : très cher
• Brasserie • South Loop
Réservé 26 fois aujourd'hui
Founded in 2014 in Chicago by cousins Jared Rouben (Brewmaster) and Jeremy Cohn (CEO), Moody Tongue is built on the philosophy of culinary brewing, appealing to those with a discerning palate or, as Rouben describes, a "moody tongue." Utilizing his extensive culinary background and brewing education, Rouben approaches brewing with a chef's mindset. In 2019, the brewery relocated and expanded to launch two dining concepts: (1) a lively, à la carte restaurant, THE BAR, and (2) an elevated, intimate fine dining restaurant, THE DINING ROOM, helmed by Executive Chef James Bingham. Since opening, Moody Tongue has been honored to receive Two Stars in the Chicago MICHELIN Guide in 2021, 2022 and 2023.Please note: our tasting menu is exclusively available in The Dining Room; our a la carte menu is exclusively available in The Bar.For parties with 7+ guests, please e-mail contact@moodytongue.com for reservation inquiries as well as information regarding Semi-Private and Private Events.
Photo du restaurant Sepia
4.8
Exceptionnel(5322)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • West Loop
Réservé 30 fois aujourd'hui
Fusionnant sans faille le raffinement et l’authenticité, le vintage et le contemporain, Sépia apporte la sensation d'un classique instantané. L'espace élégant est chaleureux et accueillant, confortable et animé. L'attention portée au détail est valable pour tous les coins de l’établissement- tant dans la salle que sur les plats - du carrelage personnalisé Art Nouveau à la menuiserie artisanale et à la vaisselle vintage. L'élégance facile de la salle sert de toile de fond idéale pour la cuisine américaine inventive. Le menu saisonnier du chef Andrew Zimmerman met en valeur la pureté et la qualité des ingrédients, Sépia célèbre la tradition - avec une touche moderne.
Photo du restaurant Bar Mar
4.6
Exceptionnel(904)
Prix : cher
• Espagnole • River North (Chicago)
Réservé 112 fois aujourd'hui
Fresh oysters piled on mounds of sparkling ice. Ceviches that taste of the ocean. Chef José Andrés’ brilliant renditions of iconic seafood classics like fried calamari and lobster rolls. Located at the Bank of America Tower in Chicago, Bar Mar is a true celebration of the bounty of the sea, with modern takes on classics you know and love, festive cocktails, and a bright, beautiful space that interweaves the nautical with the elegant. Beautiful private dining and events spaces available.
Photo du restaurant Bazaar Meat Chicago
4.7
Exceptionnel(453)
Prix : très cher
• Espagnole • River North (Chicago)
Réservé 38 fois aujourd'hui
STEAKHOUSE, REDEFINEDA carefully curated theater of shared plates, The Bazaar consistently wows its guests with ingeniously innovative cuisine, thoughtfully created cocktails, theatrical presentations, and attentive yet unfussy service. The Bazaar takes guests on a wild sensory adventure born of José’s Spanish roots, both traditional and avant-garde, in a bold, playful atmosphere where anything is possible. Each location is completely unique, adding a fresh, ever-evolving intrigue to the world of The Bazaar.Underneath sparkling crimson chandeliers designed to mimic the flames of a volcano, sit for a curated tasting menu that weaves from raw preparations to the prized vaca vieja, or ribeye aged to perfection. As the flames in the fire kitchen flicker, you’ll have a one-of-a-kind meal, from inventive takes on carpaccio to the most tender rotisserie-style meat. Beautiful private dining and events spaces available.
Photo du restaurant Proxi
4.7
Exceptionnel(2363)
Prix : cher
• Mondiale/Internationale • West Loop
Réservé 47 fois aujourd'hui
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
Photo du restaurant PERILLA steakhouse - Riverwalk
4.5
Génial(112)
Prix : très cher
• Coréenne • Centre-ville / Loop
Réservé 30 fois aujourd'hui
A modern interpretation of the classic Chicago steakhouse inspired by traditional Korean flavors. The MICHELIN-recognized PERILLA brand pays homage to the city’s iconic steakhouse roots while introducing a new iteration of the classic dining concept. Designed to be an energetic and explorative dining experience, the restaurant features custom grill tables and a one of a kind tasting menu featured on the Chef Counter.
Photo du restaurant CH Distillery | Jinsei Motto
4.8
Exceptionnel(281)
Prix : très cher
• Sushi • West Loop
Réservé 26 fois aujourd'hui
CH Distillery | Jinsei Motto in Chicago's West Loop – where expertly distilled spirits meet exquisite sushi. Enjoy our seasonal cocktails and a standout Omakase experience featuring dry-aged fish from Japan. Choose your ambiance: the lively front lounge with a beautifully lit bar and historic distilling tanks, or the serene back dining room with eclectic décor and an Omakase bar. Daily happy hour, whiskey/sake flights, and a patio setting provide diverse experiences. Open for lunch and Sundays, we cater to all occasions. Join us for unmatched culinary excellence and spirited adventures.
Photo du restaurant HaiSous Vietnamese Kitchen
4.7
Exceptionnel(382)
Prix : cher
• Vietnamienne • Pilsen
Réservé 44 fois aujourd'hui
Experience elevated Vietnamese Cuisine in a an atmosphere that is chic, approachable, warm & inviting. Chef Thai & Danielle Dang’s critically acclaimed restaurant celebrates Vietnamese cuisine in the heart of a vibrant Chicago neighborhood, Pilsen. Five times recognized MICHELIN Bibb Gourmand & four James Beard nominations.Enjoy Chef Thai's famous Caramelized Fish Sauce Wings, his signature Whole Fried Fluke and one of the New York Times favorite dishes, HaiSous' Grilled Oysters ! Guests may also enjoy a special and seasonal Grand Tasting Tour, 3 curated courses with the option of an optional wine pairing or join us at the bar for Happy Hour.The more guests you bring, the more dishes you get to try! Great for groups.
Photo du restaurant Mercat a la Planxa - Located in The Blackstone Hotel, Chicago
4.1
Excellent(4907)
Prix : cher
• Non-specifiée • South Loop
Réservé 15 fois aujourd'hui
Le Mercat a La Planxa vous propose une extraordinaire sélection de tapas à base de charcuterie et de fromages à la coupe, de fruits de mer frais, de steaks et de côtelettes, toutes inspirées de la gastronomie catalane en Espagne. Le menu impressionnant met l'accent sur des viandes et fruits de mer servis « à la plancha » ou grillés sur commande. Le bar sert une gamme alléchante de boissons de saison, notamment de sangrias et de cocktails de style espagnol. Par ailleurs, il propose une sélection de cavas d'Espagne ainsi qu'une quarantaine de grands crus espagnols disponibles au verre ou à la bouteille. Le restaurant possède deux salles privées à l'étage, La Veranda et la Barcelona Room. En outre, le salon situé au rez-de-chaussée peut également être réservé pour des réceptions privées.
Photo du restaurant State and Lake Chicago Tavern
3.9
Excellent(1522)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Centre-ville / Loop
Réservé 17 fois aujourd'hui
Chez State and Lake Chicago Tavern, on sert le déjeuner, le dîner, le souper et le brunch, en utilisant des ingrédients locaux et régionaux. Le menu du chef Kevin Atkinson est composé de petits et de grands plats. La sélection de bières artisanales, dont beaucoup proviennent du Midwest, s'agence parfaitement avec le menu, tout comme la carte des vins et des cocktails maison.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable