Come dine with Michelin Guide awarded Chef Guillaume Robin at the Fabulous Wave Hotel. Influenced by the many flavors of Central and South America, and centered around a dramatic open theater kitchen, BACÁN is elevated yet approachable, innovative, and just a little bit unexpected.To ensure the most sophisticated experience, we politely request all guests be respectful in their choice of attire while adhering to the following guidelines. For gentlemen we consider tank tops, sleeveless shirts, ripped jeans and flip flops too casual for our restaurant. Ladies are encouraged to wear dresses and skirts, casual dress pants, or jeans (no rips) with a stylish top. All guests should refrain from wearing ball caps, team athletic wear or clothing with offensive language. Any guest denied entry due to our dress code can be accommodated immediately or in the future after adhering to our attire guidelines.For larger party reservations, please email us at dining@lakenonawavehotel.com.
Nami’s contemporary Japanese concept sparkles with European elements in its approach to the modern dining experience. Discretely positioned in Lake Nona’s art-forward Wave Hotel, the world-class culinary team collaborated to bring a one-of-a-kind menu served in an imaginative and beautifully designed dining room. Plan ahead Thursday - Saturday evenings for a captivating culinary journey, with our 10-seat Chef's Counter experience, curated by Michelin-Star Restaurant Chefs Freddy Money and Jason Beliveau.The cocktail bar offers elevated mixology in its precise and beautiful cocktails. But have you heard of Nami Nights? As the night evolves, the cocktail bar and dining room become one to create a lounge-like retreat with in-house DJ led vibes, Champagne service and special late night menu offerings. Friday and Saturday evenings after 10pm.We politely request all guests be respectful in their choice of attire and elevate when dressing for Nami, while adhering to our guidelines.
Primo est spécialisé dans la cuisine italienne avec un intérêt particulier pour les ingrédients frais, une carte des vins exceptionnelle et un service hors-pair. Le restaurant a ses propres jardins biologiques, sur place. Situé au JW Marriott à Orlando, Grande Lakes, profitez de l'expérience Primo qui vous offre une vue imprenable sur un paradis tropical et sur le terrain de golf signé Greg Norman.
Si vous avez envie d'une expérience culinaire exceptionnelle dans le centre-ville d'Orlando, le restaurant Boheme vous satisfera sûrement. Mettant en vedette certains des musiciens de jazz les plus importants de la Floride centrale, le Jazz Brunch du Boheme permet aux clients de se faire plaisir avec les meilleures offres culinaires, tandis que les sons de jazz contemporains émanent de l'Imperial Grand Bösendorfer Piano. L'audacieux et intrigant Bösendorfer Lounge est un lieu local très à la mode proposant Happy Hour et cocktails artisanaux.
Situé dans le loft d'un artiste espagnol, le CAFÉ TU TU TANGO évoque une époque où les artistes trouvaient l'inspiration ainsi que le sentiment d'appartenance à une communauté dans le partage de nourriture et de boissons ponctué d'échanges philosophiques. Le style de vie bohème façonnait leur existence comme une grande célébration, une fête des sens à partager et à chérir. Les artistes découvraient ensemble leurs affinités en écoutant de la musique, au cours de repas en commun ou autour d'un verre, au fil de leurs conversations.
Le menu du CAFÉ TU TU TANGO fait aussi partie de ce qui rend ce restaurant vraiment unique. Les plats créatifs concoctés de A à Z révèlent des parfums exotiques du monde entier et sont servis en portions de style entrée, qui sont destinées à être partagés. Vous pourrez choisir une variété de plats pour votre table et les déguster en commun. Ainsi, vous ferez ensemble l'expérience d'un éventail de saveurs parmi les plus attrayantes du monde. Vous apprécierez autant la nourriture que la convivialité du moment. N'est-ce pas ce qui compte dans la vie ? Venez vous joindre à la fête !
Elevated contemporary comfort cuisine and cocktails, in the heart of downtown Orlando. Carefully curated food menu by our duo executive chefs Thomas Wilkinson and Alejandro Ocanto Uzacetegui.
We believe in creating a curated, sophisticated yet welcoming experience. You don’t need to know a lot about wine to enjoy our offerings. In fact, all you need is a little curiosity. When you’re here, we want you to feel welcome.Whether wine is your passion or you’re eager to learn and develop your palate, we offer a friendly, warm setting to keep your curiosity thriving.