Situated in a historic and iconic barn within the verdant 6-acre grounds of MacArthur Place in downtown Sonoma, Layla delivers a warm, yet sophisticated dining experience, celebrating Sonoma’s vibrant bounty with farm-fresh, seasonal cuisine. Its ever-evolving menu offers both nourishing and indulgent options, ideal for any occasion – from a leisurely breakfast to a revitalizing, healthy lunch or a relaxing, yet celebratory dinner with friends and family. Offering guests an approachable and inviting modern farmhouse setting, diners embark on a culinary journey where locally sourced ingredients are transformed into innovative dishes and delightful desserts.
Wit & Wisdom Sonoma is Chef Michael Mina's first venture into wine country dining, and delivers Mina's signature flair with a highly curated culinary experience perfect for any time of day. This charming wine country tavern offers American comfort food and a robust wine list nestled in the heart of Sonoma. The restaurant features regional California cuisine cooked on a hearth oven, buoyed by a magnificent wine program as only MINA delivers. Whether enjoying the bocce ball court, the happy hour experience, or a celebratory dinner with friends, Wit & Wisdom is the ideal dining experience for visitors and locals who are looking for a different type of tasting room in wine country.
Seasonal ingredients from regional producers are always center stage at Santé, located inside the historic Fairmont Sonoma Mission Inn & Spa. Our Sonoma Valley-inspired menus pair perfectly alongside an expertly curated wine list, featuring both regional and international vintners alike. Join us for breakfast, lunch or dinner in the light-filled dining room, or soak up the sun on the patio overlooking our sparkling pool.
Situé à Napa Valley, le restaurant FARM propose le meilleur de la gastronomie et une invitation à découvrir ses sens. Le menu présente une cuisine simple et élégante, basée sur l'abondance naturelle du Wine Country.
Le bar sert des cocktails artisanaux créatifs et une grande carte de vins régionaux. Le lounge en plein air, avec son atmosphère détendue et ses canapés, est idéal pour déguster des boissons près des foyers extérieurs.
Installez-vous pour le souper dans la salle à manger chic, qui comporte des cheminées, un éclairage tamisé et un plafond cathédrale. Vous pourrez aussi manger en plein air sur la terrasse et profiter des superbes soirées de la Napa Valley.
Le FARM sert désormais un brunch le dimanche depuis le 3 juillet. Ce brunch élaboré de style familial se compose de produits classiques, avec des touches de la Napa Valley.
Le code vestimentaire est chic-décontracté. Les hommes sont priés de ne pas porter de chapeau, de short ou de sandales dans la salle à manger. Les vestes ne sont pas nécessaires.
Le menu japonais contemporain du restaurant Morimoto insuffle aux plats traditionnels des saveurs et des techniques de préparation occidentales. On sélectionne des produits de saison pour les préparations de poisson cru et on met en vedette les fruits de mer disponibles ainsi que les fruits cultivés localement et des légumes d'agriculteurs qui entretiennent des cultures durables. Morimoto signe des mets tels que le "Toro Tartare", présenté sur un plateau en bois peu profond avec des condiments tels la crème fraîche, le wasabi, l'avocat, pâte de nori, la ciboulette, le riz croustillant, et le dashi-soja. Une pizza au thon faite de thon cru, d'aïoli, d'anchois et de jalapeno ou encore le "Morimoto Sashimi", une terrine de "Toro" poêlée, saumon fumé, anguille barbecue, thon et Hamachi, que l'on vous sert avec cinq sauces différentes en pipettes.
"Top Restaurants in Napa Valley" - SF Chronicle, 2024.Compline is an award-winning wine and food destination in the heart of downtown Napa, created by veteran sommeliers Matt Stamp and Ryan Stetins. Our chalkboard menu focuses on Californian cuisine, emphasizing the bounty and flavors of Northern California. Our 500-selection wine list focuses on handpicked local favorites and classic bottles from all over the world. A separate retail shop selection allows our guests to grab a bottle to go.We want to bring the Napa community and visitors to our valley together to eat good food, enjoy great wine, and experience our relaxed downtown Napa hospitality.
Kenzo Napa, presented by owners Kenzo and Natsuko Tsujimoto, is an exceptional, authentic Japanese restaurant featuring a traditional prix fixe kaiseki menu, located in downtown Napa.OpenTable displays availability up to 30 days in advance. For long-range planning, contact: reservations@kenzonapa.com. Note that less than 24 hours' notice for cancellation will result in a $200 cancellation fee. The fusion of Japanese tradition with innovative techniques and presentation is sure to transform all perceptions of Japanese cuisine. The sublime, rich flavors of Japanese Edomae sushi and kaiseki delicacies are created with seafood selections from acclaimed markets flown in from Japan. Every dish is expertly paired with the full Kenzo Estate wine collection, along with a selection of fine Japanese sakes and beers in a peaceful environment where the focus is on the chefs and cuisine.Kenzo is the proud recipient of 7 consecutive Michelin Star awards, noted for sake and wine lists.
Bold flavors. California-inspired cuisine. The Grove at Copia is the signature restaurant from The Culinary Institute of America right in the heart of downtown Napa. The menu is inspired by the bounty of our gardens. The vibe is relaxed, whether you’re here for a special occasion dining experience or a casual meal out. Open Wednesday–Saturday, 5–9 p.m. and Sunday 5–7 p.m. for Dinner.Weekend Brunch available Saturdays and Sundays from 10:30 a.m.-2:30 p.m.
From the valley to the coast, The Restaurant at North Block features regionally farmed, fished and foraged Northern California fare to shape its shareable, seasonal menu. The restaurant is open daily for Happiest Hour bar menu between 3PM - 5PM and Dinner 5PM - 9PM.
Le Carpe Diem offre une expérience sophistiquée, mais décontractée au cœur du centre-ville de Napa. Le personnel enthousiaste et accueillant de même que le menu en constant changement donnent un caractère unique à la table. Les vins servis au verre et le menu de plats à partager en famille vont vous inciter à essayer une variété de plats, tels que le fameux hamburger d'autruche, la burrata maison (une mozzarella divine) et les pains plats de saison. Venez «saisir le jour» au bar à vin du Carpe Diem. Peu importe votre style, vous allez tomber en amour avec les ingrédients de saison provenant de près et de loin, ainsi qu'avec la carte des vins, bières et cocktails faits à la main, qui est sûre de plaire à tous les palais.
Le restaurant est ravi de présenter le nouveau bar à cocktails, qui sert également de salle à manger supplémentaire. Lors de la réservation, s'il vous plaît indiquer votre préférence pour le lounge ou la salle à manger principale. Merci, et au plaisir de vous servir!