Situé sur la plage de Mother's Beach à Marina Del Rey, le Beachside Restaurant and Bar propose une expérience détendue pour des soupers élégants. Vous pourrez prendre place à l'intérieur ou en plein air, afin de profiter des vues merveilleuses sur la plage et le port de plaisance. Le restaurant dispose de grandes fenêtres qui laissent entrer naturellement l'atmosphère de la plage, du jardin et du port de plaisance. Pratiquement un tiers des places du restaurant sont à l'extérieur, sur la terrasse recouverte d'un treillage, et le coin repas dispose d'un cadre imposant, grâce à ses foyers extérieurs et ses vues dégagées. Accessible facilement depuis le hall du Jamaica Bay Inn ou par une entrée privative donnant sur Palawan Way, le Beachside Restaurant & Bar est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, tandis qu'une merveilleuse happy hour est assurée 7j/7.
Le restaurant The Tasting Kitchen vous propose un mélange éclectique de bonne chère, d'ambiance et de popularité pour goûter la quintessence de la nouvelle cuisine américaine. Sous une lumière tamisée, la salle à manger présente le cadre parfait pour apprécier en toute intimité le nec plus ultra de la gastronomie. Elle préserve en même temps le caractère convivial qui sied à un verre entre amis finissant une bouteille de vin jusqu'à la fermeture.
Chaque matin est un recommencement : le menu est changé illustrant une philosophie de la cuisine qui se réinvente, les pâtes faites à la main au quotidien, la charcuterie préparée sur place, les produits amenés de la ferme à la table, le tout concocté et servi le jour-même.
Vous pourrez déguster une cuisine artisanale néo-classique dans un décor éblouissant et une ambiance flamboyante, avec le concours d'un personnel toujours complice et de bon conseil. Une fois installé, vous pourrez poser autant de questions que vous le voudrez pour assurer la meilleure expérience.
What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
Venez découvrir le SALT Restaurant and Bar au bord de l'eau à la marina du Del Rey Hotel. Tout en admirant les vues panoramiques de la marina, venez déjeuner, prendre un verre lors du Happy Hour ou souper. Vous pourrez choisir un repas parmi les meilleurs plats d'origine locale et la sélection de cocktails artisanaux.
Ospi is the sophomore restaurant of Jackson & Melissa Kalb, focused on Southern Italian cooking and way of life. The name derives from ospitante (“host” in Italian), with the expectation that guests will feel as comfortable at Ospi as they would at a friend’s dinner party. There will be plenty of house-made pastas as well as an expanded offering of pizzas. The beverage program crafted by Kalb features mostly Californian and Southern Italian wines and a full bar with a special negroni section. At Ospi, the pizza is inspired by the techniques of Antico Forno Roscioli which Jackson and Melissa frequented while visiting Rome. Focusing on Romana Tonda-style crusts that are cracker-thin, he is adapting a recipe that he feels will resonate with the LA diner. Jackson feels it extremely important to not take food too seriously. Take a trip to Southern Italy and be a guest in our home.
This local hot spot suffered a fire in 2018 and triumphantly returned in 2020. With Chef Rain's innovative cuisine and vibrant bar scene, Wabi on Rose embodies the Rose Avenue lifestyle. Sexy, contemporary design, frames this hip spot with a chic outdoor seating area. Neighborhood regulars enjoy the fresh-caught, Pacific Rim, sushi inspired menu,and live fire grill. Swimsuit to business suit, all are welcome.
Welcome to Marelle, where the culinary mastery of Chef Raphael Lunetta meets the serene beauty of Santa Monica's coastline. Marelle is nestled on Ocean Avenue, just steps away from the sandy shores, offering an elevated dining experience that celebrates the vibrant flavors of California.Marelle, meaning "Star of the Sea," offers a menu that celebrates the bounty of land and sea, featuring signature dishes like Hamachi Crudo, Jumbo Lump Crab Cake, Pan Roasted King Salmon, and 12 oz New York Steak. Our bar program, curated by Amanda Fewster, includes unique cocktails such as “La Vie En Rose” and “Star of the Sea” (our famous seashell cocktail). Designed by Gulla Jónsdóttir, Marelle's space reflects natural beauty and elegance, creating a seamless blend of indoor and outdoor dining. Join us for an unforgettable dining experience that captures the essence of Coastal California.Parking is $10 for the first 4 hours with validation.For private events, emailreservations@marelle.com.
XUNTOS, "together" in Gallego, is a Tapas Bar from Chef Sandra Cordero in the heart of Downtown Santa Monica, serving small plates of things we want you to try: from the farmer's market around the corner to traditional dishes of Galicia, Asturias, Catalunya & the Basque Country, as they're eaten in Spain.The wines follow the food: natural, fun & unrefined–joined at the bar with Spanish twists on classic cocktails, plus vermouths, sherries & cold cervezas.Walk in to the bar for Xuntanza from 5-7pm, Tuesday-Saturday!Please email us for large parties & private dining: hola@barxuntos.comValidated parking is available across the street at 501 Santa Monica Blvd (Enter on 5th St.): $7 for 3 hours.
Le CAST at the Viceroy de Santa Monica dépassera tout ce que vous attendez d'un repas sophistiqué. Le savoir-faire culinaire du chef exécutif Tony DiSalvo est démontré lorsqu'il élabore un menu d'influence internationale à base de produits des fermes et marchés locaux. Basé sur l'association des goûts et une technique traditionnelle, la sensibilité culturelle du chef Tony est orientée par les saveurs de saison et authentiques de Los Angeles. La décoration intérieure magnifique du Cast présente une salle à manger centrale comprenant des tables communes et des coins repas séparés pour plus de confort. Des portes coulissantes aux panneaux en mosaïque magnifiquement détaillée transforment la salle à manger traditionnelle en un espace intime parfait pour un moment plus privé.