Eggspectation Charlotte serves elevated American cuisine with a lengthy all-day breakfast menu alongside hearty lunch and dinner fare. Whether it’s a light-hearted meal with family and friends, a business breakfast, weekend brunch, Happy Hour, or a special gathering in our private event space, every experience at Eggspectation is memorable. We are locally owned and operated and proud to serve you. Our trendy, urban ambiance and varied menu sets us apart; we truly have something special for everyone!
Le Gallery Restaurant vous sert une cuisine américaine contemporaine pour le déjeuner, le dîner et le souper. Profitez d'un menu brunch week-end tous les samedis et dimanches. Le menu d'inspiration de la ferme à la table change au gré des saisons pour vous proposer les meilleurs ingrédients locaux. La salle à manger privée vous offre un espace intime parfait pour vos réunions privées, soupers de répétition, événements et fêtes pouvant accueillir jusqu'à 20 personnes. Le Gallery Bar dispose d'une impressionnante sélection de vins et whiskies. Profitez des dégustations de vins, des événements de saison, des soupers privés et des repas saisonniers en plein air . L'exposition d'œuvres de l'artiste contemporain local Shain Gallery confère à cet établissement une ambiance de galerie d'art authentique. Gallery Restaurant est situé dans le The Ballantyne Hotel & Lodge au coin de Johnston Road et Ballantyne Commons Parkway. Une tenue d'affaires décontractée ou une tenue de ville est de rigueur. Veuillez noter que les casquettes de baseball sont interdites.
Inspired by the wood-fired Robata grills of Japan, Mizu offers a refreshed take on live-fire cooking atop the Hyatt Centric in the heart of Charlotte’s SouthPark neighborhood. Opened in August of 2021 and named one of 2022's "25 Best New Restaurants" and "50 Best Restaurants" by Charlotte Magazine, the rooftop restaurant by Indigo Road Hospitality Group (IRHG) combines the traditions of ancient Japanese cooking with Southern influences and Asian flavors. The kitchen, anchored by Mizu’s own Robata grill, features a seafood-focused menu composed of wood-fired, raw, and chilled offerings.The beverage program focuses on bright, easy-drinking libations using Japanese spirits and seasonal ingredients, complementing the cuisine and atmosphere. With a chic, minimalist design with natural elements throughout, the restaurant, named for the Japanese word for water, offers sweeping rooftop views from the patio, as well as sophisticated interiors and comfortable lounge and bar seating.
Le restaurant O-Ku célèbre la cuisine asiatique authentique avec une inspiration du sud dans son menu qui met l'accent sur des ingrédients uniques et des présentations sophistiquées. Des petites assiettes aux spécialités de sushi, O-Ku met en valeur le poisson frais à partir des meilleurs marchés et producteurs mondiaux tels que la Norvège, l'Ecosse, Hawaii et la Nouvelle-Zélande, ainsi que des sources locales durables. On y offre des sushis traditionnels haut de gamme tout en demeurant accessible au commun des mortels. Axé sur l'intégration des saveurs authentiquement japonaises, le menu O-Ku est composé de plats signature contemporains et traditionnels, de sushis de saison et siège dans un espace de conception unique. Le menu de boissons du O-Ku est un mélange sophistiqué de cocktails spéciaux, de saké premium, de bulles, de vins rouges et blancs avec des sélections de bières uniques.
Serving up prime cuts of beef and authentic homemade pasta, including 100% American Wagyu, Dean’s delivers a classic steakhouse experience in a modern, rustic setting. Open for breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch.
With Chapter Six, Rare Roots Hospitality brings the Western Mediterranean to South End, with bold dishes that show off the flavors of the coasts and fields of Spain, Morocco, Algeria, Tunisia, France, and Italy. Located directly on the Rail Trail in the heart of South End. Must try dishes include the Whipped Ricotta, Sherry Braised Pork Cheek, Spicy Tuna Crudo, and Skate Wing! Sip on our two top selling cocktails, Almafi Coastin' or Peace + Friendship, while you dine. Chef Scott Hollingsworth and Chef Jon CoxGeneral Manager Ellis LindsayBar Program Brittany KellumWine Director Hilary Demmitt
Situé au cœur de Charlotte, en Caroline du Nord, le Customshop vous accueille dans une trattoria moderne avec une atmosphère de quartier. Il sert un menu composé d'un mélange éclectique de plats américains innovants et inspirés par les cuisines italienne, française et espagnole. Cette interaction entre mets de l'ancien monde et mets du nouveau monde est rehaussée par une carte des vins unique et bien conçue. Préparés exclusivement à partir d'ingrédients de la meilleure qualité, les plats faits à la main du Customshop sont méticuleusement cuisinés par le propriétaire et chef exécutif Trey Wilson, dont l'engagement envers les exploitations agricoles locales vous garantit de disposer uniquement des aliments les plus frais et durables de la région, y compris des produits de son propre jardin. Les modifications apportées chaque semaine au menu sont le reflet de la disponibilité saisonnière des produits, livrés par les pêcheurs et les agriculteurs locaux. Vous apprécierez la salle à manger intime éclairée aux chandelles, ou la confortable terrasse. Ainsi, vous comprendrez pourquoi le Customshop est classé comme l'un des restaurants de Charlotte que vous devez absolument découvrir !
Muraya, a culinary haven located in the heart of Southend, Charlotte founded by a charming couple with a deep love, for food, cocktails and hospitality. Our journey began with a heartfelt inspiration drawn from the vibrant city of Cartagena. Every dish we create is a tribute to its rich culture, mesmerizing colors, and captivating history.At our restaurant, we pour our passion for Colombian cuisine into every plate we serve. With each bite, you'll taste the authentic flavors of Cartagena, lovingly prepared using traditional recipes and ingredients handed down through generations. Our mission is to transport you to the streets of this enchanting city, where the aroma of freshly cooked arepas and the rhythm of salsa music fill the air.Just like Cartagena, our restaurant is a fusion of warmth and zest, creating an inviting atmosphere for you to savor unforgettable moments.
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
At Napa Kingsley, we're bringing the heart of California to Fort Mill. Enjoy fresh, flavorful dishes made from scratch, paired with bold wines, all in a cozy atmosphere that feels like home. Just think of us as your friendly neighborhood restaurant, with a serious wine obsession.We offer complimentary Valet with Validation Thursday, Friday & Saturday Evenings from 5-11pm. To access Valet you can enter on Textile Way off of SC-160 and make a right hand turn onto Broadcloth and valet is located across our restaurant on the right hand side.