Hidden behind a Fish n Chips facade Chef Elmer Oliveros and team are creating an extraordinary dining gem waiting to be discovered. Weaving daily fresh market catches with locally sourced produce and global gourmet delicacies into creative dishes full of vibrant and unique flavors, and complemented by warm hospitality with a modern day nuance, Brothers Fish and Chips is becoming a must stop destinatio, promising memorable experiences and extraordinary food.Voted Best Restautant in Open Table 2019,2020 Dinners Choice 2021,2022,2023, and 2024!
Construit en 1790 comme une grange et nommé d'après l'agriculteur local John Kittle, le concept "de la ferme jusqu'à votre table", qui a commencé à l'époque, continue aujourd'hui à Crabtree's Kittle House. Reconnu internationalement pour sa carte des vins Wine Spectator Grand Award, son service hors pair et sa cuisine américaine contemporaine, ce restaurant est une expérience rustique et sophistiquée située à seulement 45 minutes de Manhattan. Que ce soit pour un repas décontracté dans le Tap Room ou pour la planification d'une célébration de 2 à 200 personnes, vous y trouverez quelque chose pour tout le monde et pour toute occasion. L'équipe du restaurant se concentre sur la générosité locale de Hudson Valley, autant pour le menu de salades du Tap Room, que pour les hamburgers LaFrieda, les crustacés frais, jusqu'aux plats les plus raffinés sur la carte et les menus de dégustation du chef cuisinier. Nulle part ailleurs vous ne trouverez une aussi grande sélection de vins (5000 !) De plus, un Bed & Breakfast de 13 chambres est disponible.
For two decades now Ignacio Blanco has been a trailblazer in America for modern Spanish cuisine, first in TriBeCa at Meigas and other restaurants he’s opened in Connecticut. The current Ibiza Kitchen, opened in 2018, is one of his finest efforts, and there simply is no more affable host than he, ever passionate about introducing you to, or adding to your knowledge of, a style of food that is, as he says, a way of life in Spain.