Nestled in the heart of downtown Western Springs, Petite Vie offers a menu curated with classic French dishes infused with Chef Paul Virant's signature flair. Spending time researching in France for inspiration, Virant has crafted every dish with meticulous attention to detail and a reverence for tradition. Seating 65 guests, Petite Vie’s intimate space exudes the warmth and comfort of a traditional French brasserie, while seamlessly blending modern design elements. A collaboration between Virant, his wife Jennifer and long-time friend and designer Jody Tate, every detail at Petite Vie tells a story of meticulous craftsmanship and thoughtful curation. Featuring French intricacy and layering, the space is a canvas of artistic expression, with artwork curated from both local talents and treasures acquired during the team's time in Paris. Framed prints, commissioned paintings, and a round antique mirror passed down through generations, adorn the walls, adding layers of intrigue.
Veuillez contacter le restaurant directement en cas de problème de réservation. L'établissement réserve uniquement 50 % environ de ses places libres pour pouvoir également accueillir les clients sans réservation. Si aucun horaire ne vous convient ou que le nombre de places souhaitée n'est pas disponible, le restaurant pourra néanmoins vous accueillir si vous lui téléphonez directement. Les réservations garantissent une table à l'intérieur uniquement. Si vous souhaitez prendre votre repas en terrasse, le restaurant tentera de répondre à votre demande mais notez que ces places sont attribuées sur le principe du premier arrivé, premier servi.
Afin de répondre à tous nos clients qui attendent d'être assis, le restaurant vous installera une fois que toutes les personnes de votre groupe seront arrivées.
The Cavallino Family welcomes you to experience their newest addition to their family of restaurants, "Made in Italy Trattoria". Our family has been in the restaurant business spanning decades and numerous generations. More recently, the Cavallino's are the former owners of "Enzo & Lucia's" in Long Grove, IL. As our family continues to grow and expand into new suburbs, so does our network of family restaurants."Made in Italy Trattoria" is located in Glen Ellyn, IL. Our Italian style restaurant provides a romantic and quaint atmosphere while offering a menu made of authentic Italian family recipes prepared by actual Italians. We invite you to come and experience great Italian food which our family has perfected through decades of experience.
Le bœuf américain de qualité supérieure et les fruits de mer d'une fraîcheur exceptionnelle font la renommée du Eddie Merlot's Prime-aged Beef and Seafood. Ce restaurant a créé l'un des concepts les plus en vogue à l'heure actuelle avec un bar à vin qui vous propose plus de 50 vins au verre et une vaste collection de vins de réserve à la bouteille. Le bar regorge de spiritueux les plus fins, de digestifs et de cognacs. Eddie Merlot's jouit d'une ambiance et d'un décor contemporains teintés d'une impressionnante élégance. Il s'agit de l'endroit idéal pour se divertir et se détendre au son d'une musique entraînante, en tenue de ville ou décontractée.
Situé au cœur de Oak Park, dans l'Illinois, le Citrine Cafe propose une cuisine d'influence méditerranéenne avec une touche américaine. Le menu comprend des plats de poisson et de légumes de saison, des viandes braisées cuites dans des contenants en argile, ainsi que du pain frais préparé dans le four en briques de l'établissement.
Chef Cristian Orozco combines seasonal ingredients with international flavors. The menu draws upon both tradition and invention. Though the cooking does flaunt luxury ingredients, the heart of the plate is still traditional with a modern twist. 504 kitchen’s purpose is to make sure every guest has a unique dining experience paired with seasonal handcrafted cocktails.