Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Newcastle

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

18 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Spinasse
4.8
Exceptionnel(3797)
Prix : très cher
• Italienne • Capitol Hill / First Hill
Réservé 23 fois aujourd'hui
La Cascina Spinasse vous propose une cuisine italienne du Piémont, avec des pâtes artisanales fraîchement préparées, des ingrédients bio locaux et une carte de tous les vins du Piémont. Son bar à apéritifs attenant, l'Artusi, vous servira avant le souper des cocktails artisanaux et des antipasti.
Photo du restaurant Lark
4.6
Exceptionnel(1220)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Capitol Hill / First Hill
Réservé 9 fois aujourd'hui
Bienvenue dans le restaurant Lark du chef John Sundstrom, l'un des meilleurs restaurants artisanaux du Nord-Ouest Pacifique. L'établissement collabore avec des artisans, agriculteurs et producteurs locaux pour vous proposer le meilleur de chaque saison. Le Bitter/Raw, situé sur la mezzanine au-dessus du Lark, sert des huîtres, des produits crus et de la charcuterie. C'est l'endroit idéal pour se retrouver autour d'un verre et d'une petite assiette avant le souper. L'intégralité du menu du Lark est également servi au Bitter/Raw.
Photo du restaurant The George
4.4
Génial(1174)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 24 fois aujourd'hui
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Photo du restaurant TOMO
4.3
Génial(26)
Prix : très cher
• Américaine • White Center
Réservé 3 fois aujourd'hui
We serve eclectic Japanese-American cuisine and serious wine in a former adult video store. Since opening, Tomo has received recognition as one of the country's best new restaurants by Esquire and Robb Report and has been nominated for Outstanding Wine Program by the James Beard Foundation. Chef Brady Ishiwata Williams’ menus are personal, and feature outstanding ingredients prepared simply and with confidence. Our wine program highlights rare and ephemeral wines made by creative, principled people. We also serve a variety of classic and seasonal cocktails, emphasizing small-batch spirits and quality nonalcoholic options.We strive to be a cherished part of our guests' lives, providing a warm atmosphere, ever-changing menus, and exclusive events with top chefs and industry experts from around the world.
Photo du restaurant Bateau
4.6
Exceptionnel(1218)
Prix : très cher
• Française / Américaine contemporaine • Capitol Hill / First Hill
Réservé 7 fois aujourd'hui
Le bœuf du restaurant Bateau est dépecé et vieilli à sec sur place. Les coupes de spécialité provenant de la ferme de l'établissement, située à Whidbey Island, et d'autres fermes qui ont des engagements similaires en termes de qualité, de durabilité et de bien-être des animaux, sont vendues au poids et cuites dans une poêle en fonte. Le Bateau vous propose des accompagnements créatifs, des frites à triple cuisson, des cocktails emblématiques et une vaste carte des vins. Le service est convivial mais raffiné. La chef Renee Erickson explique : « Nous travaillons avec des animaux entiers de notre propre ferme et réalisons le processus au complet - l'élevage, les soins, l'alimentation, la finition, la boucherie et le vieillissement sec. Notre ambition est d'élever, préparer et servir le meilleur bœuf. »
Photo du restaurant Gyu-Kaku Japanese BBQ - Bellevue, WA | Mountvue Place
4.5
Génial(627)
Prix : cher
• Japonaise • Bellevue
Réservé 61 fois aujourd'hui
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Photo du restaurant MariPili Tapas Bar
4.7
Exceptionnel(252)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Gueule • Capitol Hill / First Hill
Réservé 15 fois aujourd'hui
MariPili is a James Beard nominated Galician themed tapas bar providing a casual environment for elevated Spanish bar food and homestyle cooking. MariPili is named for chef's aunt and the bar and walls are adorned with Galician art and keepsakes. Estrella Galicia is served on tap and there are a wide variety of tapas options like the pan seared lingcod 'Bacallau a Mariñera' and Spanish classic 'Croquettas de Jamon' as well as our seasonal tasting menu Tapear Tapearei which includes many bite sized courses reflecting a more traditional tapas experience. Honoring the chef's blended heritage, the wine list features a selection from Spain and Washington exclusively.
Photo du restaurant Alder & Ash
3.8
Excellent(248)
Prix : cher
• Américaine • Centre-ville
Réservé 23 fois aujourd'hui
Alder & Ash is redefining the modern Pacific Northwest Bar & Grill. A casual, elevated modern brasserie serving seasonal cuisine from the Pacific Northwest with worldwide influences using local products and producers.Join Executive Chef Jason Stratton on a journey through the flavors and dishes that make this region so unique. Open seven days a week, Alder & Ash is located at the corner of 7th and Pike in downtown Seattle. Right in the heart of the Central Business District, Alder & Ash is the perfect place for breakfast, lunch, dinner, or a late night cocktail.Breakfast is offered daily from 6am to 10:30am, followed by lunch from 11am to 3pm, happy hour from 4pm to 6pm and dinner from 5pm to 10pm.
Photo du restaurant Feast - Kirkland
4.6
Exceptionnel(742)
Prix : cher
• Française • Kirkland
Réservé 10 fois aujourd'hui
Feast is a French brasserie serving classic and modern French cuisine that incorporates flavors and ingredients of the Pacific Northwest. We have an extensive offering of Old World and New World wines to complement these flavors, in addition to a full backbar and draft and bottled beer. Thank you for exploring Feast as a possibility for your upcoming dinner! Please make a note if you prefer a table inside or outside and we will try to accommodate your request.
Photo du restaurant Shuckers
4.7
Exceptionnel(2556)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Centre-ville
Réservé 8 fois aujourd'hui
Agrémenté d'un lambris en chêne magnifiquement sculpté et d'un plafond en étain unique de l'ancienne mercerie des années 1930, le Shuckers est l'un des plus anciens et des plus importants bars à huîtres de Seattle. Avec un menu du jour qui propose une sélection de poissons et de fruits de mer frais, le Shuckers sert 13 sortes d'huîtres préparées de 9 façons différentes, avec des micro-bières artisanales locales. Le Zagat 2005 Restaurant Survey a décrit le Shuckers comme un « classique de Seattle » qui est l'un des « meilleurs restaurants de fruits de mer de la ville » avec « une très bonne ambiance » et un « excellent service ».

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable