Special Announcement:We have transitioned to Tock for our reservation system and are no longer accepting reservations through Opentable. To make a reservation, please visit our website at www.naokisushidining.com and use the 'RESERVE' button.
Executive Chef Scott Anderson chose the name "elements" for the restaurant because he is passionate about sourcing fresh, local, organic ingredients and sustainably raised meats and seafood. He wants the very elements of your meal to play a major role in the taste of it. Then he and his team work to reveal the complementary flavor dimensions inherent in the elements by skillfully combining them—often in edgy new ways. Restaurant menus change constantly here, making this the dinner restaurant that is excitingly different every time you return. If you're a foodie, you want to know where—and how--your food grew. It's fascinating, it's a good health practice and it provides extra pleasure from everyday experiences, like a meal with friends. elements is the American restaurant serving local steak and seafood, but with global influences in seasoning and cooking methods. A true culinary adventure!
Vous désirez faire une réservation ? Appelez le restaurant au (609) 452-0041 et l’équipe fera de son mieux pour satisfaire votre demande.
Ruth's Chris Steak House à Princeton (New Jersey) vous propose le meilleur bœuf de qualité USDA (United States Department of Agriculture) disponible sur le marché, grillé à une température de 980°C et présenté sur des plaques à 260°C pour assurer un bifteck bien chaud, juteux et délicieux de la première à la dernière bouchée. Profitez d'entrées inspirées de la Nouvelle-Orléans, des fruits de mer frais, des plats d'accompagnement signatures et des desserts faits maison. Vous profiterez de l'ambiance chaleureuse et accueillante bien connue des restaurants Ruth's Chris. Que vous soyez un habitué ou simplement un curieux voulant découvrir le secret qui se cache derrière la popularité du Ruth's Chris, l'excuse est idéale pour profiter d'une soirée parfaite. Le restaurant est ouvert pour souper tous les soirs. Les réservations sont fortement conseillées pour la salle à manger ainsi que pour les salles privées. Il est également possible de commander des plats à emporter.