Destiné à devenir le premier restaurant de fruits de mer de qualité d'Oahu dont les ingrédients sont directement issus de la ligne, pour le dîner et le souper, le Fish House est installé au bord de la plage de sable blanc du complexe. Le restaurant possède une approche décontractée et dynamique de l'expérience culinaire qui met l'accent sur les produits de la pêche de l'île. Attendez-vous à des tours de fruits de mer, des seaux de poissons fraîchement pêchés, du homard de style hawaïen et des palourdes rôties, accompagnés par une bière locale artisanale créée exclusivement pour le Four Seasons par le chef Knaubert. Même le classique Bloody Mary obtient le traitement Fish House, avec sa garniture de crustacés grilles épicés et ses légumes au vinaigre. Si vous préférez les produits de la terre, vous trouverez toujours quelques chose de nouveau et frais tous les jours dans ce restaurant où vous avez les pieds dans le sable.
Noe est l'endroit où la vision du Chef Knaubert est mise en oeuvre par les moyens les plus inattendus. Étant un choix idéal pour des occasions spéciales, leur menu changeant vous fera revenir encore et encore afin d'essayer les meilleurs plats. Les saveurs inspirées du sud de l'Italie façonnent des plats composés de fruits de mer locaux, de viandes de pâtes maison, le tout accompagné de vins italiens. La plupart des tables sont à l'extérieur et ont une vue sur l'océan et sur le quartier Lanikuhonua Cultural Estate : l'endroit parfait pour un coucher de soleil romantique et pour un repas à la belle étoile.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Nestled on the shores of Pearl Harbor, The Pearl Restaurant at Leeward Community College is a student operated establishment with a passion for serving our guests an amazing contemporary, fine dining experience. The heartbeat of our operation revolves around our students, being able to showcase their creative culinary artistry and talents, along with providing the warmth of genuine hospitality. While it may seem like we are a normal restaurant, The Pearl is primarily a place of learning for our culinary students. Their education is our priority and we do our best, with limited resources, to provide an excellent dining experience for our guests. During a pandemic it is difficult to operate at maximum efficiency and capacity. We have very limited seating, and we need extra time to carefully prepare our kitchen and dining area for your safety. We appreciate your understanding as we try to manage our reservations and adhere to our safety requirements and guidelines.