Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Jackson Heights

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

183 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Aunt Jake's Pasta Experience
4.9
Exceptionnel(803)
Prix : raisonnable
• Italienne Moderne • Upper East Side
Réservé 18 fois aujourd'hui
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Photo du restaurant Armani Ristorante 5th Avenue
4.5
Génial(1633)
Prix : très cher
• Italienne • Midtown East
Donnant sur la 5ème avenue, l'Armani Ristorante vous accueille au cœur de Manhattan pour une nouvelle forme d'expérience culinaire. L'éblouissante décoration italienne tendance de l'architecte Fuksas se mêle aux créations culinaires pour communiquer, à travers chaque bouchée et chaque regard, la personnalité et les croyances d'une philosophie particulière qui a changé le monde à travers ses créations innovantes. Dans ce lieu où la cuisine d'avant-garde est combinée à la cuisine italienne traditionnelle, vous pourrez savourer de merveilleux plats exclusifs et profiter d'un service impeccable, dans un environnement unique à la fois élégant et décontracté.
Photo du restaurant Sushi Noz
4.9
Exceptionnel(9)
Prix : très cher
• Sushi • Upper East Side
Réservé 9 fois aujourd'hui
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Photo du restaurant tán
4.6
Exceptionnel(726)
Prix : cher
• Non-specifiée • Midtown East
Réservé 36 fois aujourd'hui
Imbued by the vibrant energies of Tulum and the Yucatán Penninsula, tán's hyper modernist menu by acclaimed Chef Richard Sandoval and Chef Jonatán Gomez Luna Torres features coastal Mexican fare with rebellious and bold flavors inspired by their travels and heritage. Join us for dinner nightly. ¡Salud!
Photo du restaurant Philippe Chow - Upper East Side
4.7
Exceptionnel(4413)
Prix : cher
• Pékinois • Upper East Side
Réservé 113 fois aujourd'hui
Le Philippe propose une cuisine au style traditionnel pékinois avec sa touche personnelle, concoctant ainsi des plats modernes, savoureux et théâtraux. Tous les plats spéciaux sont servis dans un style familial, vous donnant la possibilité de les découvrir tous. La philosophie de l'établissement aspire au rapprochement des gens pour une expérience à partager ensemble et en commençant par des plats de marque.
Photo du restaurant Chez Fifi
4.5
Génial(12)
Prix : très cher
• Française • Upper East Side
A new French bistro nestled in a historic townhouse on the Upper East Side. In the main dining room, Executive Chef Zack Zeidman delivers Parisian classics with Basque flair. Upstairs at Salon de Fifi a l’Étage, master mixologist Yumi Nemoto showcases innovative signature cocktails, served alongside light bites from the kitchen below.Please direct large party and private dining inquiries to reservations@chezfifinyc.com. Kindly note that we do not take standard reservations over email. We look forward to dining with you soon!
Photo du restaurant Monterey
4.5
Génial(491)
Prix : raisonnable
• Américaine • Midtown East
Réservé 39 fois aujourd'hui
Monterey is an elevated steakhouse experience in the heart of Midtown Manhattan, just steps from Rockefeller Center and the historic St Patrick's Cathedral. Enjoy classic steakhouse dishes with modern American touches, all served in a vibrant setting. Building on the best of the city's time-honored steakhouse tradition, Monterey's dusty pink banquets, crisp white tablecloths, and culinary theater evoke the golden age of New York City dining.
Photo du restaurant Casa Cruz
4.0
Excellent(14)
Prix : très cher
• Américaine • Upper East Side
Réservé 36 fois aujourd'hui
Need to Know:Please note that we have an elegant dress code. We ask that our guests dress in attire that is reflective of Casa Cruz’s elevated setting. The following items are not permitted: athletic wear, flip flops/casual sandals, tank tops, t-shirts, baseball caps and blue jeans. Guests who do not adhere to dress code guidelines may be denied entry.About Casa Cruz:Occupying an entire six-story Beaux-Arts townhouse on Manhattan’s Upper East Side, just a stone’s throw from Central Park, Casa Cruz is an exquisitely designed restaurant featuring multiple dining rooms, bars, special event spaces, and a year-round rooftop terrace, Frances at Casa Cruz. Frances at Casa Cruz: This enchanting 30-seat rooftop terrace is the first-of-its-kind in the neighborhood. A true hidden gem crowned with a spectacular rose-hued canopy designed by Johanna Ortiz, this year-round oasis features masterful cocktails that rotate seasonally, with an exclusive selection served only on the rooftop.
Photo du restaurant Wokuni
4.8
Exceptionnel(1298)
Prix : cher
• Japonaise • Murray Hill
Réservé 43 fois aujourd'hui
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
Photo du restaurant Empire Steak House- East
4.6
Exceptionnel(1236)
Prix : très cher
• Grillade • Midtown East
Réservé 37 fois aujourd'hui
Situé à l'est, l'Empire Steak House est un restaurant réparti sur deux étages, entouré de banquettes et doté d'un dôme peint à la main. La salle à manger principale peut accueillir plus de 140 convives et est l'endroit par excellence pour l'organisation de repas et de soirées. Même si l'Empire est applaudi pour ses célèbres T-bones vieillis à sec pour deux personnes, les autres plats qui composent son vaste menu sont tout aussi extraordinaires. Il comprend un large éventail de fruits de mer frais, notamment des homards de 1,8 à 2,2 kg. De plus, ce restaurant installé dans la 50ème rue propose des pièces de spécialité, notamment une côte de bœuf Tomahawk, du faux-filet non désossé, du faux-filet cajun non désossé, un double carré de veau et un bifteck d'aloyau gros filet pour deux personnes. Le restaurant possède une carte des vins très sélective et dispose de nombreux grands crus californiens les plus prisés et plus de 101 scotchs pour accompagner chaque plat !

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable