The surreal atmosphere of this astonishing restaurant combines gentle feminine and ambitious masculine energies. The menu features elegant interpretations of European cuisine with a modern Asian influence. Our Chef, curated a delectable menu that impresses even the most refined palates.Level offers some of the most exclusive dining experience in NY, and also responsible for throwing some of the most exquisite dance parties in the city. We have a 15 minutes grace period for your reservation.We kindly ask that all our guests adhere to smart casual dress code. Jackets are not requires but an elevated aesthetic should be observed. Level is a mature adult setting; guests under the age of 21 must complete their visit by 8pm. Physical proof of identity must be presented at the door, there are no exceptions. Please note, that there is a cancelation and no show charge. Visit our website level.restaurant to learn about all of the restaurant’s reservations and payment policies.
We are fanatical in delivering the highest quality sushi & omakase experience, consistently, for people who really love sushi. We combine our passion for hand-selected fish, & quality ingredients. KOMA sushi vision is to create a superlative dining experience – memorable, intimate, spectacular, and elegant. We invite you to think of sushi preparation as a performance, and our counter as the stage. We welcome you as our audience, to watch our highly skilled Japanese chefs, swiftly and expertly prepare each mouth-watering course for you.
Olivier Bistro represents true French cuisine and sensibility. Traditional French Bistro in a cozy setting with sidewalk seating that takes you to the streets of Paris. We offer daily specials, including a variety of whole fish options, oysters, and steaks sold by the oz cut from the bone. Finish your meal with our well-known creme brulee and moelleux au chocolate. We are a 5-minute drive to the Barclay Center and 5 minutes to Prospect Park. We welcome you to join us for our Brunch where you will enjoy French cuisine at its finest and yes we have Bloody Marys! We hope to see you soon!
Le River Café est l'un des endroits les plus uniques de New York et des Etats-Unis. Niché sous le pont de Brooklyn, avec une superbe vue panoramique sur les toits de New York et sur la statue de la Liberté, cet élégant restaurant est l'une des destinations préférées des New-Yorkais et des visiteurs du monde entier qui sont à la recherche d'une excellente cuisine.
Réputé pour son cadre exquis, beau décors et un service impeccable, Le River Café offre un merveilleux menu classique nouvel Amérique avec les meilleurs ingrédients les plus frais et souvent rares. Avec une carte des vins médaillée et exceptionnelle, un pianiste que joue tous les soirs, des arrangements floraux à couper le souffle, le River Café est plus qu'une simple salle, c'est une expérience magique. Que vous veniez pour le dîner ou une soirée privée, assurez-vous de laisser un peu de temps pour profiter du jardin spectaculaire de The River Café.
Le CATCH propose des interprétations contemporaines, sophistiquées et accessibles de plats de fruits de mer classiques. Ses plats, par leur brillante et irréprochable complexité, sauront surprendre votre palais. Ce restaurant de 2 étages et de 275 sièges offre une variété d'expériences culinaires uniques à ses fidèles clients. Il met en vedette une cuisine ouverte et des tables à manger communes dans une atmosphère accueillante.
Le Pera Soho vous transporte en Méditerranée au cœur de Soho. Inspiré du quartier connu d'Istanbul où la cuisine, l'art, la culture, la vie nocturne et l'ambiance cosmopolite se croisent, le Pera Soho séduit avec son environnement à la fois chaleureux et animé.
Le Pera Soho a pour philosophie de franchir les frontières géographiques actuelles de la Méditerranée orientale pour offrir une richesse culinaire et culturelle. En plus de la présentation contemporaine de recettes authentiques, le Pera Soho magnifie l'utilisation d'ingrédients et de méthodes culinaires de la Méditerranée orientale pour créer ses propres plats.
Le Pera Soho dispose d'une configuration unique comprenant des coins repas intérieurs publics et privés, des coins repas extérieurs publics et privés dans le jardin, ainsi que des hébergements en toit-terrasse avec vue à 180 degrés sur les toits de Manhattan, de l'Empire State Building à la Freedom Tower.
Le restaurant phare de Joe Bastianich et Mario Batali, situé sur Waverly Place à Greenwich Village, ouvert avec grand succès en 1998, est plus animé et populaire que jamais. Un restaurant trois étoiles qui redéfini et réinvente les principes de la cuisine italienne, adaptés à l'Amérique du 21e siècle. Une carte des vins des plus unique, puis la quintessence de New York ramenée à leur salle à manger vibrante, avec un service ultra professionnel, attentionné et chaleureux, Babbo vous offre une table parmi les plus prisées de New York.
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.