We are fine-casual dining with a fire at the core of its heart. Through the smoke and whiskey ashes of the previous iteration which closed its doors in 2020 rises a new haze of smoke and whiskey as we bring back this iconic brand, smoked meats, bourbon, beer, deep hues, and various spaces to a new location in the North Loop. Butcher & The Boar will honor its beloved roots, while spreading new ones in the fresh foundation that will help our guests embark on a journey with notes of nostalgia that carry the torch forward with new tastes and experiences. With immense gratitude, we invite you to Live Full Boar with us.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
• De la ferme à la table • Centre-ville / North Loop
Réservé 17 fois aujourd'hui
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
Ouvert en 1999 par le restaurateur local Rick Webb, le Zelo propose une cuisine italienne contemporaine et un service hors pair. Il s'investit avec passion pour vous concocter des plats artisanaux à base d'ingrédients frais, de saison, bio et locaux. Le restaurant est ouvert chaque jour à tous les repas. ll vous fera plonger dans un cadre spectaculaire et confortable, avec des boiseries chaleureuses, des œuvres d'art et fresques originales, des ouvrages en fer forgé à la main et une hospitalité légendaire. Que ce soit pour un dîner d'affaires ou une soirée détendue entre amis, toute l'équipe du Zelo se réjouit de vous accueillir.
Venez savourer un repas bien arrosé et laissez-vous éblouir par le The Capital Grille, où vous serez chaleureusement accueilli. Dégustez des steaks de renommée nationale (vieillis à sec et découpés à la main dans les locaux par les propres bouchers du restaurant), des fruits de mer les plus frais, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place chaque jour. Le tout accompagné par une carte des vins acclamée, soigneusement établie par le sommelier du Capital Grille, contenant plus de 350 références provenant du monde entier. Profitez d'un service courtois et attentionné dans la salle à manger confortable et raffinée, ou faites organiser un événement sans faille dans une salle privée dotée d'une gamme complète de technologies audiovisuelles ultramodernes. Une soirée ou un après-midi mémorable de gastronomie vous attendent au restaurant The Capital Grille. Le restaurant se trouve au cœur du quartier des théâtres d'Hennepin.
L'UNION Rooftop allie talent, créativité, art, nourriture et design.
Le groupe Kaskaid Hospitality est réputé pour avoir fait entrer l'univers culinaire des Twin Cities dans une autre dimension, et l'UNION Rooftop en est le parfait représentant. Une attention méticuleuse a été portée à chaque détail, de la restauration des trésors architecturaux d'origine du bâtiment à l'installation d'un toit rétractable unique en son genre. L'équipe de chefs cuisiniers de l'UNION s'évertue à préparer des plats à la fois surprenants et cohésifs respectant les plus grandes exigences en termes de qualité. Le restaurant propose un menu adapté à tous les besoins, qu'il s'agisse d'une collation raffinée avant de se rendre au théâtre ou d'un repas de fête composé de 5 plats préparé avec des ingrédients différents chaque jour.
Welcome to Breva, the quintessential neighborhood gathering spot in the heart of Downtown Minneapolis. At Breva, we invite you to experience the essence of conviviality, served up with a touch of elegance in a casual chic setting. Our culinary journey is guided by the expert hands of Chef Bjorn Thomson and a team of seasoned hospitality professionals. Together, they've crafted a menu that's a true celebration of the New American spirit – elevated, unpretentious, and discerning. Breva is just minutes from the Convention Center and Orchestra Hall, and a short drive from local theaters and sports stadiums. Breva is an ideal destination for all groups and occasions!