• Américaine contemporaine • Centre-ville St. Louis
Réservé 9 fois aujourd'hui
Nationally recognized for excellence, Blood and Sand focuses on innovative cuisine, culinary cocktails, and intimate service. Awarded the "Best of 'Award of Excellence'" from Wine Spectator Magazine, we are one of premier wine destinations in the world. Open to the public, memberships are available with exclusive benefits. Walk-ins Welcome, Reservations Required Fri &SatFor Parties of 7+ call us at 314-241-7263Incomplete Parties Will Be Seated When All Guests ArriveThe A La Carte Menu is Available 'til 9PM & F-Sat 'til 10PM5 and 10 Course Tasting Menu Available 'til 8 PM Bar Dinner Menu Available Hour Before Close5 Course Tasting Available for Parties Up to 6 10 Course Tasting for Parties Up to 4 and *Must* Be Requested in Your Reservation 48 Hrs in Advance. To Provide the Best Experience, All Diners Must Participate in the 10 CourseFor the Custom Chef's Tasting Experience Please Call/Email Us 72 Hrs in Advance *Credit Cards Incur Credit Card Fee, None for Cash
Avec sa cuisine locale préparée selon la logique « de la ferme à la table », en utilisant des produits locaux issus des petits producteurs des communautés du Missouri et de l'Illinois. Lorsqu'on lui a demandé de définir son style culinaire, le chef exécutif et propriétaire de The Crossing, Jim Fiala, affirme qu'il produit une cuisine qui utilise des produits locaux et se laisse guider par ceux-ci, à la manière d'un chef italien ou français. Jim travaille de concert avec le chef Brad Watts, qui apporte sa passion et ses années d'expérience dans la cuisine. La cuisine de The Crossing est fraîche, organique (autant que possible), de saison et de conception très épurée. The Crossing reste fidèle aux techniques classiques et les chefs aiment exhiber leurs compétences et leur amour de la nourriture élégante.
An intimate venue in the heart of Old Webster Groves, the Madrina team is ready take our guests back to a time where dining out was a cherished experience shared by family and friends. We are proud to showcase our Italian heritage and love for human connection through a menu carefully curated by Chef Max Crask and owners Frank Romano and Stanley Browne. We are so excited to have you!
Cet établissement propose une cuisine italienne rustique au coeur de Maplewood, conçue avec des ingrédients frais provenant des agriculteurs locaux, ainsi qu'une carte de vins italiens.