Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Capitol Hill

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

85 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Ambar Capitol Hill
4.7
Exceptionnel(4998)
Prix : raisonnable
• dans le style des Balkans • Capitol Hill
Réservé 85 fois aujourd'hui
L'Ambar, c'est là où l'Europe du Sud-Est rencontre le sud-est du district de Columbia. Son objectif est de combiner pour votre plus grand plaisir les meilleurs produits du Nouveau et de l'Ancien Monde. La région des Balkans, parce qu'elle a toujours été proche des grands empires, a beaucoup enrichi sa culture alimentaire de leur histoire, leur géographie et leur climat. L'origine du terme Balkans est reconnue provenir du mot byzantin qui signifie : « une chaîne de montagnes boisées ». Avec le désir d'introduire à Washington, DC, la fine pointe de la cuisine des Balkans, le restaurant a créé une salle à manger qui ravira les sens. L'Ambar propose principalement des petits plats, de même que des vins et des spiritueux en provenance des Balkans et souvent méconnus des Américains. Veuillez appeler le restaurant pour les réservations de 12 personnes et plus.
Photo du restaurant Ted’s Bulletin - Capitol Hill
4.5
Génial(947)
Prix : raisonnable
• Américaine • Capitol Hill
Réservé 30 fois aujourd'hui
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Photo du restaurant CHIKO - Capitol Hill
4.7
Exceptionnel(1)
Prix : cher
• Asiatique • Capitol Hill
CHĪKO is the first restaurant from The Fried Rice Collective. Chefs Danny Lee and Scott Drewno pair modern cooking techniques with traditional Chinese and Korean flavors.
Photo du restaurant Succotash PRIME
4.6
Exceptionnel(3922)
Prix : raisonnable
• Américaine • Penn Quarter
Réservé 95 fois aujourd'hui
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Photo du restaurant SHIA Restaurant
4.8
Exceptionnel(36)
Prix : très cher
• Coréenne • Washington
Réservé 4 fois aujourd'hui
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Photo du restaurant Zaytinya - DC
4.7
Exceptionnel(19385)
Prix : cher
• Méditerranée • Penn Quarter
Réservé 330 fois aujourd'hui
Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Zaytinya propose un menu innovant de mezze, inspiré par les cuisines turque, grecque et libanaise. Le tout est servi dans un décor élégant et moderne. Les petites assiettes partagées, les cocktails créatifs et les vins méditerranéens uniques font de cet endroit l'une des destinations de restauration les mieux cotées du district de Columbia.
Photo du restaurant The Dabney
4.7
Exceptionnel(265)
Prix : très cher
• Américaine • Shaw
Réservé 11 fois aujourd'hui
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Photo du restaurant Kaliwa
3.5
Très bon(825)
Prix : raisonnable
• Asiatique • Southwest Waterfront
Réservé 18 fois aujourd'hui
Award-Winning, Michelin Bib Gourmand 2024 Recipient! Kaliwa presents upscale, South East Asian fare accompanied by vibrant cocktails in classy, waterfront digs. Enjoy interpretations of Thai, Filipino and Korean dishes under a sky of eclectic chandeliers, or dine Al Fresca on the patio overlooking the bustling waterfront.
Photo du restaurant Moon Rabbit by Kevin Tien
4.8
Exceptionnel(429)
Prix : très cher
• Vietnamienne • Washington
Réservé 53 fois aujourd'hui
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Photo du restaurant Dirty Habit | The Glass House
4.3
Génial(2265)
Prix : raisonnable
• Réservation de tables avec bouteilles • Penn Quarter
Réservé 47 fois aujourd'hui
Le Dirty Habit propose un cadre convivial et animé, des cocktails artisanaux savamment élaborés et un menu d'assiettes innovantes à partager, dans un espace au design branché comportant une spectaculaire terrasse urbaine.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable