Avec une approche moderne et personnelle, les propriétaires Angeles Dueñas et Kitty Bailey ont créé une maison où des traditions riches sont explorées à travers la nourriture et le vin d'Espagne et de France. La liste Open Table de 2016 - "100 Meilleurs restaurants pour Foodies en Amérique"
No passport required for a journey to MAD. An innovative experience that blends Madrid's famous nightlife and the very best of Spanish gastronomy. Creative tapas and small bites, wood fire cooked rice, fish and meats, terrific gin & tonic, craft cocktails and a wine cellar with a selection of the best the world has to offer.
Using the highest quality ingredients, creativity in every corner, and a passion for surprises, are the cornerstones of MAD's philosophy.the moon is the limit.
Two chefs of The Spice Route Co. were sent on this ambitious task of traveling 29 states of India; gathering stories and experiences along the way and bringing home age-old regional recipes, which have been translated into our eclectic menu. You’ll find Musaafer in Houston in the Galleria shopping complex, close to the city’s lively business district. The elegant two-story space with sweeping windows offers a luxurious and memorable dining experience. Guests are treated to unforgettable Indian cuisine, a world-class wine program and unparalleled hospitality.
The ultimate culinary journey at our award-winning Thai fine dining restaurant, where our masterful chef's innovative and unparalleled creations are sure to impress. With numerous accolades and awards, our chef uses only the finest and freshest ingredients to create culinary experiences like no other.
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Originated from the famed Uchi restaurant in Austin, founded by James Beard Award-winning Chef Tyson Cole, Uchiko specializes in robust flavors infused with smoke and hints of char balanced with the fresh and clean profile that is the hallmark of its sister concept Uchi. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. Happy Hour is offered everyday from 4:00 - 6:00 and on Sunday - Wednesday from 4pm - 10pm at the bar only. We look forward to serving you, Kanpai!
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • River Oaks
Réservé 44 fois aujourd'hui
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.
Lorsque le propriétaire Johnny Carrabba a créé le Grace, son nouveau restaurant, il savait que celui-ci commémorerait les souvenirs qu'il avait de sa chère grand-mère Grace Mandola. Grace, également connue dans la famille sous le nom de Mama, était une sicilienne née de parents immigrés en Louisiane. Elle avait un talent pour la cuisine, l'hospitalité et une foi profonde.
Elle était connue pour faire son pain tous les samedis pour ses légendaires dîners siciliens du dimanche qui duraient trois heures. Ses racines familiales nouvellement créées en Louisiane ont ajouté des saveurs intéressantes à ses repas maison. Toute la famille Mandola, y compris ses cinq enfants et ses quatorze petits-enfants, ont été régulièrement accueillis dans sa maison avec des odeurs de pain chaud, de sauces bien mijotées et de soupes maison. C'est autour de sa table que sa famille a appris la véritable signification et la valeur des relations, des amitiés et de la bonne nourriture. Ces souvenirs reprennent vie dans ce nouveau restaurant de Johnny Carrabba, le Grace.
CIEL Restaurant and Lounge offers an elegant mix of modern Japanese and French cuisines complemented by craft cocktails and a curated wine and champagne list. CIEL, meaning ‘sky’ in French, is inspired by vibrant restaurants of the French Riviera and brings an elevated and festive dining experience to Houstonians. Reservation times may be subject to change and final confirmation. Reservations may be subject to deposit and minimums and final confirmation. NOTE: Dress Code Strictly Enforced!
OPEN TO THE PUBLIC NOVEMBER 17During the day TEN is ideal for business lunches, both formal and casual; and at night transitions to a sexy, chic dining experience with unique sushi creations and takes on traditional Asian dishes. The decor features large, indoor cherry blossom images, high ceilings, recessed pink lighting and street art throughout. Thoughtful, delicate details are strewn about the gorgeous space. Grab a seat in the dining room, sushi bar or full service bar.
Le restaurant Artisans vous propose le luxe d'une cuisine raffinée et artistique, avec des plats français éclectiques, des steaks et des fruits de mer, dans un décor somptueux.
Les propriétaires de l'Artisans Restaurant ont créé un lieu unique en son genre, doté d'une grande cuisine installée au milieu du restaurant, dont vous pourrez admirer le travail depuis chaque table. L'équipe culinaire fonctionne comme un orchestre dédié à l'art culinaire dont le compositeur est le propriétaire/chef exécutif et travaillant à l'unisson tout en accordant une attention à chaque détail.