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Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Bel-Air

Prix
Type de cuisine (20 sur 43)

76 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Spago - Beverly Hills
4.8
Exceptionnel(5785)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Beverly Hills
Réservé 28 fois aujourd'hui
For latest booking availability visit: https://www.sevenrooms.com/landing/spagobhSpago Beverly Hills, Wolfgang Pucks legendary, flagship restaurant, continues to set the standard for cuisine, service and style, and is consistently recognized as the ultimate in fine dining. Spago presents a completely new menu and design. The master chef has re-invented the entire menu with his signature farm to table philosophy. Puck, along with Partner and Executive Chef Ari Rosenson, creates imaginative seasonal menus showcasing the best of California’s produce and products. Spago's new design from Waldo Fernandez complements the food with its clean and simple aesthetic, incorporating natural elements to add an organic feel. Spago is the recipient of the AAA Four Diamond Award and received two stars in The Michelin Guide-Los Angeles edition in 2009 and 2010.For latest booking availability visit: https://www.sevenrooms.com/landing/spagobh
Photo du restaurant Terra - Eataly
4.5
Génial(3481)
Prix : cher
• Italienne • Century City
Réservé 127 fois aujourd'hui
Located on the third floor of Eataly Los Angeles, Terra is a rooftop restaurant featuring a wood-burning Italian grill and views of the Hollywood Hills. Named for "earth" in Italian, Terra's menu is centered around the grill, resulting in earthy dishes paired perfectly with botanical cocktails, premium Italian wines, and more.DINING EXPERIENCETo ensure the best quality service for all of our guests.
Photo du restaurant LAVO Los Angeles
4.5
Génial(1313)
Prix : très cher
• Italienne • West Hollywood
Réservé 100 fois aujourd'hui
LAVO Los Angeles is a 250-seat coastal Italian restaurant designed for an unparalleled, year-round alfresco dining experience. The restaurant offers an elevated indoor and outdoor dining experience while boasting a spacious sun-drenched dining room with a retractable roof, operable windows, and luxurious Italian furnishings throughout.The kitchen is helmed by Chef Ralph Scamardella, whose menu balances dishes inspired by coastal southern Italy and influenced by Southern California produce while paying homage to LAVO’s signature Italian classics and his Italian-American background.The beverage program features dramatic iterations on the classics alongside bold signature drinks. LAVO’s robust wine program complements the restaurant’s Italian inspiration and West Coast locale, featuring a vast selection of Old-World wines, as well as wines from California’s iconic regions.
Photo du restaurant STK - Los Angeles
4.1
Excellent(2441)
Prix : très cher
• Steak • Westwood
Réservé 43 fois aujourd'hui
Le STK - Los Angeles allie avec talent deux concepts, à savoir un steakhouse moderne et un lounge chic. Le grand salon central est aménagé avec des banquettes en cuir crème et du carrelage imitation crocodile. Il est entouré d'une salle à manger surélevée, adaptée aux repas plus formels. L'éclairage théâtral illumine chaque table et des miroirs fumés vous permettront d'apercevoir le reste du cadre pendant que le DJ crée une ambiance énergique dans l'ensemble de l’établissement. Le STK Los Angeles est situé au cœur du quartier de Westwood, au sein du W Hotel Los Angeles- West Beverly Hills. Les steaks font bien sûr partie intégrante de la carte. Le STK propose plusieurs coupes de viande (petites, moyennes et grandes), des produits cultivés naturellement et des plats de résistance à base de poisson frais du marché. Outre le steak, les mets emblématiques du STK incluent les frites à la truffe et au parmesan, les mini hamburgers, les céréales de riz Rice Krispies aux crevettes, le pudding au maïs doux et la salade de crabe Jumbo Lump.
Photo du restaurant Maude
4.9
Exceptionnel(42)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Beverly Hills
Réservé 3 fois aujourd'hui
Realizing a lifelong dream, Curtis opened his first solo restaurant, Maude, in February 2014. We are so proud to be celebrating 10 years of tasting menus with Beverly Hills! Affectionately named after his late paternal grandmother, the restaurant pays homage to Maude, Curtis’ first culinary mentor whose sensibilities are resonant throughout the restaurant experience. The menu is a set, nine-plus-course chef’s tasting menu that focuses on California local and sustainable cuisine. Maude’s “menu-less” format and intimate 21-seat dining room with open-kitchen chef’s counter invites guests to put their trust into the hands of the chef, and allows for a strikingly detailed, personal, and attentive experience.
Photo du restaurant Catch LA
4.7
Exceptionnel(9972)
Prix : cher
• Non-specifiée • West Hollywood
Réservé 206 fois aujourd'hui
Perched above the dynamic streets of the West Hollywood Design District on the corner of Melrose and San Vicente, Catch LA features modern renditions of classic dishes served in a streaming, shareable style of dining. The retractable rooftop haven marries simple yet elegant, seafood, sushi, and steak with excellent service and a lively atmosphere complete with a unique, open-air dining room and breathtaking views of Downtown Los Angeles and the Hollywood Hills. The menu features signature dishes including the Catch Roll, Truffle Sashimi, A5 Japanese Wagyu on a hot rock, Mushroom Spaghetti, and Cantonese Lobster.
Photo du restaurant Matu
4.8
Exceptionnel(171)
Prix : très cher
• Steak • Beverly Hills
Réservé 19 fois aujourd'hui
Reservations are available for dinner only and can be made up to 4 weeks in advance. Cheesesteaks are available at the bar counter only on a first come first served basis.Additional reservations, including for parties of 7 or more, may be available directly on our website at www.matusteak.comA Beverly Hills steak restaurant exclusively serving 100% grass-fed Wagyu from First Light Farms.
Photo du restaurant Il Pastaio
4.6
Exceptionnel(1952)
Prix : raisonnable
• Italienne • Beverly Hills
Réservé 75 fois aujourd'hui
Gourmet Magazine a qualifié l'Il Pastaio de « Un goût du paradis » et dit que « les cuisiniers de l'Il Pastaio ont des mains d'ange ». Les critiques de Los Angeles Magazine l'ont classé parmi « l'un des dix meilleurs nouveaux restaurants ». Il n'est donc pas étonnant que cette sympathique trattoria de quartier soit un lieu de rencontre privilégié qui, depuis son ouverture en 1994, délecte la population locale autant que les touristes avec ses pâtes alléchantes.
Photo du restaurant Fia
4.7
Exceptionnel(2411)
Prix : très cher
• Italienne • Santa Monica
Réservé 41 fois aujourd'hui
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Photo du restaurant Nobu Los Angeles
4.6
Exceptionnel(3412)
Prix : cher
• Bar à cocktails • West Hollywood
Réservé 90 fois aujourd'hui
Le Nobu Los Angeles a ouvert au printemps 2008 et a été conçu par l'architecte de renommée mondiale David Rockwell dans le célèbre espace de L'Orangerie sur le Cienega Boulevard. Au menu figurent les plats caractéristiques du chef-gérant Nobu Matsuhisa, tels que le Toro Tartare au Caviar, le Yellowtail Sashimi au Jalapeno et le Black Cod Miso. Le Nobu Los Angeles propose également des spécialités locales comme le Wagyu Tacos, le Seabass Jalapeno Miso et le Kanpachi Sashimi avec Cœur d'Artichaut et Sauce Yuzu.
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