Cuisine américaine contemporaine primée, conçue sous la direction de l'acclamé chef exécutif David Gutowski. Des produits d'été, cueillis dans ses parcelles de jardin locales, complémentent le menu qui est servi dans un cadre spectaculaire avec vues panoramiques sur les montagnes. Un service impeccable, une carte des vins remplie d'étiquettes internationales spéciales, une terrasse extérieure et des prestations de musique en directe garantissent une soirée mémorable. Grâce au feu de foyer pétillant et aux vues sur les pentes de ski, votre repas sera rehaussé d'un beau cadre hivernal.
Take a step on the WYLD side and join us for an elegant evening indulging in premium abstract culinary presentations. Our Chef driven signature restaurant features locally farmed meats and vegetables accompanied with seafood sourced from a range of top destinations. Complimented with a sophisticated wine list, a night in WYLD is sure to be an unforgettable evening for family and friends*Hours of operation are subject to change. Please call for more information. Menus: WYLD Breakfast - https://scnv.io/TFVsWYLD Lunch - https://scnv.io/GPklWYLD Dinner - https://scnv.io/BPc4 Wine List - https://scnv.io/Nq0h
OUR INSPIRATIONStoke & Rye by Chef Richard Sandoval is a modern American grill with a menu reflecting both the Colorado landscape and Chef Sandoval’s creative stylings. Dishes are genuine, time-honored, and traditional -- slow roasting in wood embers, braising, preserving, and smoking techniques bring the true flavors of America's great foods. Grilled steaks, flamed tomahawk, hand-cut steaks and chops, shucked oysters, house-smoked line caught Colorado trout and more comprise the menu highlights.OUR BACKDROPLocated inside the Vail Valley’s award-winning Westin Riverfront, the spacious Stoke & Rye dining room is bright and airy, embracing the natural beauty of the Rocky Mountains with colorful fabrics, earthy textures, rustic mixed metal design elements and botanicals. Guests can enjoy unmatched views of Beaver Creek Mountain and the Eagle River on Stoke & Rye’s expansive patio, which offers multiple fire pits and a full-service outdoor bar.
Le Mirabelle est un boutique restaurant situé dans la vallée de Vail. Il s'agirait peut-être de la première maison de Beaver Creek. Le chef exécutif Daniel Joly vous accueille dans ce lieu unique et romantique. Pour sa cuisine originale et contemporaine, il utilise les meilleurs ingrédients naturels et biologiques. Le chef Joly est très fier de son travail. Si vous lui demandez ce qui lui donne le plus de satisfaction de toutes ses récompenses et ses réussites, il vous répondra simplement que les prix et la reconnaissance par ses pairs sont certes importants, mais ce qui l'importe le plus c'est que le client puisse vivre une expérience culinaire inoubliable.
Au restaurant Harvest du chef Kelly Liken, on sert des classiques saisonniers à la fois simples et exaltants. L'équipe a à coeur de créer, au centre de ce quartier animé, un lieu de rassemblement pour familles et amis, où les prix sont abordables. Le restaurant entretient des relations longues et durables avec les éleveurs et fournisseurs locaux auprès de qui ils s'approvisionnent. Harvest par Kelly Liken est une petite entreprise dirigée par son propriétaire, qui se joint à l'équipe pour vous offrir une expérience des plus agréable à chaque fois.
Set in the heart of Vail Village, just off the pedestrian corridor, Leonora offers an inviting dining experience inspired by the French Alps, Spanish Pyrenees and our own Colorado Rockies. Using only the finest fresh, local and organic ingredients, the menu is designed as a coursed experience, one where diners embark with shareable small plates, progressing to larger plates which revere alpine flavors including Colorado lamb pops, local steaks and more. Flavorful dishes are simply prepared and thoughtfully paired with wines from around the world. Our sommelier's handpicked selections are sourced from traditional and unexpected places, each selected to complement Executive Chef Kevin Erving’s playful yet sophisticated menu. Reservations highly recommended.
Élu n°1 dans le Colorado par le Zagat Survey, le Sweet Basil est un endroit incontournable pour les voyageurs et les résidents locaux depuis 1977. La cuisine créative américaine contemporaine utilise les nombreuses influences culturelles du monde entier. Situé au coeur de Vail Village, le restaurant allie une cuisine raffinée avec une énergie de type bistro captivante.
**OPEN TABLE IS FOR DINING RESERVATIONS ONLY. FOR BOWLING RESERVATIONS, PLEASE VISIT DECABOLVAIL.COM OR CALL 970-476-5300. **A unique venue located in Solaris Plaza where city vibes meet mountain culture in the heart of Vail Village. DECA is an elevated restaurant that offers a chef-executed menu with world class tastes, creative cocktails and delicious wines. An experience that is focused on quality food, flavors and company. Just beyond DECA, experience the best nightlife in Vail Village at BOL.*We have a $50 per person no show policy - if you need to make changes to your reservation please call the restaurant*
Set against the stunning backdrop of Vail, Colorado, Revel Restaurant at The Hythe is a gateway to a reimagined alpine dining experience this winter. Revel Restaurant is not just about a meal; it’s an unforgettable culinary journey through Colorado's rich heritage, perfectly tailored for the winter season.