Construit en 1790 comme une grange et nommé d'après l'agriculteur local John Kittle, le concept "de la ferme jusqu'à votre table", qui a commencé à l'époque, continue aujourd'hui à Crabtree's Kittle House. Reconnu internationalement pour sa carte des vins Wine Spectator Grand Award, son service hors pair et sa cuisine américaine contemporaine, ce restaurant est une expérience rustique et sophistiquée située à seulement 45 minutes de Manhattan. Que ce soit pour un repas décontracté dans le Tap Room ou pour la planification d'une célébration de 2 à 200 personnes, vous y trouverez quelque chose pour tout le monde et pour toute occasion. L'équipe du restaurant se concentre sur la générosité locale de Hudson Valley, autant pour le menu de salades du Tap Room, que pour les hamburgers LaFrieda, les crustacés frais, jusqu'aux plats les plus raffinés sur la carte et les menus de dégustation du chef cuisinier. Nulle part ailleurs vous ne trouverez une aussi grande sélection de vins (5000 !) De plus, un Bed & Breakfast de 13 chambres est disponible.
For two decades now Ignacio Blanco has been a trailblazer in America for modern Spanish cuisine, first in TriBeCa at Meigas and other restaurants he’s opened in Connecticut. The current Ibiza Kitchen, opened in 2018, is one of his finest efforts, and there simply is no more affable host than he, ever passionate about introducing you to, or adding to your knowledge of, a style of food that is, as he says, a way of life in Spain.
Valet Parking available 7 days a week for Lunch and Dinner, pull into the Cambria Hotel and the attendant will take your car. Welcome to Chazz Palminteri Restaurant & Pizza! We offer old-school Italian comfort with an upscale atmosphere. Our cuisine is inspired traditional food from Italy and Sicily. We look forward to serving you!
Gyu-Kaku barbecue japonais à White Plains est l'endroit idéal pour vivre une expérience incroyable à New York! Traditionnellement appelé Yakiniku, cet endroit de barbecue japonais est connu pour ses délicieuses viandes fraîches, jamais congelées, de qualité supérieure. Buvez une bonne bière froide en grillant vous-même votre viande. Pendant le Happy Hour, les meilleurs prix sont offerts sur la nourriture et les boissons, une bonne raison pour se détendre et commencer la soirée sur place.
Depuis que Rafael Palomino-Sonora, le Chef exécutif et propriétaire du Sonora. a ouvert les portes de son restaurant latino-fusion, il a reçu de nombreux éloges provenant des clients, y compris un "Excellent" du New York Times. Ce chef créatif d'origine colombienne et auteur de cinq livres de cuisine, a depuis ouvert 8 autres restaurants qui couvrent trois États : New York, Connecticut et Pennsylvanie. Sonora, comme d'autres restaurants de Palomino, vous propose un excellent service et des plats appétissants qui sont jumelés avec une liste exhaustive de vins et de cocktails. Outre un service impeccable et un menu délicieux, la maison de deux étages de Sonora offre à ses clients la possibilité d'organiser un événement privé et de bénéficier d'un service de traiteur sur place et conçu sur mesure. L'endroit peut accueillir de 12 à 110 personnes.
Indulge in the artistry of Japanese culinary mastery at Sushi Wafu, located on Greenwich Avenue, where each visit promises an intimate journey through the exquisite flavors of Edomae-style sushi and sashimi. Under the discerning hand of Executive Chef Eric Chen, our esteemed guests are invited to immerse themselves in a bespoke dining experience meticulously tailored to their preferences and desires.Prepare to be captivated as Chef Chen curates a sensational 16-course sushi omakase, thoughtfully accompanied by an array of tantalizing appetizers. From the delicate balance of flavors to the meticulous presentation, every aspect of your dining affair at Sushi Wafu is meticulously crafted to elevate your senses and leave a lasting impression of unparalleled excellence.
Hidden behind a Fish n Chips facade Chef Elmer Oliveros and team are creating an extraordinary dining gem waiting to be discovered. Weaving daily fresh market catches with locally sourced produce and global gourmet delicacies into creative dishes full of vibrant and unique flavors, and complemented by warm hospitality with a modern day nuance, Brothers Fish and Chips is becoming a must stop destinatio, promising memorable experiences and extraordinary food.Voted Best Restautant in Open Table 2019,2020 Dinners Choice 2021,2022,2023, and 2024!
With world class modern Portuguese cuisine, boutique wine offerings and an intimate dining experience, Kanopi offers a unique farm-to-table culinary experience unlike any other. Chef Anthony Gonçalves, his wife Andreia Goncalves and the team capture the essence of Portugal while remaining firmly rooted in the Hudson Valley through seasonal menus comprised of old world flavors and local farm-fresh ingredients. The Kitchen Table is at the center of Kanopi, its heart and soul. Here the team serves a Portuguese Omakase experience. It is a one-of-a-kind opportunity to sit directly inside our kitchen and interact with the chefs. The menu price is $275 per person, exclusive of beverages, tax & gratuity. Contact us to reserve your Kitchen Table Experience.
A spirited Latin-Inspired restaurant & Bar featuring elevated fare and craft cocktails.Our chef Ismael Carias has created a menu that includes some of our favorite dishes from our former French Restaurant Appetit Bistro. He has created a Special Menu with a fusion of Latin American Dishes with European classic dishes like Seafood Paella, Chicken Scarpariello, Seafood Linguine, Bronzino, Tuna Tartar, Mussels, Bandeja Paisa, Lomo Saltado, Whole Fried Red Snapper , Ceviche and much more. Also offering a late night menu, please call for details.