Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Alexandria

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

77 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Vermilion - Alexandria
4.6
Exceptionnel(4008)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Vieille ville d’Alexandria
Réservé 36 fois aujourd'hui
Au cœur de la vieille ville d’Alexandria Vermilion vous offre une cuisine américaine moderne aux apparences simples. De la cuisine régionale du chef William Morris, utilisant autant que possible des produits locaux et de terroir, à la chaleur de son ambiance et au service gracieux délivré par le personnel, Vermilion est un endroit idéal pour un souper occasionnel en semaine ou tout simplement un très bon endroit pour prendre un verre.
Photo du restaurant The Study
4.9
Exceptionnel(327)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Alexandria
Réservé 1 fois aujourd'hui
Discover our Modern American menu inspired by Chef Tomas Chavarria’s Mesoamerican heritage and training. Our regionally sourced plates such as Korobuta Pork Belly and Seven Hills Farms Center Cut Steak are complimented by our library of classic cocktails. Grab your favorite sip and savor attentive service, a luxe atmosphere, and live entertainment in a boutique hotel.
Photo du restaurant KILN
4.5
Génial(75)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Alexandria
Réservé 19 fois aujourd'hui
Kiln is a thoughtful & locally sourced restaurant from the team behind Hotel Heron. Our menus represent the best ingredients the mid-Atlantic has to offer. Our open kitchen, centered around a live-fire hearth, invites guests to interact with the team and watch as we cook each night. Look for the warm glow at the corner of Prince & Washington in the heart of Old Town Alexandria.
Photo du restaurant Succotash - National Harbor
4.5
Génial(3394)
Prix : raisonnable
• Américaine • National Harbor
Réservé 76 fois aujourd'hui
Une cuisine inspirée du sud par le directeur culinaire Edward Lee
Photo du restaurant SHIA Restaurant
4.9
Exceptionnel(10)
Prix : très cher
• Coréenne • Washington
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.** Please note, SHIA does not accommodate children in our dining experiences. **
Photo du restaurant Zaytinya - DC
4.7
Exceptionnel(19246)
Prix : cher
• Méditerranée • Penn Quarter
Réservé 326 fois aujourd'hui
Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Zaytinya propose un menu innovant de mezze, inspiré par les cuisines turque, grecque et libanaise. Le tout est servi dans un décor élégant et moderne. Les petites assiettes partagées, les cocktails créatifs et les vins méditerranéens uniques font de cet endroit l'une des destinations de restauration les mieux cotées du district de Columbia.
Photo du restaurant The Dabney
4.7
Exceptionnel(233)
Prix : très cher
• Américaine • Shaw
Réservé 26 fois aujourd'hui
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Photo du restaurant Kaliwa
3.2
Bien(807)
Prix : raisonnable
• Asiatique • Southwest Waterfront
Réservé 31 fois aujourd'hui
Award-Winning, Michelin Bib Gourmand 2024 Recipient! Kaliwa presents upscale, South East Asian fare accompanied by vibrant cocktails in classy, waterfront digs. Enjoy interpretations of Thai, Filipino and Korean dishes under a sky of eclectic chandeliers, or dine Al Fresca on the patio overlooking the bustling waterfront.
Photo du restaurant dLeña
4.7
Exceptionnel(1939)
Prix : cher
• Latino-américaine • Mount Vernon Square
Réservé 89 fois aujourd'hui
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Photo du restaurant Moon Rabbit by Kevin Tien
4.8
Exceptionnel(344)
Prix : très cher
• Vietnamienne • Washington
Réservé 66 fois aujourd'hui
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable