Présentant une salle à manger rustique avec onze tables située dans le centre-ville de Philadelphie, le Vetri est spécialisé dans une cuisine italienne authentique du Nord, avec des pâtes faites maison. Le Vetri sert à chaque client un menu dégustation composé de plusieurs plats comme seule option de restauration.
Fork, reconnu pour sa cuisine américaine contemporaine depuis plus de 15 ans, vous présente une carte innovatrice mais abordable créée par le chef Eli Kulp, récipient du prix 2014 Food & Wine Best New Chef. La carte prend son inspiration des meilleurs fruits et légumes, fruits de mer et viande ainsi que de l'histoire profonde de la région. Une grande partie de l'attraction au Fork est l'ambiance chic et sophistiquée, grâce à laquelle votre expérience culinaire sera loin d'être trop formel et inconfortable. Vous vous apercevrez des chandeliers peints à la main si vous regardez par-dessus le bar en béton coulé. Des fresques modernes et contemporaines peintes par Anthony DeMelas font ressortir la hauteur des plafonds. Depuis son ouverture, Fork a reçu les éloges de nombreuses publications au niveau local et national, y compris le New York Times, l'USA Today, le Town and Country, le Food and Wine, le Wine Spectator, Zagat et le Gourmet. Fork est le récipient de 15 prix Best of Philly dans la Philadelphia Magazine.
At Steak 48 in Philadelphia, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. The diverse menu at our Philadelphia steakhouse location will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers.
Our master butchers custom cut 28-day wet-aged steaks by hand for cooking in our 1800-degree broiler. Much of our beef comes from Midwestern farms in Michigan and Wisconsin as well as premium Wagyu beef brought in from the Mishima Reserve.
Enhance your meal with a hand-crafted cocktail made from local ingredients. Make your reservation today. We can't wait to see you!
Located in the historic Franklin Building, High Street is a modern American eatery and bar that celebrates the essence of local grains. With an on-site bakery at the heart of our culinary creations, we pride ourselves on crafting artisanal breads, pastries, pizzas, and handmade pastas that showcase the best of the region.Under the guidance of Chef Christina McKeough, our seasonal menu highlights the bounty of local producers, offering a fresh take on classic flavors and dishes. Our commitment to supporting American winemakers adds an exciting dimension to your dining experience, with a carefully curated selection of wines to complement your meal.At High Street Restaurant, we invite you to savor the rich tapestry of flavors that define our culinary philosophy, blending tradition, innovation, and a passion for local ingredients.Parties of 7 or more require a credit card on file and are required to participate in our "Leave It To Us" menu.
Welcome to Morea, a culinary oasis where tranquility meets flavor. Nestled in the heart of Philadelphia, our restaurant offers a beautiful and relaxed atmosphere, perfect for intimate dinners and lively gatherings alike.Our menu is a delightful journey through Asian fusion and Mexican cuisine, crafted with fresh, local ingredients. Each dish is a harmonious blend of vibrant spices, bold flavors, and innovative techniques, bringing you the best of both culinary worlds.Complement your meal with one of our expertly crafted cocktails, each one a masterpiece of flavor and artistry. Join us at Morea, where exceptional cuisine and a chic, tranquil setting promise an unforgettable dining experience.
Located in the iconic Philadelphia Museum of Art. Enjoy an intimate dining experience at the only Frank Gehry–designed restaurant in the Northeast. The inspired artisan menu will feature seasonal and organic local ingredients, served in a stunning architectural setting. Museum admission required.Executive Chef: Hoon RheeOperated by Constellation Culinary GroupConstellations are made of connections.So are we.
La bonne nourriture fait partie du patrimoine, Local Wine & Kitchen est le tout nouveau bar à vin et restaurant de la Main Line. Situé à Ardmore et inauguré en août 2014, Le Local offre une atmosphère décontractée avec une passion pour la bonne nourriture et le vin. Au Local, les ingrédients et les vignobles de la région sont mis à l'honneur. le restaurant est ouvert uniquement pour le souper. Du lundi au samedi.