The inspiration for Darling comes from our love for great food & wine enjoyed with friends. Creating an inviting and warm space welcome to all, we hope you’ll join us as a neighbour and leave as a friend.Darling’s sharing plates menu created by our talented Head Chef, Tyler Biollo, focuses on local ingredient-driven, globally inspired dishes, showcasing the best of the season. You can always count on it being approachable and nourishing.Darling’s natural wine list is always rotating to bring you thoughtful and exciting unique finds. We're open for Brunch on Saturday and Sunday from 10-2pm!
A casual Italian(ish) eatery in the heart of Old Strathcona. Food inspired by the traditions and culture of Italy, cooked with modern techniques and ingredients. Produce is chosen and cooked when it is shining the brightest. Seasonal vegetables are treated to showcase their quality. A selection of handmade pasta made from Alberta flour. Proteins in large format made for sharing, just like at Nona’s table. And tiramisu, who can forget!
Célèbre pour son incroyable vue, le restaurant La Ronde nouvellement rénové est le premier espace de restauration d’Edmonton situé au 24ème étage de l’hôtel Chateau Lacombe. Avec un service rotatif toutes les 88 minutes, le restaurant La Ronde traite ses clients avec une expérience culinaire et oculaire inégalée. Vous aurez le plaisir de déguster quelques-unes des créations sophistiquées du chef exécutif, qui ravira votre palais. Complétez votre expérience culinaire avec les desserts fraîchement préparés par le chef pâtissier qui satisferont toute dent sucrée. Venez découvrir les vins fins et une cuisine régionale au-dessus de la ville. Pour les réservations de larges groupes ou les 'occasions spéciales, veuillez contacter le restaurant pour vérifier la disponibilité.
An elegant restaurant wine bar in downtown Edmonton with Indigenous sharing plates highlighting local, seasonal and tradition ingredients, evoking memories and comfort.
From the moment you step into Share, you’ll embark on a unique culinary experience that pairs warm hospitality with sustainable, tasty dishes. Contemporary pendant chandeliers cast a soft glow over the restaurant's modern furnishings, while a roaring double-sided fireplace adds a cozy element. On the walls, black and white photographs celebrate the beauty of the local area.
Tzin Wine & Tapas a été voté Restaurant de tapas numéro un à Edmonton tous les ans depuis 2009. On vous propose une gamme contrastée de tapas à partager, et une liste de vins qui change constamment. On vous offre un verre, un demi-verre ou une bouteille. L'ambiance est intime et accueillante. Vous serez accueillis en tant qu'amis, et vous sentirez que vous faites partie de la famille. Notez que les réservations en ligne sont disponibles pour les groupes de six personnes maximum seulement. Veuillez appeler au Tzin pour les groupes plus nombreux.
The Bell in Scona is a proud emblem of Old Strathcona and Alberta’s rich heritage. Housed in our vintage building, we’ve created a space to celebrate and share our region’s history through unique culinary and brewing experiences.Our brewery brings a piece of the past into the present through using antique pre-war cast iron and copper vessels to craft distinctive beers. Each brew resonates with an authentic taste of local ingredients, reflecting our love for Alberta’s natural bounty.Nestled in this historic setting, our taproom offers a curated menu using locally-sourced ingredients, marrying tradition with innovation. We wish to take you on a culinary journey through the best ingredients, locally raised meats and the diverse flavours our province has to offer.
Bündok offers casual fine dining with cozy, romantic vibes in Edmonton's Ice District, just steps from Rogers Place. Known for its chef-driven, seasonal shared plates made with local ingredients, it's perfect for groups looking to enjoy quality food in a relaxed setting.
Le Vivo Ristorante propose une cuisine italienne vivante. Des plats traditionnels italiens sont préparés et servis avec enthousiasme et joie, dans une ambiance adaptée à chacun et chacune. La cuisine ouverte vous permettra d'observer les chefs en train de cuisiner des ingrédients frais et locaux.
Lors de votre visite, attendez-vous, pour quelques heures, à vivre une soirée de détente devant plusieurs piatti (plats). La table s'animera dès que les plats ou bols multiples et variés vous seront présentés, de façon à être accessibles facilement pour toutes et tous.
Vous pourrez déguster un pranzo italien classique (dîner), généralement accompagné de plusieurs antipasti (entrées chaudes et froides), suivies d'un ou deux primi (habituellement des pâtes, risotto, gnocchi ou zuppa chauds). Vous partagerez ensuite à votre table un secondi (plat de résistance), servi sur un plateau avec votre choix de contorni (des plats d'accompagnement à base de légumes). Les Italiens complètent souvent leur repas avec un dolce, un café ou un digestivo (dessert, expresso, liqueur ou grappa).