Naschmarkt (NASH-MARKed) is a family-owned and operated premier and authentic restaurant that has been proudly serving the Campbell area and beyond since June 2011. Since then, our mission has been to provide high-quality food for all those that wish to combine fun and enjoyable ambiance with skillful cooking into one extraordinary dining experience.The restaurant is named after the largest open-air produce market in Vienna, Austria. Austria’s history and geography influence much of its cuisine. Austria was once the center of the large Austro-Hungarian Empire stretching from France to Russia and from the Baltic Sea to Turkey, imparting a varied heritage to Austria's cuisine. Located in the center of Europe, Austria’s modern-day cuisine is influenced by surrounding countries like Germany, Hungary, Italy, and even France.
A hip and fun restaurant with chef's counter dining, serving thoughtful American cuisine, with an emphasis on local seasonal products.Ethel's Fancy is open at 5 PM Tuesday - Saturday.We have a small dining room with a limited amount of reservable tables. We do keep our Bar seats and a table in the restaurant open for people to walk-ins. Walk-ins are on a first come basis. Please do not make multiple reservations with the intention of combining reservations to increase party size.All guests must be present before your party will be seated.To help provide a seamless experience for all our guests, we have allocated 2-hours for your group of 2 to 4 people.
La Left Bank est une brasserie française authentique célébrant la cuisine méditerranéenne. Située dans le charmant centre-ville de Menlo Park, la Left Bank transporte ses clients dans une brasserie pittoresque de Paris. Ouverte depuis 1998 et complètement remodelée en 2008, la Left Bank offre une ambiance décontractée, charmante de brasserie où les convives se régalent de cuisine française classique du sud. L'espace café extérieur sur le trottoir évoque une ambiance animée européenne et est l'endroit idéal pour un simple amuse-geule et une bière ou un repas de 3 services accompagné d'une bonne bouteille de vin. Que ce soit à une table sur le trottoir, dans le bar aux murs vitrés ou dans la salle à manger principale décontractée, vous profiterez d'une expérience amusante à la française.
Quinze années de travail avec les fermes biologiques locales permettent de vous apporter les meilleurs ingrédients de saison disponibles. La Chef de Cuisine Brendy Monsada propose un menu toujours changeant axé sur la cuisine française du sud.
Adrestia features an inspired California menu that is shaped by local and seasonal ingredients, Japanese and broader Asian cuisines, and the Valley’s warm Mediterranean climate. The Adrestia kitchen is led by Chef Paul Rohadfox, a New York native who brings his years of culinary and US Marine Corps experience to the team. He approaches the Adrestia menu by tapping into Marine Corps values of Honor, Courage and Commitment, while bringing in beautiful ingredients from his experiences that span New York to Palm Spring.
Le LV Mar a ouvert ses portes en 2013.
Le restaurant a été conçu pour satisfaire les palais les plus exigeants avec d'uniques tapas variés d'inspiration latino-américaine et d'excellents cocktails caractéristiques.
Avec sa carte des mescals et des tequilas en constante évolution ainsi que ses cocktails maison, il est l'un des premiers bars servant des alcools à base d'agave de Redwood City.
Les passions du chef Manuel sont l'expérimentation et la recherche d'inspiration effectuées au moyen de techniques très précises en utilisant des ingrédients frais de saison, afin de vous préparer des plats tout simplement excellents.
N'hésitez pas à vous y rendre pour la happy hour, le dîner, le souper, un brunch ou à tout moment où vous souhaitez vous régaler.
Le LV Mar est un membre de la famille culinaire de restaurants La Viga à Redwood City, en Californie.