Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane

Meilleurs restaurants pour déguster des produits locaux à French Quarter

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

13 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Tujague's - New Orleans
4.1
Excellent(3526)
Prix : cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Quartier Français
Réservé 34 fois aujourd'hui
Bienvenue à Tujague's, le deuxième plus ancien restaurant de la Nouvelle-Orléans! Situé au cœur du quartier français, face au marché historique français, Tujague's a conservé sa réputation d'offrir une expérience culinaire inoubliable dans la tradition originale créole. Célébrant ses 160 ans cette année, Tujague's est devenu un divertissement favori et un lieu pour satisfaire les appétits délicieusement robustes des patrons du quartier français. La tradition d'origine créole de produits frais sélectionnés à la main et achetés quotidiennement au marché libre du quartier français continue aujourd'hui, assurant une cuisine de la meilleure qualité possible. Asseyez-vous, détendez-vous et profitez de l'évolution d'un célèbre parcours de plats et de boissons traditionnelles du Nouvelle-Orléans!
Photo du restaurant Domenica
4.5
Génial(7466)
Prix : raisonnable
• Italienne • Quartier central des affaires
Réservé 93 fois aujourd'hui
Le Domenica est un restaurant italien contemporain et chaleureux qui crée des plats italiens régionaux aux influences du sud et du Moyen-Orient. La cuisine allie le patrimoine israélien du chef Alon Shaya et l'amour des produits locaux. Cet établissement vous servira un menu reflétant l'époque où le chef cuisinait et vivait dans les petites villes du nord de l'Italie.
Photo du restaurant Couvant
4.4
Génial(361)
Prix : cher
• Française • Quartier central des affaires
Réservé 17 fois aujourd'hui
Take a seat at our signature French-inspired bistro, Couvant, housed in the former Peychaud Cocktail Bitters factory. Here, French techniques play on the roots of New Orleans cuisine using fresh, local ingredients. New Orleans is renowned for its French cuisine, and you won’t have to leave the confines of The Eliza Jane to enjoy delicious fare within a French bistro. Couvant specializes in classic French cooking serving entrees that pay homage to French history and regional specialties. Never pretentious, the dishes and service at Couvant are purposefully simple and social. Nestle into an intimate dining room banquette. Or dine at a bistro table in our historic courtyard for chef-driven entrées and a bottle of wine — or maybe two.
Photo du restaurant Miss River
4.6
Exceptionnel(1303)
Prix : très cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Quartier central des affaires
Réservé 30 fois aujourd'hui
Miss River at the Four Seasons New Orleans offers a grand Creole dining experience in the heart of the French Quarter. Led by renowned Chef Alon Shaya, the restaurant serves elevated New Orleans favorites with bold Cajun flavors and local ingredients. Signature dishes include Whole Buttermilk Fried Chicken, Seared Duck Breast, and Red Beans and Rice. Open for lunch and dinner, diners can savor expertly crafted dishes throughout the day. Enjoy a lively weekend jazz brunch every Friday, Saturday, and Sunday from 10:00 am to 3:00 pm, featuring a Bloody Mary bar and live jazz. Perfect for any special occasion, Miss River delivers an unforgettable experience for lunch, dinner, or brunch in New Orleans.
Photo du restaurant The Steakhouse - Caesars New Orleans
3.7
Très bon(2014)
Prix : cher
• Grillade • Quartier central des affaires
Réservé 33 fois aujourd'hui
Le Besh Steak est un steakhouse unique en son genre proposant une cuisine à la fois traditionnelle et moderne préparée avec des produits frais de Louisiane par le chef John Besh. Ce restaurant typique de La Nouvelle-Orléans sert également des vins et spiritueux soigneusement sélectionnés pour accompagner chaque plat de votre repas. Si vous souhaitez profiter d'une expérience culinaire unique entièrement adaptée à vos goûts, vous pourrez prendre vos repas à la nouvelle table du chef. Pouvant accueillir jusqu'à 10 personnes, cette table propose un menu de 5 plats personnalisé préparé par le chef cuisinier Paul Robert. Vous pourrez effectuer une réservation via OpenTable en indiquant « Chef's Table » en commentaire. Ce menu de 5 plats est disponible au tarif de 95 USD par personne, ou 145 USD avec les vins associés à chaque plat (taxes et pourboire non inclus).
Photo du restaurant Birdy's Behind The Bower
4.7
Exceptionnel(600)
Prix : raisonnable
• Américaine • Garden District
Réservé 33 fois aujourd'hui
Birdy’s Behind the Bower is a brunch spot perched in the back of the Framework building, serving Southern-inspired, locally-sourced American cuisine alongside a welcoming outdoor courtyard. We partner with Sugar Roots Farm in New Orleans to source fresh, local ingredients for dishes that range from comforting, house-made breakfast staples to lighter, health-conscious fare. Celebrate on our chic patio or nestle in for a coffee to start your day.
Photo du restaurant Vessel NOLA
4.2
Génial(2611)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Mid-City / City Park
Réservé 31 fois aujourd'hui
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Photo du restaurant BABs
4.7
Exceptionnel(787)
Prix : raisonnable
• Bistro • Bywater
Réservé 13 fois aujourd'hui
To us, BABs is a place for friends, or those who will soon be. BABs is a casual energetic place with yummy food, authentic hospitality, great libations and friendly faces.We cook ingredient driven food where inspiration comes from our personal experiences or one of the many cultures represented in our area, past and present. Our cooking is inspired by small local farms, using ingredients that are seasonal and raised or caught with care.New Orleans is our home. It’s a place with an amazing sense of community where we’ve created meaningful relationships, and met extraordinary people along the way. We’re excited to continue feeding visitors and the people like us, who call it home.-Nina Compton, Larry Miller, and the BABs Team
Photo du restaurant Yo Nashi
4.8
Exceptionnel(458)
Prix : très cher
• Japonaise • Quartier central des affaires
Réservé 10 fois aujourd'hui
Yō Nashi is a New Orleans omakase restaurant. Utilizing local ingredients and flavor with Japanese technique and presentation, Chef Jose creates a dining experience that invokes a sense of transportation while simultaneously being rooted in the city where he presides. Our daily omakase menu is created around the best seasonal ingredients available. Please provide any allergies or dietary restrictions with your reservation so that we may be able to ensure your best possible experience.
Photo du restaurant Wild South
5.0
Exceptionnel(9)
Prix : très cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Lower Garden District
Réservé 13 fois aujourd'hui
Take the right turn off of Magazine Streetin the Lower Garden District and you’llstumble upon Wild South.Through the yellow doors lies a restaurant that showcases local ingredients we hold dear in new, innovative ways while celebrating the signature elements that make up this Southern cuisine. Whether you’re popping in for snacks atthe bar or want the full tasting experience,Chef Michael Stoltzfus and his team invite you to partake in the unique taste of the Wild South. Wild South is now offering a la carte at both the barand dining room.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable