Ouvert en 1997 par le restaurateur local Rick Webb, Ciao Bella propose une cuisine italienne contemporaine et un service inégalé. Leur passion et leur engagement est de vous apporter de la nourriture artisanale, créée avec des ingrédients frais, de saison, biologiques et locaux. Pour tous les repas. Tous les jours. Le restaurant est spectaculaire, confortable et vous enveloppe avec la chaleur de ses tons de bois, son art original et ses peintures murales, ses œuvres en fer forgé et faites à la main et son hospitalité renommée. Que ce soit pour un lunch d'affaires ou une soirée détendue entre amis, l'équipe de Ciao Bella est impatiente de vous accueillir.
Cet établissement est le deuxième emplacement du très renommé restaurant le FireLake Grill House Mall of America. Le passe-plat en cuivre et les murs en bois de grange recyclé du Minnesota font de ce restaurant un endroit chaleureux et accueillant. Les arômes du poulet cuisant dans la rôtissoire et du steak cuit sur le feu remplissent l'air ambiant. Le FireLake crée l'ambiance idéale pour vos soirées réussies entre amis et en famille afin de vous permettre de partager un repas délicieux et savoureux tout en bénéficiant d'un service des plus chaleureux. Profitez d'une bonne bière de microbrasserie du Minnesota, d'un cocktail conçu sur place ou d'un repas léger dans l'atmosphère détendue du FireLake Cocktail Bar. Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, c'est l'endroit idéal pour se détendre et casser la croûte.
Located in the Doubletree Bloomington South Hotel on the corner of HWY 100 & 494. We feature local flavors and ingredients. Big screen TVs great for cheering on the local (or not so local) teams. 14 Taps showcasing local (and Micro) breweries. Hand crafted cocktails. Handmade desserts. Best kept secret in Bloomington! **************Mother's Day Brunch.Sunday May 12, 2024 11am-2PM.Build your own Omelete Station, Ham & Marinated Tri Tip Carving Station, various fruits, salads, entrees and desserts. Adults $40 Children 12 & Under $15.
Welcome to LARS Restaurant & BarOur Bloomington, MN eatery provides a casual dining experience with a menu infused with local ingredients and flavors.The features, feel, and ambiance of LARS is specifically designed to resonate with all our patrons, on many levels. From delicious cocktails to bar rituals and even live music, there is always a welcoming atmosphere.
Thirty Bales is a celebration of everything Midwestern cuisine has to offer. We're an upbeat neighborhood restaurant bringing together bright personalities, bold recipes, clean ingredients and craft spirits and playing with the flavors that make the Midwest a place unlike any other.If you're curious about our name, it comes from the legend of Paul Bunyan and Babe the Blue Ox. As the story goes, Babe had an appetite as big as Bunyan himself and is rumored to have eaten 30 bales of hay a day.Like our restaurant's big blue spirit animal, we're a pack of people that lives to eat and drink. We're endlessly in love with the Midwest and its connection to seasonal ingredients grown close to home. It's what inspires our menu and our team. And it's what inspires us as we tell our own story with the flavors and spirits of the Midwest.
Ouvert en 1999 par le restaurateur local Rick Webb, le Zelo propose une cuisine italienne contemporaine et un service hors pair. Il s'investit avec passion pour vous concocter des plats artisanaux à base d'ingrédients frais, de saison, bio et locaux. Le restaurant est ouvert chaque jour à tous les repas. ll vous fera plonger dans un cadre spectaculaire et confortable, avec des boiseries chaleureuses, des œuvres d'art et fresques originales, des ouvrages en fer forgé à la main et une hospitalité légendaire. Que ce soit pour un dîner d'affaires ou une soirée détendue entre amis, toute l'équipe du Zelo se réjouit de vous accueillir.
• De la ferme à la table • Centre-ville / North Loop
Réservé 27 fois aujourd'hui
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
• Américaine contemporaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 16 fois aujourd'hui
**Please note all reservations are for Nolo's Kitchen, the rooftop is first come, first serve. For cabana rentals please visit https://www.rooftopbarmpls.com/cabanas**Located at the historic Gardner Hardware Building at 515 Washington Ave N in the North Loop neighborhood of Minneapolis. The NOLO's team consists of Marty Collins, Brett Johnson and Peter Hoff, each native Minnesotans with extensive industry experience. Marty has owned over 10 restaurant concepts in Minneapolis, MN, Kansas City and Columbia, MO, and Iowa City, IA. Brett and his family have owned and operated The Hilltop Restaurant for the past 40 years. Pete, the head chef, brings his most recent culinary experience and creativity from California to NOLO’s, The Rooftop Bar and The Basement Bar. His culinary vision and passion for local ingredients create new modern comfort food dishes. The team shares a passion for the restaurant and bar industry and sees an opportunity to fill gaps in the market in the North Loop.