Situé au cœur de Harlem, le Red Rooster sert une cuisine réconfortante mettant en avant les racines de la cuisine américaine et les diverses traditions culinaires de la région. Il a été nommé ainsi en l'honneur du légendaire bar clandestin de Harlem et son chef, Marcus Samuelsson, apporte sa passion pour la nourriture dans le quartier qu'il appelle « maison ».
Le célèbre Mario's Restaurant est le seul restaurant de New York qui a gagné le prix James Beard America's Regional Classics 2000. Les cinq générations de la famille Migliucci sont à votre service depuis 1919. Elles ont, avec le temps, bâti une réputation des plus enviables, et ce, non seulement auprès de leurs nombreux clients réguliers toujours satisfaits, qui reviennent souvent avec de la famille ou des amis. L'établissement a aussi gagné l'admiration et le respect de ses concurrents. Lorsque vous arrivez au Mario's, vous serez chaleureusement accueillis par Joseph Migliucci, sa femme Barbara, ou sa fille Regina, et leur personnel courtois. Les serveurs vous aideront à choisir parmi les choix variés du menu à la carte, des plats du jour et des plats primés. Toute la nourriture est faite sur commande. Les grands chefs Michael et Massimo n'utilisent que les ingrédients les plus purs, les plus frais et de la plus haute qualité. Les recettes traditionnelles du monde apportent de délicieuses saveurs aux plats du Mario's. Votre expérience sera mémorable.
Prime Steaks, Fresh Pasta, Delicious Italian Dishes, Tasty Cocktails & Great Wine, Frankies Restaurant Welcomes You to Enjoy Fine Italian Dining in the Heart of Bronx's Little Italy, Arthur Avenue.
Join Us at Salsa Con Fuego where you Eat Drink Dance! Enjoy Our authentic Caribbean and Latin Cuisine. We offer Our Sunday All You Can Eat brunch buffet with Unlimited Mimosas. Celebrate Your Birthday with Us and Eat for Free (Ask About Our Birthday Packages). Salsa Con Fuego is The #1 Destination for Dinner, Happy Hour Cocktails and Live Entertainment.
An homage to Hip Hop, the Boro and the culture that created it!At Beatstro we specialize in providing a nostalgic experience of the Golden Era of Hip hop in the Bronx. Our ambiance will certainly transport you to the days of struggle in the Bronx and the creativity that came from it. Our cuisine is an expression of the two cultures that created Hip Hop- African and Puerto Rican. We combined and broadened the two giving you a fusion that's exciting as well as delicious!
Welcome to Jalao! Escape from the streets of New York City to the brightly colored paradise of the Dominican Republic while dining at Jalao. Enjoy authentic Dominican food and vibrant cultural surroundings right in the heart of NYC’s Washington Heights Neighborhood.Eat surrounded by the vibrant ambiance of Taíno, African, and Spanish influences that blend together in a flavorful splash of Dominican culture. In a courtyard built for live music and dancing, experience the timeless atmosphere of the historic Ciudad Colonial of Santo Domingo.Located in the brand new Radio Hotel, join Manhattan’s Little Dominican Republic community as they experience a taste of home. Handcrafted Dominican furniture adorns the dining area, while the walls are splashed with brightly colored murals and authentic Carnival masks.
Le Sofrito sert une authentique cuisine porto-ricaine dans un salon/salle à manger élégant à l'ambiance caribéenne avec de la musique du monde entier. Venez découvrir le service fantastique proposé par ce restaurant à l'ambiance rappelant en tous points l'île de Porto Rico.
Maison Harlem is pleased to be the newest culinary destination spot to join West Harlem's vibrant community. Featuring a charming rustic interior that perfectly complements the mouth-watering French Bistro style menu and superb wine selection."We are two food and wine loving French New Yorkers who are bringing an exciting restaurant to Harlem, one of the most beautiful neighborhoods in the borough."
Located in the High Bridge section of the Bronx, and less than 10 blocks away from the Yankee Stadium, SUYO Gastrofusion is a purveyor of a fusion of Asian and Latin American fine dining enveloped in a warm and sophisticated atmosphere, which will serve both quality interpretations of classic dishes and daring new ventures into the uncharted territories of food.