Capture a magical moment of Niagara-on-the-Lake’s past as you dine in one of its most historic buildings. The four-diamond Cannery Restaurant of today is reminiscent of its former life as a canning factory in the 1800s, where Niagara peaches and tomatoes were canned until 1957. Its agricultural past has been lovingly retained in its décor of rough hewn wooden beams, rich red brick walls and a hearth at the heart of the restaurant. Chef Mark Longster continues to serve up the best of the region in his menus which feature the freshest local produce and fine wines. Charming and casual Cannery Restaurant is the place to find all your favorites, from succulent steaks to catch of the day to a fabulous Sunday brunch. Chef Longster's food is prepared and presented perfectly, for your ultimate dining experience.
Goûter traditionnel et thé aux chandelles...Voyager dans le temps n'a jamais semblé aussi luxueux. Visitez Niagara-on-the-Lake pour redécouvrir l'attention aux détails qui définissait une époque plus élégante. Célébrez des occasions spéciales avec une sélection de fromages artisanaux et de vins mousseux. Portez un toast pour une journée parfaite avec des petits sandwiches, des desserts délicats et les mimosas du matin.
Passez du temps avec vos amis et votre famille dans une atmosphère de goût de luxe dans tous les sens du terme. De l'ornement des lustres en rose aux nappes et théières à fleurs, le Prince of Wales vous permet d'organiser votre réception de plein air à l'intérieur. Le Salon de Thé Victorien et les spécialités anglaises sont parfaits pour les convives qui apprécient un traitement royal avec une touche d'imagination.
Situé au cœur des domaines viticoles de Peller, le restaurant Peller propose une cuisine régionale inventive accompagnée de vins médaillés du domaine. Le chef cuisinier Jason Parsons travaille avec l'équipe de vinification sur place pour mettre en valeur les vins dans son menu qui évolue au fil des saisons.
Le restaurant a récemment reçu la note la plus élevée pour sa nourriture, à savoir « extraordinaire », par les lecteurs de Zagat.
Veuillez consulter le site www.peller.com pour découvrir une gamme fantastique d'événements culinaires caractéristiques qui auront lieu au domaine viticole.
Located next to the NOTL arena and in the heart of wine-country, Bricks & Barley is a family-owned restaurant with something for everyone. Featuring an entire gluten-friendly menu, an assortment of local craft beer and wines & a year-round heated covered patio in addition to a large indoor space.
The Valley Restaurant brings a European feel to Niagara dining. Tucked away on a quiet street in north St. Catharines close to Niagara-on-the-Lake this trattoria style restaurant serves homemade Italian inspired cuisine. Everything is made in house from the fresh baked bread, fresh pastas and sauces, gelato and incredible desserts. The menu includes veal, seafood, steak, a variety of pasta dishes including gnocchi, lasagne, ravioli. There is a full cocktail menu and fabulous wine list including local and imported selections. The atmosphere is warm and inviting with a large fireplace, intimate tables, white linen tablecloths and impeccable service.