Blue Fire is located in Elmwood Park, Illinois, and specializes in serving authentic European cuisine. This restaurant offers catering services and is perfect for family dinners, business meetings, or meeting with friends. Blue Fire also offers packages for private events.The menu at Blue Fire includes main dishes, salads, pastas, seafood, burgers, shawarma, pizzas, desserts, and much more. We also have a children's menu and vegetarian dishes. Popular dishes include rigatoni alla vodka, Alfredo pasta, pork medallions, steak, beef stroganoff, dark side of the sea, arugula fusion roast beef, and fried calamari. Offered desserts include tiramisu, cheesecake, medovik, and mille-feuille.
Liberty Tavern is a full-service restaurant offering a celebration of comfort food with a variety of regional specialties and all-American favorites. The casual, comfortable atmosphere, modeled after the great American grills of the 1920's offers fresh, local and seasonal ingredients
PLEASE NOTE: **We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions that are not listed above. We may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.** Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.
Le LuxBar est inspiré par l'œuvre d'Adolf Loos, dont « l'American Bar » a été conçu et construit au début du XXe siècle à Vienne. Le bar a capturé une élégance dans la simplicité ; un style qui a influencé grandement le travail de Frank Lloyd Wright et d'autres architectes américains de la Prairie School. L'établissement doté de pierre, de verre, de laiton et de bois baignés de lumière naturelle, s'intègre à merveille dans le quartier.
Le Luxbar est un bar de quartier conçu avec cette même élégance simple. La nourriture est fraîche, naturelle et compréhensible. Le menu de style artisanal reflète ce que les partenaires considèrent comme une corne d'abondance abordable de ce que vous pourriez manger en toutes occasions. Les cocktails spéciaux sont réalisés à base d'ingrédients naturels et frais : l'élégance simple.
Le personnel du LUXBAR est formé d'après la philosophie qui a rendu le Gibson’s Steakhouse & Hugo's Frog Bar célèbre pour son service légendaire.
Les demandes de réservation pour les tables en terrasse ne sont pas acceptées. Celles-ci sont attribuées selon le premier arrivé, premier servi.
Au sein du Lincoln Park, au bord d'un étang avec vue impressionnante sur les toits de Chicago, il est impossible de nier que North Pond est situé à l'endroit le plus beau de la ville. Le chef Bruce Sherman s'inspire du marché et utilise des ingrédients exceptionnels selon l'époque de leur pleine saison. Sa cuisine est une métaphore du décor Arts & Crafts de la salle à manger - des couches complexes et subtiles créent un ensemble simple et élégant.
Récipiendaire d'un Bib Gourmand en 2014 et 2015, le Dawson est un lieu de prédilection décontracté qui dispose de dynamiques espaces intérieurs et extérieurs sur deux niveaux. Chaque zone unique est accessible et offre une expérience diversifiée. Le menu présente une nouvelle cuisine américaine caractérisée par des saveurs simples à la sauce fermière du Midwest. La carte des boissons, offrant sodas maison, cocktails, bières artisanales et vins, complète notre menu de façon créative. Comme un clin d'œil à son voisin le Dawson Brothers Plant qui fabriquait des manteaux de cheminée à la fin du 19e siècle à Chicago, le design d'intérieur du Dawson puise son inspiration dans l'histoire du quartier et de l'innovation industrielle de cette époque et offre une esthétique artistiquement épurée, mettant en évidence les matériaux naturels et récupérés astucieusement un peu partout dans le restaurant.
offre une esthétique artistiquement épurée, mettant en évidence les matériaux naturels et récupérés astucieusement un peu partout dans le restaurant.
Lark's dining experience is hip, friendly and fun: perfect for date night, groups, weekday dinner or weekend brunch with the family. Our specialty is wood-fired Neapolitan pizza, with excellent burgers, sandwiches, and pasta, plus a late night After Dark menu. The walnut finished oak bar features 15 craft beers to grab before taking a seat by our cozy fireplace. Or enjoy one of our handcrafted cocktails on our award-winning patio. There's something for everyone at Lark!
For anyone seeking a truly unforgettable dining experience in Chicago, Brass Tack is a must-visit destination. Located on the 3rd floor of the famous Waldorf Astoria Chicago, this laid-back upscale restaurant seamlessly blends classic ambiance with a Chicago twist, creating a welcoming atmosphere perfect for any occasion.Our impressive menu features American cuisine, highlighting the freshest and finest ingredients sourced from regional farmers and purveyors. Here, classic traditions fuse with a bold and welcoming, uniquely Chicagoan culinary style. Every dish is prepared with precision and passion, utilizing classic techniques to elevate flavors to new heights.Whether you’re looking for an intimate dinner for two, a night out with friends, or a special occasion celebration, Brass Tack is the perfect choice. With its warm and inviting atmosphere, exceptional cuisine, and impeccable service, this restaurant is a true gem in the heart of Chicago’s Gold Coast.
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items. Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!