Niché dans un village situé sur une colline, Chapel Grille est le joyau de la scène gastronomique du Rhode Island. Détendez-vous sur la terrasse et profitez de la vue panoramique sur Providence, sur ses sublimes couchers de soleil et sur les ponts magnifiquement éclairés au crépuscule. L'établissement est doté d'une cuisine de style rustique et d'un menu influencé par la Méditerranée et l'Italie, mettant l'emphase sur des ingrédients locaux préparés avec soin et servis avec le plus grand respect. Regardez votre pizza cuire lentement dans le four à bois tout en sirotant un verre de vin dans le bar-cathédrale ou installez-vous confortablement près de la cheminée pour une expérience culinaire sans pareil.
Enjoy some dinner and warm up from the cold in our heated dining room or cuddle up fireside for some hot cocktails all while enjoying live entertainment.It’s winter in Providence and we’re keeping cozy on the Rooftop at the Providence G. With its perch seven stories up in the center of downtown, enjoy enclosed, heated dining, or the open air fireside experience and live music at our restaurant & lounge. Featuring an insulated glass rooftop, fire pits and private lounges, it is possible to enjoy city skylines and starry nights throughout the year.
The Crow’s Nest Restaurant is a true Warwick institution located across from the Ponaug Marina!. This local favorite has been delighting local diners for decades with its amazing combination of fresh seafood, amazing cocktails, and friendly service! Whether you’re looking for classics like fried clams, lobster rolls, fish & chips and clam chowder or on the hunt for a special bottle of Pinot Grigio, the Crow’s Nest is guaranteed to have whatever you’re craving. Plus, with its spacious dining room and welcoming atmosphere, this restaurant is the perfect place to take friends and family for a delicious meal any day of the week. So if you’re looking to treat your taste buds to some truly exceptional fare, look no further than The Crow’s Nest Restaurant!
After 28 years we present you India with a fresh new look, a creative menu offering a blend of contemporary and traditional favorites, a new kitchen & team elevating our food and service, and elegant lighting transforming the entire restaurant. Enjoy our Garden Bar and Patio in the summer and cozy fireplace seating in the winter.America is a melting pot like India was over a 1000 years ago. Being in the US offers a chef a lot of exciting possibilities to play with the ingredients that are not commonly found in India. We are availing these opportunities to create an exciting menu that has a blend of traditional favorites like Chicken Tikka Masala and creative dishes like Bengal Fish Curry (made with Salmon that is not usually found in India). The goal is to present a creative, fresh, nutritious, tasty, flavorful and a balanced meal. Like the 21st century India, we are progressive with our cuisine and not bound by the ‘same-old’ mentality.
Proposant une fusion de cuisines méditerranéennes, le Terrazza représente le joyau caché de Smithfield. Sa vaste terrasse où vous pourrez prendre vos repas en plein air, sa confortable salle à manger propice à un souper intime, ainsi que son superbe emplacement vous raviront. Le restaurant est spécialisé dans la cuisine libanaise, grecque et italienne. Les hors-d’œuvre vous séduiront, les salades fraîches vous enchanteront et les plats de résistance décadents satisferont les palais les plus exigeants. Vous dégusterez également des cocktails créatifs, une bière artisanale ou un verre de vin, avant de rester pour un délicieux repas dans l'un des 2 bars à service complet. Vous adorerez les spectacles organisés le mardi, le vendredi et le samedi de 18h00 à 21h00. Vous pourrez aussi danser dans le vaste espace ou tout simplement vous détendre et profiter. Que vous veniez pour la nourriture fantastique, l'ambiance décontractée ou le service exceptionnel, le Terraza saura vous impressionner.
Le Providence Coal Fired Pizza est la seule pizzeria au charbon de Rhode Island à utiliser un authentique charbon de Pennsylvanie. Le four à charbon du restaurant est encore plus unique. Conçu et fabriqué sur mesure à Bellingham, dans l'État de Washington, il permet de réaliser d'authentiques recettes de pizza ainsi que d'autres plats inspirés par la cuisson au charbon, tels que les ailes de poulet et autres spécialités traditionnelles figurant au menu.
Nasturtium at Agawam Hunt is a fine dining venue that serves American cuisine. Agawam Hunt is a family-friendly, private sporting club located on 130 wooded, riverside acres in Rumford, RI. Founded in 1897 and the 16th USGA Member Club, Agawam Hunt has a storied history of more than 121 years. All of our members enjoy unrestricted access to: Agawam’s exceptional indoor and outdoor racquets facility highlighted by 10 beautifully manicured grass tennis courts; 3 indoor squash courts; a nationally recognized Donald Ross-designed 18-hole golf course; sun-soaked, heated outdoor pool; timeless clubhouse with outstanding dining from a team that boasts accolades from Michelin, Relais & Chateaux, the James Beard Foundation and Forbes Four Star, and full calendar of year-round social events.