Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants avec une cheminée à Commerce

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

7 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Luminarias Restaurant & Special Events
4.5
Génial(1215)
Prix : raisonnable
• Américaine • Monterey Park
Réservé 37 fois aujourd'hui
Introducing a reimagined Luminarias, with a newly modernized take following a multimillion-dollar interior and exterior remodel. Our open-concept dining room features 25-foot floor-to-ceiling windows — seamlessly blending into an expansive deck for sweeping views of the San Gabriel Valley. With a revamped menu comprised of New American dishes with Latin influence, and a vast bar of specialty cocktails and premium spirits, we're here to give you an unforgettable dining experience.
Photo du restaurant Perch LA
4.6
Exceptionnel(11846)
Prix : cher
• Americaine Française • Centre-ville
Réservé 282 fois aujourd'hui
Un lieu de repos élevé.
Photo du restaurant The Raymond Restaurant
4.5
Génial(3594)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Pasadena
Réservé 56 fois aujourd'hui
Le restaurant The Raymond propose une cuisine de saison inspirée et élaborée à partir d'une sélection d'ingrédients raffinés, alliée à une carte variée de vins provenant des meilleurs producteurs internationaux et de la Côte Ouest, ainsi qu'à des cocktails culinaires fabriqués à la main dans le bar de l'établissement, le 1886. Le restaurant est installé dans la maison de l'ancien concierge du célèbre Raymond Hotel. Témoin du passé historique de Pasadena, il perpétue les grandes traditions de l'hospitalité et de l'architecture, avec sa salle typique d'un cottage à l'intérieur et ses terrasses au style artisanal.
Photo du restaurant Redbird - Los Angeles
4.7
Exceptionnel(3093)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 65 fois aujourd'hui
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.
Photo du restaurant Magnolia House
4.5
Génial(340)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Pasadena
Réservé 36 fois aujourd'hui
Located in a 100-year-old Pasadena craftsman bungalow, Magnolia House is a hideaway for those in the know – unique cocktails and a small plate menu from around the world. Stop by for handcrafted drinks, a boutique selection of wines, and local craft beers on tap while the menu boasts market-driven selection of seasonal shareable plates.
Photo du restaurant The Huntington's Rose Garden Tea Room
4.7
Exceptionnel(1354)
Prix : très cher
• Thé d'après-midi • South Pasadena
Réservé 109 fois aujourd'hui
Rose Garden Tea Room is set within the historic Rose Garden, the Tea Room offers an elegant and memorable experience inspired by the tradition of English tea service with a distinctive California twist.Any party with more than 6 guests MUST call to make their reservation or email tearoom@huntington.org. Please do not divide your party into multiple reservations, as each Open Table reservation will be treated as individual and will not guarantee adjacent tables. Please note that visiting the Rose Garden Tea Room requires purchasing admission to The Huntington. When planning to visit the Tea Room, please purchase a separate ticket to The Huntington for the same day as your Tea Room reservation. Tickets are available at huntington.org
Photo du restaurant Deme
4.5
Génial(23)
Prix : cher
• Méditerranée • Centre-ville
Réservé 9 fois aujourd'hui
Deme, short for Demeter, (the Greek Goddess of the Harvest) is a new Eastern Mediterranean and Aegean Sea-inspired poolside eatery at Hotel Figueroa, with nods to the sea-faring communities along the Eastern Mediterranean Coast, Turkey, and Israel, led by Executive Chef Blake Shailes. Think: housemade Mediterranean dips served with freshly made pita bread using a combination of ancient Kamut flour and Tehachapi Farms Red Fife Flour, Crispy Lobster Kataifi, Turkish Manti (Turkish Lamb Dumplings), Lahmacun (Turkish Pizza // Spiced Wagyu Flatbread), a Greek-inspired Glazed Octopus & Grilled Grape Skewers, and large-format platters designed for shareable feasts including Slow Cooked Lamb Neck Shawarma, Half Heritage Chicken Mansaf and desserts including housemade Baklava, and housemade Soft Serve paired with a refreshing and playful cocktail program developed by Bar Director, Milosz Cieslak. Open for dinner nightly from 5pm - close.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable