A family-owned winery producing fresh, bright and unique wines from Napa & Sonoma. Specializing in unique & esoteric varietals and styles including Chenin Blanc, Muscat, & Riesling all made in a crisp, and dry style. In addition, LOLA produces excellent Pinot Noir, Chardonnay, & Cabernet Sauvignon.The LOLA House, built in 1892, is a quaint and historical home in Calistoga, where we share our passion for all aspects of grape growing, wine making, food, & art. The charming, genuine, & fun tastings are held in the lush, outdoor garden patios surrounding the house. Fun fact - LOLA Founder/Winemaker Seth Cripe is also one of the world's only producers of Bottarga, a type of caviar made from salt-cured and dried grey mullet roe. This rare and revered delicacy is the featured as an add on food pairing at the LOLA tasting room. A pairing unlike any you'll find in the world!Tasting fee:$35 ($60 for groups of 8 or more)-Family Friendly-Dog Friendly-Indoor/Outdoor Seating
Bienvenue au Harvest Table, le restaurant Wine Country du chef Charlie Palmer, proposant des menus mettant en valeur les ingrédients locaux et le meilleur de la vallée de Napa. Présentant un espace clair doté de terrasses en plein air, l'Harvest Table affiche une atmosphère accueillante pour votre repas Country Wine. Un bar avec 12 sièges en forme de U fait face au restaurant de 110 places, où les finitions en bois lisses sont agrémentées de la maçonnerie classique d'une cheminée surdimensionnée, sous la lueur naturelle abondante. S'inspirant de la juxtaposition de paysages naturels et faits par l'homme, l'Harvest Table est un restaurant raffiné, idéal pour les rassemblements de St. Helena.
Le Goose & Gander est un charmant restaurant situé sur l'île de Sainte-Hélène, dans le bungalow historique de Walter Martini, qui date de 1920. Le dîner et le souper sont servis chaque jour dans le bar du sous-sol, dans la salle à manger et dans le jardin. Le Goose & Gander est un bar à vin de campagne et un lieu prisé des habitants de la région, ainsi qu'un endroit idéal pour accueillir des événements regroupant jusqu'à 100 personnes.
The Union Hotel Restaurant on Mission Boulevard in Santa Rosa is nestled in the very heart of wine country, and guaranteed to satisfy your craving for authentic Italian cuisine. You could start your meal with an appetizer like tomato bruschetta, jumbo shrimp cocktail, crispy fried green beans, or try something else from the comprehensive list of appetizers. Soup or salad could follow, or you could go straight to a Union Hotel Restaurant entree like New York steak, chicken parmesan, beef stew over creamy polenta or perhaps the homemade ravioli.Union Hotel Restaurant also offers pizzas with standard or premium toppings. Be sure to take a look at the wine list as well; remember, you are in wine country, so you'll find the perfect complement to your meal.