NOEMA is a Mediterranean seafood centric restaurant with cuisine prepared by Award winning Executive Chef and Food Network Chopped Champion, Nicholas Poulmentis. Located in the heart of Huntington Village, NOEMA provides a lively vibe and a casual fine dining atmosphere. NOEMA cocktails are unique and vibrant in flavor. Happy hours are Tuesday to Friday 4-7, bubbles bottomless brunch on the weekends and a DJ on Saturday nights, NOEMA is a superb place for all occasions and fun. Enjoy brunch in the Garden or cozy up for a meal near the fireplace.Signature appetizers include Black Truffle Tarama, Zucchini Sticks, Shrimp Loukamades, and Octopus Keftedes. Signature entrees are Scallops, Lobster Pasta, and Tomahawks with Lobster.
Mirabelle Restaurant and Tavern at the Three Village Inn is the epitome of coziness, with its casual atmosphere and combination of American comfort food and French bistro classics. Chef Guy Reuge brings to the table the freshest and best local ingredients with emphasis on value. An extensive selection of French, American & Italian wines are featured on a well chosen wine list. Fireplaces enhance the warmth of the Tavern and outside dining on our patio is available in warmer weather.
Ce petit bijou situé au coeur du village de Cold Spring Harbor dispose d'une ambiance côtière décontractée et raffinée, qui crée une toile de fond élégante pour une cuisine américaine élaborée à partir de la terre et de la mer. Le chef exécutif Guy Reuge a combiné des ingrédients locaux, des plats classiques de taverne et des spécialités de fruits de mer pour créer un menu dans lequel la nourriture réconfortante rencontre l'opulence moderne.
Tutto Pazzo est un restaurant familial, géré par une famille italienne de Long Island : les frères Joey et Luigi. Ils servent une délicieuse cuisine de la Toscane avec une petite touche de Long Island. Ils adorent organiser des soirées : baptêmes, communions, dîners de répétition de noces, événements corporatifs.