Le menu d'inspiration méditerranéenne/italienne du Vivaldi propose une délicieuse sélection de pâtes faites tous les jours, de poisson frais, de fruits de mer, de viandes de premier choix et de poulet élevé en plein air. Tous les plats sont préparés à la perfection. Vous profiterez de saveurs somptueuses, d'un service et d'une hospitalité impeccables, le tout dans un cadre de luxe et de détente. Le chef exécutif du Vivaldi souhaite utiliser uniquement les ingrédients de la plus grande qualité, qui ne compromettront jamais l'intégrité du plat et apporteront du plaisir aux palais les plus exigeants.
Dine with us in the beautifully updated restaurant that reimagines the Boathouse's iconic history and charm. Whether returning after the long-awaited opening or making your first visit, our fully refreshed menu has something for everyone.Reviving old traditions and making new ones – we’ve got something for everybody.Monday - SaturdayLUNCH: 11am -4pmDINNER: 4pm - 9pmSundayBRUNCH: 11am - 2:45pmDINNER: 3pm - 8pmIn addition, our outdoor Cafe, which is open daily from 8am to 7pm. *For parties of 10 or more: please contact us at info@centralparkboathouse.com
La Grenouille, maison chic et traditionnelle établie en 1962, propose une cuisine française classique dans un cadre élégant et intime. Les bouquets de fleurs incroyables et les délices culinaires du chef exécutif Richard Pommiès rendent hommage à l'héritage du propriétaire Philippe Masson.
Un véritable paradis de merveilles au niveau visuel tout comme au niveau du goût, La Grenouille sert le dîner et le souper de mardi jusqu'à samedi. Une salle avec une grande cheminée et des fenêtres de toit en trois niveaux est disponible pour les fêtes privées. Au nouveau bar « Aviator » conçu par Philippe Masson, vous pouvez commander le dîner ou le souper à la carte. À l'étage, dans la salle Skylight de La Grenouille, il y a un bar dédié à Saint-Exupéry, qui y a écrit une partie du célèbre Le Petit Prince dans les années 1940.
Intimate bar and beautiful lounge lead to unique restaurant with an open garden.The subtly lit French oak paneled bar greets you with booth banquettes and tables amenable to serve Jacques’ Bar Menu, all day.The Club Room: its coffered ceilings and fireplace creates familiarity in the comfort of a warm elegant home.Both the lounge and the bar menus offer spontaneously prepared French delicacies, savory and sweet with distinct Mediterranean and Moroccan influence.“Majorelle” restaurant: its vaulted ceiling, marble columns, and trellised garden with up-lighted fountains set the stage for fine French Cuisine and Service in an atmosphere of harmony and luxury for all the senses.
Venez vous régaler avec des fruits de mer américains de saison et contemporains, où seuls les fruits de mer les plus fins et les plus frais sont mis en valeur. Les clients seront enchantés par la superbe sélection de crudités et de hors-d'œuvre délicieux qui incluent des huîtres de la côte est et de la côte ouest, du homard refroidi, et le tartare de thon à nageoires jaunes. Les sélections en plats principaux sont tout aussi délicieuses, avec de succulentes jambes de crabe royal d'Alaska, de délicieux achigans aux herbes et le menu ne serait pas complet sans l'ajout de SFG Surf & Turf - filet mignon tendre et homard au beurre cuit à la vapeur.
Enjoy a fine cigar, single malt scotch, and live music at one of the most exclusive lounges in New York City. Conveniently located steps from Carnegie Hall, Central Park, and Times Square, The Carnegie Club is a magnificent space that’s both grand and intimate. It provides a classic and sophisticated backdrop of hand-carved 18th century bookcases filled with a wide assortment of leather-bound titles, a stone fireplace, 20 foot ceilings, and several cigar humidors--all offset by plush furnishings. The Carnegie Club is also home to New York City’s longest running Sinatra Show featuring Steven Maglio and the Stan Rubin 11-Piece Orchestra which have been dazzling audiences for over two decades. All guests must be 21+ only.
During the summer and spring months, Rooftop terrace transforms into a green oasis reminiscent of the Toscana region of Italy. The unique combination of modern terrace architecture, Mediterranean cuisine, dense greenery and the scent of fresh herbs expresses a true Italian attitude to life. With a view of the most beautiful landmarks of Manhattan, guests can enjoy the feeling of peace and privacy. Whether it’s time for coffee, aperitivo, lunch, dinner or cocktails – New York City's most beautiful terrace invites you to linger at any time of day
Situé dans le village historique de Roslyn, et surplombant Gerry Park et le Roslyn Duck Pond, l'expérience culinaire chez Thym est harmonieuse grâce à l'utilisation d'ingrédients sains, l'assiduité et la méticulosité de préparation qui sont appliqués dans tout ce qu'ils font. Selon les saisons, une étroite collaboration avec les fermes et les fournisseurs locales se fait ressentir dans la fraîcheur et la qualité des ingrédients chez Thym. Une présentation spectaculaire est également essentielle chez Thym.
Les menus, créés selon les saisons, puisent dans un spectre de couleurs et de saveurs afin de créer une expérience culinaire unique.
Le but du restaurant est de vous faire vivre une soirée comme une que vous passeriez avec des amis proches; chaleureuse, intéressante et agréable à tous les niveaux.
David Burke Tavern is a modern American restaurant by award-winning Celebrity Chef David Burke. Situated on the first two stories of a stately townhouse on New York City’s Upper East Side, the restaurant showcases Burke’s creative and contemporary approach to classic fare – often with showstopping presentations. Signature dishes highlight seafood, steakhouse staples and beyond, including Lobster Dumplings with spicy tomato, Crab Cake Pretzel Raft, Tavern Cheeseburger, and Burke’s famous “Clothesline” Maple & Black Pepper Candied Bacon, plus a full SUSHI MENU. David Burke Tavern offers dinner, bar and lounge menus, as well as multiple private dining spaces including the intimate Himalayan Salt Room lined with pink sea salt bricks. Private dining spaces can accommodate anywhere from 10-100 guests, with options to reserve floors and the full restaurant.
Roberto Paciullo’s hometown of Salerno is transported to the streets of Tuckahoe. Zero Otto Nove is the fourth outpost of his famous restaurants from Arthur Ave. in the Bronx. From the atmosphere to the food, stopping by Zero Otto Nove is taking a quick trip to Italy. All the pastas are homemade, and all ingredients are brought in from New York's Real Little Italy, Arthur Avenue.