At Bivio our passion is authentic Neapolitan pizza. Napoli... our love of the city, its cuisine, and in particular, its pizza is where our story began. We heard time and time again “It’s all about the dough.” True to Neapolitan tradition, and the passion of the pizzaioli, we construct our pizza using “00” flour from Naples, San Marzano DOP tomatoes, extra virgin olive oil, fresh basil, fior di latte or bufala mozzarella, and sea salt. Our dough is gently mixed using a 28 year old “lieveto madre” (natural yeast culture) then with intense heat is baked in our wood burning il forno. At Bivio all of our dishes are made with the freshest and highest quality ingredients.
Kitchen Hours:Sunday - Wednesday 11:30am - 10pmThursday - Saturday 11:30am - 12amBar Open later then kitchen every night Happy Hour only at the Bar Area is Monday - Friday from 3-6pm. All Bar area seating is first come, first serve.Brunch is Saturday & Sunday from 11:30am - 3pm
Cet établissement propose une cuisine américaine contemporaine préparée avec style, finesse et offre des plats « rétro-classiques » réconfortants. Le MoonShine est l'association heureuse d'une cuisine moderne régionale et de plats alléchants et abordables. L'offre de boissons met en avant des cocktails spéciaux de saison grâce à des créations originales et des touches de modernité apportées aux grand classiques. 30 bières à la bouteille et 20 à la pression raviront le palais des plus grands connaisseurs comme celui des novices. Amateur de vin ? Choisissez parmi une liste de 50 vins au verre de 3 ou 6 oz mais aussi une liste de la réserve composée de 50 bouteilles provenant d'Europe comme d'Amérique et accompagnées de brèves descriptions synthétiques, pertinentes et utiles pour vous aider à choisir dans cette sélection complète qui constitue un véritable sanctuaire pour les professionnels de la dégustation. MoonShine Modern Supper Club : récent et déjà incontournable.