Roger is not a physical space, but a mindset.Sustainability is a core value for us, but what is it we are trying to sustain?Good, healthy relationships.We relate, connect, and interact with different kinds of things all the time. And it's these relationships that give our lives meaning.Received Order Given, Expect Results - or R.O.G.E.R., for short.
Depuis son ouverture en 1974, les steaks de premier choix et les martinis ne sont jamais passés de mode dans cet établissement de Palo Alto. L'ambiance est très cosy avec cheminées, bois sombre, souvenirs sportifs accrochés au mur et cabines avec banquettes en cuir moelleux qui habitent les nombreux recoins de la salle à manger. Célèbre pour leur "ribs" cuits lentement et le steak de première qualité USDA coupé à la main, le restaurant offre également des fruits de mer frais, queue de homard fraiche et crustacés succulents. L'entrecote (avec son os) de 650 grammes est La spécialité du chef tandis que le "Double Cut Filet Mignon" occupe, de près, la seconde place. Sundance est respecté pour proposer le meilleur rapport qualité-prix avec une nourriture simple et qualitative - une offre appréciée par les gastronomes et les "aficionados" de steaks. Le menu est accompagné par une carte des vins primée qui propose plus de 400 sélections qui se concentre principalement sur les grands vins locaux : Napa Valley Cabernets & Sonoma Pinot Noir. Les critiques exceptionnelles et les nombreuses récompenses classent Sundance Steakhouse comme un immanquable de la gastronomie.
Discover San Agus Cocina Urbana & Cocktails, a neighborhood hangout in Palo Alto where friends and strangers come together to enjoy crafted urban street bites, beers, and cocktails. Whether you’re looking for a casual spot to unwind or a vibrant place to connect, our welcoming atmosphere and creative menu make every visit memorable. Don’t forget to ask about our artisanal selection of agave spirits.
Sekoya Lounge & Kitchen is now open! We are thrilled to offer a modern American cuisine, while emphasizing flavor profiles of Northern California. We will have a farm to table concept, using local and organic produce, and sustainable seafood. Our kitchen houses a Hibachi Grill, and all of our breads and desserts are house made. Sekoya, pronounced just like “Sequoia,” means just that. Our cuisine, beverage program, and design work together to pay homage to the dynamic location of Palo Alto, while also introducing something new and fresh to the community. The design of Sekoya is meant to evoke an organic, botanical experience inspired directly by the California-native Sequoia and Redwood tree also known as “Palo Alto”.In addition to reserving unique experiences in our Lounge and at our Tree Table, we will also have two private dining rooms: The Pacific Room and The Sekoya Terrace.We look forward to serving you soon!