Llerena takes its name from a little village in Extremadura, southwest Spain, where four generations of our family has raised Iberian pigs since 1939, producing authentic "Bellota" jamón ibérico, chorizo and other pork delicacies. Our family created a business around the farm called Jamón y Salud to sell our gourmet products and has now brought this exquisite taste of Spain to Islington with the Llerena Ibérico Tapas Bar. Not only can you sample ibérico pork grilled meats and finest jamón, but also creamy Torta del Casar cheese and other traditional Extremadura's delights as well as the best wine from our region.
La Petite Auberge est un restaurant français traditionnel au cœur d'Islington. Il rappelle l'atmosphère chaleureuse et accueillante des tavernes de la campagne française. Nommé meilleur restaurant français, La Petite Auberge transforme un souper ordinaire en une expérience mémorable que vous partagerez avec tous vos amis. Bien que situé au 283, Upper Street, ce restaurant vous fera vivre un repas authentique comme si vous étiez en France. Une fois à l'intérieur, vous serez chaleureusement accueillis par une équipe sympathique et vous pourrez prendre place à une confortable table. Vous vous sentirez comme chez vous. Vous pourrez déguster un verre de vin français exquis et choisir parmi les hors d'œuvre. Vous vous souviendrez longtemps de voitre expérience culinaire à La Petite Auberge.
Situated in the heart of Islington, The Angelic, with its huge windows, high ceilings and friendly atmosphere, is just 3 minutes’ walk from Angel tube.We are passionate about great British food, our rich heritage of cask ales and newer craft beers, our extensive gin selection and our wine range.Please note: We are currently operating reduced food serving times between Monday - Wednesday. During these days our kitchen will open between 11.30am - 3pm and 5pm - 9pm only. From a quick lunch or snacks with a drink after work, to a sit down dinner or a corporate party with canapés and Prosecco – we can cater for you.Why not have a look at our menus. Enjoy drinks al fresco out front, or settle back and relax in our pub, whatever the weather. A warm welcome awaits. See you soon.
The Steam Passage is a traditional English pub, located in an ideal spot for meeting friends at any time of day. With a great selection of food and drinks, including Cask Marque accredited ales, it is the premier place to come to in Angel.
Le Thames Foyer est le cœur de l'hôtel Savoy et le lieu idéal pour un souper léger et informel. Sa coupole de verre, basé sur le dessin d'un invité, permet une fois de plus à la lumière naturelle d'inonder même les jours les plus sombres. La pièce maîtresse de la salle est le magnifique pavillon du jardin d'hiver.
Vous pourrez également profiter de notre "Afternoon Tea" dans cet endroit confortable et intime accompagné par le pianiste de l'hôtel. L'Afternoon Tea" au Savoy est une coutume de longue date où les clients peuvent choisir parmi une gamme de thés servis avec des sandwiches, des scones faits maison avec de la crème fouettée et de la confiture et une sélection alléchante de gâteaux et de pâtisseries. Le Savoy est fier d'être un membre du Tea Guild et a reçu le Prix d'excellence pour 2011, 2012 et 2013.
L'Afternoon tea" commence à partir de 50.00 livres sterling par personne.
Nestled into the corner of Spitalfields, we have recently re-branded as a small plates bar, cafe & restaurant, serving up wonderful seasonal plates made with the freshest ingredients, cakes & pastries. All alongside an extensive range of British & Belgian beer, self-imported French wine, Andronica's marvellous coffee & tasty cocktails. Our bar is the product of over 20 years’ work by couple Kay and Peter Sinden, who have now passed on the daily running of the place to their own children. A daily set lunch allows for the perfect environment for a quick lunch meeting & to impress your clients. Rooms are also available for private hire. Please enquire for details. Expect a lovely cosy interior, carefully hand-crafted by Peter himself, and a warm, welcoming team. We so look forward to seeing you!
Clos Maggiore est une oasis de calme au cœur de Covent Garden. Influencé par les auberges de campagne stylisées de Provence et de Toscane ses intérieurs uniques créent une chaleur et une intimité qui plaisent tant aux gens d'affaire qu'aux particuliers. La véranda a un toit en verre entièrement rétractable créant un espace salle à manger lumineux et aéré, particulièrement agréable pendant les saisons de printemps et d'été. Il se transforme en soirée par l'utilisation de bougies, la lueur des étoiles et un feu crépitant pendant les mois d'hiver. Le Chef de cuisine Marcellin Marc propose une sublime cuisine d'inspiration provençale avec un panache contemporain. Marcellin est déterminé à utiliser des ingrédients locaux et saisonniers pour créer des menus parfaitement équilibrés qui se sont mérités trois rosettes - AA depuis 2008. La vaste cave du Clos Maggiore compte plus de 2000 crus et a été bonifiée plus tôt cette année pour inclure 400 vins supplémentaires à des prix allant d'accessible - à moyen de gamme. Nous sommes très fiers d'avoir obtenu le "Best of Award of Excellence" sans interruption depuis 2003 attribué par le Wine Spectator.
Bistro Freddie is a 45-cover restaurant in the heart of Shoreditch showcasing the best in British produce and French wine.The menu is inspired by classic British and French gastronomy. Expect seasonal starters, bold mains and pies to share, as well as larger cuts of meat cooked over fire.Curated by Alex Price, Bistro Freddie’s all-French wine list focusses on real wines that reflect a sense of place. The wine list takes a deep dive into all corners of France, exploring a variety of styles, regions and producers.
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.