Outdoor dining- Garden and covered deck surrounded by nature and pond. Water fountains and breathless sunset views. Indoor dining rooms with unique decor and original Architectual structure that dates back to the 1760's. Piano onsite. Full bar with large selection of Bourbon & Scotch. Dishes are made fresh from locally sourced vendors. Farm to table Beef & PorkSignature dishes include Crispy Duck, American Wagyu Filet Mignon & Ribeye.For reservations of parties larger than 7 guests please contact: (508) 465-4959
L'East Bay Grille se trouve sur le front de mer historique de Plymouth. Il met en vedette les ingrédients les plus frais disponibles et se spécialise dans les fruits de mer, les steaks, les pâtes, les salades-repas, les apéritifs, les huîtres et autres mollusques, de même que dans les grignotines de bar. Ouvert tous les jours à partir de 11h, avec des spectacles les jeudis, vendredis et samedis soirs, ainsi que les mercredis soirs et les dimanches après-midi en saison. Vous pouvez manger dans la spacieuse et confortable salle à manger ou sur la terrasse récemment rénovée, qui offre des vues panoramiques. Le menu complet est disponible à la fois au bar intérieur et au bar extérieur chauffé. L'East Bay Grille se consacre à fournir un service exceptionnel avec une qualité supérieure dans un environnement accueillant et convivial pour rendre votre expérience mémorable.
The Bistro & Wine Bar is the signature restaurant at the Forbes 4-Star rated Mirbeau Inn & Spa Plymouth, offering a French Bistro-inspired menu enhanced with New England flavors. Both the inviting fireplace dining room and the outdoor covered porch, which overlooks the Monet Gardens, offer wonderful ambiance in order to enjoy a relaxed night out or to celebrate a special occasion.Please note that online reservations are available for dinner only. Same day online reservations may be limited. Please call the restaurant directly for same day availability as well as for breakfast and / or lunch reservations. The Garden Bar is open for the summer season beginning in mid-June, with seating on a walk-in / first come, first serve basis.Proud Continuous Winner of the Wine Spectator Magazine's 'Award of Excellence'.