Everyone knows Southern hospitality is unmatched. At Redeye Southern Kitchen, we’re elevating that experience for locals and travelers alike. Like a warm embrace from an old friend, RSK is a place to have a drink, enjoy great food, and strike up lively conversations with fellow travelers. It starts with our handcrafted cocktails, perfect for settling in and enjoying alongside our small plates. From there, our modern Southern and American dishes put our unique spin on everything you know and love about the classics, using only the best ingredients and traditional methods to serve up, simply put, darn good food that’ll leave you satisfied.
Welcome to Hickory & Hazel where we present southern sourced, seasonally crafted flavors. Chef Blake has used his regional heritage to allow you to experience something unique with his locally farmed offerings. From the coastal low country to the Blue Ridge Mountains, our menu brings to life the local flavors. Our hope is for you to leave anticipating what you will discover on your next visit!
Un steakhouse et bar de première qualité par Ford Fry. Portant son nom en souvenir de Marcel Cerdan, le boxeur emblématique et romantique français qui a enduré bagarres dans le ring, guerre, mariage, relation célèbre avec Edith Piaf (et ne pouvait être empêché de voir son amour que lorsque son avion s'écrasa dans une montagne), Marcel est un retour aux jours où les gens appréciaient chaque moment, lorsque les soucis monotones étaient oubliés, quand l'amour s'éternisait pendant les meilleurs repas, y compris, livre pour livre, les meilleurs steaks que l'argent pouvait acheter.
Saints + Council represents the highest and best in all of us - the desire to fulfill all that we were meant to be. It’s not just good friends coming together, though it is good friends coming together. It’s friends coming together to lift each other up, spurring one another on to greatness. Settle in to one of our cozy booths or relax in one of our fireside living room pods as you experience a modernly rustic approach to chef driven and always made from scratch food. Ready for a cocktail? Our in house beverage director is the best in the city, creating unique and different cocktails that are always balanced and truly refreshing. Please note-we do not allow balloons, thank you for your understanding!
ZAGATS Top 10 Sexiest New Restaurants. '22 James Beard Grant Recipients. OT diners choice 5 years straight.Travel with us nightly as we visit Asian, Latin, European, and African countries cuisines. A lucky guest spins our globe every 90 days to decide menu focus.Owner & Executive Chef; Mei Lin has again proven her ability to dance around the globe and deliver excellence. Beverage Director: Greg Karnes. A sleek Mid Century Modern lair filled with noted works of art and iconic antiques. Works by Warhol, Haring, Radcliffe Bailey, and Matisse all share court. The Interior design by owner, HGTV alum designer, Doug Hines.VALIDATED DECK PARKING location:Deck entrance is on West Peachtree St. 15 Feet from the 10th corner, on the right hand side.Enter The Consulate parking courtyard and circle the water fountain into the garage. No tows, no boots, ever.Walk under the office building overhang towards the Federal Reserve.Walk down stairs and turn right. Enjoy!
Suite à une rénovation complète récente, le restaurant The Sun Dial a rouvert le 13 août et invite les convives à profiter de son établissement haut de gamme moderne et de sa vue imprenable. Tournant à 67 m au-dessus de Peachtree Street, The Dial Sun est le seul restaurant à trois niveaux d'Atlanta qui offre une vue panoramique à 360 degrés sur les toits de la ville. Pour souper dégustez des plats contemporains américain de saison, inspirés par des ingrédients locaux et artisanaux par le chef Jason Starnes. Avec des vues spectaculaires, un menu appétissant et du jazz pour créer l'ambiance parfaite, The Sun Dial Restaurant Bar & View est vraiment l'ultime expérience de salle à Atlanta.
Classé parmi les meilleurs restaurants d'Atlanta depuis plus de 35 ans, le Murphy's est réputé pour son « meilleur brunch », ainsi que pour sa cuisine créative servie au dîner et au souper. Le chef Ian Winslade et le chef de cuisine Ricky Navas créent des menus américains de saison avec de petites assiettes à partager, les meilleures salades et entrées, notamment les crevettes du golf & gruau, le steak de saumon, la truite de Géorgie, le poulet rôti, les steaks et l'hamburger du Murphy's. Notre boulangerie fabrique son propre pain et ses desserts. Notre magasin de vin au détail vend quant à lui des vins d'exception pour vos repas, au verre comme à la bouteille à un bon rapport qualité/prix et organise des dégustations de vin le mardi. La décoration combine des murs en briques apparentes avec des portes de café français, divisant les tables en espaces calmes pour vous permettre de discuter tranquillement, aussi bien à l'intérieur de la salle à manger confortable que sur la terrasse. Un service de voiturier est assuré pendant les heures de pointe.
Le restaurant Le Fat et son chef Guy Wong vous proposent des interprétations modernes de plats vietnamiens classiques. Le design du restaurant s'inspire des influences coloniales françaises au Vietnam afin de retransmettre la beauté, le romantisme et la joie de vivre du Sud-Est asiatique des années 1920, lors de la colonisation française.
Conjuguant les saveurs salées du nord du Vietnam et un soupçon de cuisine française, le menu comprend du bœuf loc lac, des mets cuits dans des pots d'argile ou sautés, du riz (com), des vermicelles de riz (bun), du poulet rôti et de la soupe de nouilles de riz (pho). Des pâtisseries françaises, des glaces maison et des sucreries sont exposées au comptoir des desserts, tandis qu'un service de café vietnamien est assuré aux tables. Vous pourrez déguster notamment le célèbre mélange de café Dancing Goats Organic French Roast et du thé issu du commerce équitable de la marque Rishi.
Thrive is an upscale casual restaurant where food, drink & lounge meet pleasing taste buds from around the world since 2007 with award winning dishes & specialty cocktails. Our salads, sandwiches, soups, sushi, steak, seafood & so much more are all prepared using the highest quality and freshest ingredients. Thrive is pleased to offer a stimulating wine list as well as a great selection of beer and sake. Join us for our After Work Mixer Monday – Friday from 4pm-7pm for $5 appetizers & specialty cocktails.Come see why Jezebel Magazine voted Thrive in their top 100 Atlanta Restaurants three consecutive years, and Restaurant and Bar Magazine voted Thrive in their top 100 venues.