Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon

Meilleurs restaurants pour le déjeuner du dimanche à Cedar Mill

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Copper River Restaurant & Bar
4.7
Exceptionnel(1301)
Prix : raisonnable
• Américaine • Hillsboro
Réservé 22 fois aujourd'hui
Le Copper River Restaurant and Bar est une entreprise locale de Hillsboro, en Oregon. Il se spécialise dans une cuisine réconfortante préparée entièrement sur place, ainsi que dans les saveurs fraîches et locales. Un service de bar complet est disponible pour compléter vos repas.
Photo du restaurant Pine White Tavern
3.9
Excellent(56)
Prix : raisonnable
• Pub • Hillsboro
Much like the Pine White Butterfly, we flourish amidst diversity, gracefully adapting to our surroundings. Our restaurant has undergone a transformative journey, tailored to enhance your experience and we can’t wait for you to enjoy it.Inspired by the vibrant Pacific Northwest, our ambiance reflects the region's allure, blending modern hospitality with natural splendor. Nestled in the heart of the Embassy Suites hotel, we offer a blend of convenience and charm, inviting you to savor Oregon's essence with every bite.Whether you're drawn in by our flavorful dishes, lively games, or simply seeking a moment of relaxation, join us, raise a glass, and celebrate the joy of good company.Pine White Tavern features 6 flat screen HDTVs, 8 beer taps featuring rotating local micro brews, WineEmotion dispensing and preservation system for the freshest local wines, and hand-crafted cocktails. Free pool and shuffleboard available to all guests!
Photo du restaurant Tavern on Kruse
4.4
Génial(1877)
Prix : cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Lake Oswego
Réservé 28 fois aujourd'hui
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable