The Fighting Cocks Pub and Riverside Restaurant is a unique dining experience. Voted Winners of Best tenanted/leased pub in the South East 2010 & 2011, Winners of Best Turnaround pub in the South East 2010, Winners of best Tenanted/leased pub in the UK 2010Commended as one of the best Family pubs in the South East 2011, best family pub in the UK 2014 and one of the Top5 pub gardens in the UK 2017.The pub incorporates a large purpose built conservatory overlooking a one and a half acre garden, backing onto the River Darent. The restaurant has built a fantastic reputation, serving well presented pub/restaurant food with excellent value for money.
The Chelsfield is a majestic 1930's pub nestled in the splendid parish of Chelsfield in Southeast London.
A second home for our locals, The Chelsfield is a space to relax, unwind and unite with loved ones.
With distinctive, double-height ceilings and a traditional art deco style, there are plenty of cosy or lively spots to sit back and enjoy with a drink in hand.
L'Aqua Bar & Grill est l’œuvre de Dasos Charalambous, le directeur de l'exploitation. Toutes ses connaissances culinaires ont été mises à contribution pour créer ce concept étonnant au cœur de Petts Wood. Le menu comprend des plats émanant de ses voyages méditerranéens et de sa formation européenne moderne. L'Aqua sert de la viande, du gibier et du poisson dont l'origine est soigneusement contrôlée. Vous dégusterez des produits de qualité, savoureux, cuits à la perfection et joliment présentés. La viande de bœuf est britannique et vieillie pendant 28 jours.
Chapter One est un restaurant européen moderne situé juste à l'extérieur de Orpington dans le Kent. Il est fermement reconnu comme l'un des meilleurs restaurants du pays, détient quatre rosettes AA et a récemment reçu les titres de 'Restaurant et Chef de l'année' décernés par le Kent Life Food and Drink Awards. Le chef exécutif Andrew McLeish et son équipe ont créé un menu européen moderne et impressionnant, se concentrant sur les merveilleux ingrédients saisonniers et sur une carte des vins qui complémente parfaitement la cuisine raffinée d'Andrew.
Chez Chapter One, offrir une valeur qualité-prix est aussi important que servir de la bonne nourriture. Des soupers de 3 services sont offerts pour £ 39.95 et pour le dîner, le prix correspond à £ 19.95. Un menu plus informel, de type brasserie, est également disponible pour le dîner du lundi au samedi. Les dimanches soir, vous pourrez profiter du menu à la carte pour seulement £ 34,95 - la meilleure façon de terminer votre week-end.
WELCOME TO THE CROWNThe Crown is a majestic pub nestled in the busy borough of Bromley on the outskirts of South London.Please note we don't reserve outside tables.With distinctive, double height ceilings and a rustic charm through the interiors, there are plenty of cosy or lively spots to sit back and enjoy with great company.
Welcome to St. Leonard’s, a modern British restaurant located in the pretty market town of West Malling in Kent. Open Wednesday to Sunday St. Leonard’s offers modern seasonal a la carte dining, tasting menus, private dining, a set lunch menu, Wednesday steak night, weekend brunch and Sunday roasts alongside a well curated wine-list and classic cocktails.
Installé depuis longtemps dans le village de Bexley, le Ferrari's est le premier restaurant italien de la région. Il s'est construit une solide réputation grâce à ses délicieuses spécialités et ses vins d'inspiration italienne, ainsi qu'à son accueil chaleureux et convivial. Récemment rénové sur une note italienne, il est désormais orné d'un papier peint italien imprimé à la main et spécialement importé avec un art et un éclairage sur mesure. Venez profiter de son tout nouveau look et vous détendre en dégustant un repas délicieux à un bon prix. Votre sortie à l'italienne n'en sera que plus profitable et abordable !
Situé au cœur de Petts Wood, l'Indian Essence met en valeur la cuisine indienne traditionnelle avec un menu qui sort des sentiers battus et qui est sûr de ravir une clientèle exigeante, mais qui est sûr de satisfaire tout aussi bien les palais traditionnels.
Neighbourhood Wine Bar, Shop & Restaurant: Purveyors of Spanish / Provencal influenced Food, Fine Wine, Bubbles, Tapas and Delivered Wines on AppleYardwines.com !!!General Manager: Susana LlorensExecutive Chef: Pedro Antonio Lopez Grijalbo Based next to the old Lamborbey Swimming Baths, serving regional food and wines with the very best imported Iberian products.
The Plough isn't your average countryside pub. Sitting on a quiet lane in a quintessentially English village, The Plough was set to be sold off the developers when 120 members of the community came together to invest, and save, their local. After its purchase and renovation, the Yates family took over the kitchen and opened the pub's small, but proud, restaurant, Bowleys. Head Chef Alex Yates is still very early on in his career but though only in his early twenties, he has already spent two years in the kitchens at The Goring Hotel in London, as well as having gained experience with Rick Stein and even once cooking for the Queen. Bowleys menus have a traditional feel and adhere to classic, English fare with a fine dining twist. There are several options to choose between including a tasting menu, set lunch, a la carte, brunch and Sunday lunch. The tasting menu is the jewel in Bowleys crown and consists of five courses, with an optional sixth.