Le X2O Xaviars on the Hudson représente la dernière acquisition de Peter X Kelly au groupe de restaurants Xaviars. Il se trouve dans l'eau, sur le seul virage de la centenaire jetée Victorian encore en usage sur la rivière Hudson. La principale salle à manger du X2O présente des plafonds de 7,60 mètres et 3 murs en verre offrant des vues sur les ponts George Washington et Tappan Zee, ainsi que sur les couchers de soleil au-dessus des Palisades. Vous dégusterez des plats mêlant une technique classique française avec des influences italiennes et espagnoles, et des embellissements asiatiques créant ainsi une cuisine d'une originalité unique de la vallée de Hudson. Le lounge Dylan est un espace dynamique et animé avec un penchant sophistiqué et ludique, vous permettant un plus large choix de restauration. Vous pourrez déguster une variété de petites assiettes et de sushis, tout en soupant à la table Commune, au bar à sushis, ou sur la banquette et la table à manger traditionnelles.
Réputé pour son style culinaire haut en couleur, pour son ambiance chaleureuse et pour son service familial, l'établissement accueille chaleureusement les autochtones et les touristes depuis presque 30 ans. Le restaurant se trouve à une courte distance de marche du musée américain d'histoire naturelle, du Beacon Theater, du Children's Museum of Manhattan, de Central Park et de Riverside Park.
We are bringing "True Greek" to the Upper West Side. At eléa, we only use the finest quality ingredients (Grade 1 Yellow Fin Tuna, Loche Duarte Scottish Salmon) to create traditional "True Greek" fare. Now Open, on the heels of the successful summer opening of Kyma Flatiron, sister restaurant eléa on Manhattan’s Upper West Side. With an open split-level design punctuated with traditional Grecian pottery and décor, eléa will transport guests to a romantic island vacation while also evoking an intimate, softly lit aesthetic perfectly suited for the uptown neighborhood. Meaning “olive” in ancient Greek, eléa offers guests a menu of soulful and modern Greek dishes that encompass flavors across the region’s many islands and terrains.
Paris, l'une des plus grandes villes d'Europe, est le centre du brassage ethnique et culturel de la France. La cuisine de Paris reflète cette diversité avec des influences de nombreuses régions de France et d'autres pays. Le French Roast Upton tente de recréer l'atmosphère animée d'un bistrot parisien et de rendre hommage à cette ville dynamique et cosmopolite. Vous pourrez y savourer aussi bien un bol de café au lait qu'un délicieux souper et des cocktails en fin de soirée. Le sandwich vietnamien Banh Mi revisité à la française, l'hamburger French Roast, le pain perdu, le steak frites et différents gratins & crêpes sont quelques-uns des plats les plus appréciés du restaurant. Il propose également une salade de kale aux dattes et aux amandes, un assortiment de légumes grillé ou du saumon. Son menu éclectique saura satisfaire toutes les envies.
"All ends well with Tarallucci E Vino" is the famous Italian saying rooted in the tradition of resolving any matter over a glass of wine and tarallucci, the classic southern Italian cookie.Tarallucci e Vino Upper West Side is a neighborhood favorite. Our housemade pastries, fresh pastas and expertly crafted coffee uphold our standard of high quality ingredients and authenticity. Tarallucci e Vino Upper West Side is a cozy spot for a quick breakfast, elegant lunches, relaxed dinners or lazy weekend brunches. Open for breakfast, lunch, brunch and dinner.
New York City's Harlem Tavern is a neighborhood bar, restaurant, & beer garden situated on the corner of 116th St. Just blocks from the area's treasured Morningside and Central Parks, Harlem Tavern is an inviting American bistro-cuisine establishment. Not only does the savory menu offer exciting items like Crispy BBQ wings and Cedar Planked Salmon and a fun Kids Menu, but the extensive craft beer and wine lists have something for everyone. Whether you're looking to plan a corporate event, birthday party, reception, game watch, or get-together, Harlem Tavern has community tables, booths, and a bar area adorned with nostalgic design and 21st century amenities to suit your needs. The massive outdoor beer garden and patio lined with beautifully restored brick is the ideal setting to host any of your events, parties, and dining experiences. Our staff is ready to accommodate your group of up to 400.
Toscana Ristorante aims to celebrate the classic dishes and cultural heritage of Italian food. Head Chef Michele Lepore works to create dishes that respect what made this cuisine timeless in the first place. The interior of the restaurant is extremely pleasant and welcoming, with reprints of classic Italian art, such as the Mona Lisa, mounted on the walls.
Of course, pasta plays a huge roll in Toscana's menu. One of the most popular dishes is the penne carrettiera with braised sausage, white mushrooms and prosciutto in a pink vodka sauce. In addition, there are several delicious steak and seafood options. From the sea, guests should try the branzino sautéed with fresh tomato, lemon peel and green olives. On the steak side, nothing beats a classic filet mignon.