Cabra Chicago is a spirited rooftop dining and drinking destination inspired by the vibrant flavors of Peruvian Cuisine, in the heart of Chicago's Fulton Market. Helmed by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, and her longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra offers crave-worthy food in a colorful, lively setting. Reservations are encouraged.
Jeff Mahin et Francis Brennan,chefs et partenaires du groupe Lettuce Entertain You Enterprises, apportent au Lincoln Park de Chicago, en Illinois, leur concept populaire de style californien, le Summer House Santa Monica. Les clients trouveront dans ce restaurant une ambiance conviviale et décontractée, un décor qui rappelle la Californie - celle qu'on surnomme le Golden State - et des ornements inspirés d'une maison de plage. Les chefs proposent un menu aux plats simples, préparés à la main avec des ingrédients locaux et inspirés par les saisons. Beaucoup des plats sont cuits sur le gril. Une carte soigneusement élaborée des vins de Californie accompagne le menu. Un comptoir de boulangerie, partagé avec le Stella Barra, propose une sélection de déjeuners frais avec des pâtisseries, des muffins et les célèbres biscuits du chef Mahin. Ces deux restaurants servent également du café torréfié localement de façon artisanale. Le Summer House Santa Monica est ouvert pour le dîner, le souper et le brunch de la fin de semaine.
Miru, Japanese for "view" celebrates the flavors and cuisine of Japan. We invite you to join us for a collection of sharable dishes including tempura and crispy rice, a robust seafood and beef selection, as well as expertly crafted sushi, overlooking the Chicago River and Navy Pier.
Bar La Rue celebrates French-American cuisine with an inventive cocktail program in the heart of Fulton Market. The stylish space boasts a beautiful all-season, street-side, walk-in-friendly pergola bar and dining area, perfect for a cozy patio experience. The menu incorporates French plays on approachable American comfort foods, offering an inviting setting for lunch, brunch, or dinner. Whether you're enjoying cocktails at the bar, celebrating birthdays, or planning a romantic date, Bar La Rue provides a Mediterranean-inspired atmosphere perfect for any occasion.
Minors must be accompanied by parent or guardian for entry. A valid ID is required for guests age 21+.A chic, outdoorsy pizza haven located in Old Town. Happy Camper boasts a décor that includes Airstream trailers, neon renditions of the Great Lakes, warm wooden accents, and tire swing seating around the bar. A wide variety of colorful pizzas and delicious appetizers await you.F*ckin' Charity Bingo on Sundays at 1:30pm is sat on a first come first serve basis. All reservations will be sat in the non-bingo area.We cannot guarantee inside or outside seating.Neighborhood ordinances require our patio to close by 12am. Your table is weather permitting. If there is inclement weather, Happy Camper reserves the right to cancel your reservation. If you are dining when inclement weather occurs your food will be packed and given your bill. You are more than welcome to head to the bar afterward.
Soak in the vibes of Chicago’s famous Restaurant Row and the views of the stunning city skyline at the Rooftop at Nobu Hotel.
The Rooftop encourages walk-ins.
Legal Sea Foods started as a fish market in Cambridge Massachusetts in 1950, growing to over 26 restaurants today! Legal Sea Foods is an East Coast landmark, a favorite with locals and a must visit for tourists. With our own production facility and an innovative eCommerce platform, over the past 70 years we have established ourselves as a core pillar of the New England seafood scene.
Famous for raising the bar in seafood quality and safety, Legal Sea Foods combines New England's coastal fishing traditions with modern culinary flair. Our sign off, "If it isn't fresh, it isn't Legal!", reflects our ongoing dedication to great quality, fresh seafood. Come in and try for yourself!
located in the heart of River North, avec features Midwestern takes on Mediterranean classics under the culinary direction of James Beard award-winning chef, Paul Kahan and executive chef Dylan Patel. pair your meal with an incredible array of carefully chosen wines curated by wine director Bret Haire, or simply stop by for a delicious cocktail at our expansive bar.
Agrémenté d'un intérieur chaleureux riche avec des boiseries en acajou et des tapis persans, le RL Restaurant comporte une collection d'art qui reflète et représente une vision du mode de vie de qualité, d'intégrité et d'intemporalité : la conception et l'esthétique culturelle de Polo Ralph Lauren. Le menu quotidien propose des éléments de base, certains mets qui reflètent le « mode de vie ambitieux » de Ralph Lauren. La nourriture ne repose pas sur l'exotisme et la créativité du chef, mais sur la finesse et l'équilibre de ses compositions, une interprétation d'idées inscrite dans l'histoire de la table américaine. **** Veuillez noter que les réservations sont acceptées uniquement pour la salle à manger. Le bar et la terrasse sont disponibles sur la base du premier arrivé, premier servi.******
L'équipe de Blackbird vs Avec font hommage à la bière, au porc et au poisson. Le chef exécutif Paul Kahan et Chef de Cuisine Cosmo Goss ont développé un réseau de vendeurs pour approvisionner le restaurant, de poisson et fruits de mer élevés conformément à des pratiques de pêches durables ainsi que du porc élevé plein air pour le menu rustique de cuisine simple et varié. La longue liste de bière internationale, développée par les partenaires Eduard seitan et Terry Alexander, propose environ 100 bières, lagers, stouts et cidres en bouteille, dont 12 disponibles au fût. Comme Blackbird vs Avec, The Publican est un partenariat de l'équipe gagnante James Beard de Thomas Schlesser et son partenaire Donnie Madia.