TAO Los Angeles is a dynamic two-level space, complete with two private dining rooms, outdoor patio, lounge with large bar. and main dining room anchored by our 16 foot Quan Yin statue.
Hearts & Flame.Coastal Italian dishes in a modern industrial space in the heart of the DTLA Arts District. From fresh made pastas, to sea-to-table dishes, utilizing the freshest seafood from the California coast, our kitchen is at the heart of everything we do. In the middle of our dining room, the flames are ignited from our grill, where steaks, are cooked over an open flame, creating a memorable experience for you and your guests.
An oasis in the heart of Downtown LA, Broken Shaker, located on our rooftop pool deck, offers an eclectic menu of handcrafted cocktails and small bites. A James Beard Award finalist and winner of Tales of the Cocktail’s Best American Hotel Bar award, Broken Shaker serves up delicious cocktails, infused with homemade elixirs and exotic ingredients, bringing the flavors of the beach to the center of the city. A 4% health service charge is added to all checks to help cover the cost of health care benefits that we offer to our full-time employees. Additionally, an 18% service charge is automatically included in your purchase. Thank you for supporting our staff. If you would like either of these charges removed, please let your server know and the charge will be removed.
Located in the heart of West Hollywood, Irie Lounge and Restaurant offers guests the full sensory experience combining cannabis and California comfort food with a southern twist. Irie brings all of the farm/farmer's market to table freshness, but with the tanginess and smoked dishes that southern food is celebrated for. Whether consuming cannabis or not, our black-eyed pea hummus, dandelion Caesar salads, and dry-aged New York strip with charred treviso are dishes guests are celebrating us for.
Le restaurant Public Kitchen & Bar découle du chef Tim Goodell du restaurant Domaine, au sein de l'historique hôtel Hollywood Roosevelt, présentant un menu composé de plats américains éclectiques. La salle à manger de l'ancien style hollywoodien ré-imaginé de l'hôtel faisant figure de repère historique propose aux habitants et aux voyageurs un cadre magnifique qui rappelle une maison privée élégante et accueillante. Un design d'inspiration loft offre un espace plus lumineux et éclatant souligné par des billots de boucher en noyer noir, des chaises de bibliothèque des années 1960 remodelées et des banquettes capitonnées. Au centre de la salle se trouve un grand bar à trois côtés couvert de marbre proposant des cocktails créatifs, une carte des vins à prix modérés, des bières pression et en bouteille, ainsi que des assortiments de charcuterie et de fromages.
Les frères Bruce et Eric Bromberg, créateurs des restaurants Blue Ribbon de New York, Las Vegas et Londres, sont arrivés sur la côte ouest avec le Blue Ribbon Sushi Bar and Grill at The Grove, à Los Angeles. Le restaurant propose des sushis primés confectionnés par un maître du sushi, le chef Toshi Ueki, ainsi que de la cuisine de steakhouse japonais et des classiques du Blue Ribbon, le tout servi dans un cadre chaleureux et dynamique. Disponible pour le souper et jusqu'à tard le soir, le vaste menu du Blue Ribbon Sushi Bar and Grill présente des sushis de qualité et des sélections de sashimi, incluant le choix du chef ainsi que le Blue Ribbon Maki, fait avec un demi-homard, du shiso et du caviar noir. Pour les options qui ne sont pas des sushis, les spécialités du Blue Ribbon comprennent le riz frit à la queue de boeuf avec daikon, shiitake et moelle osseuse; l'entrecôte aux oignons tempura et bok choy, et le célèbre poulet frit Blue Ribbon avec wasabi et miel.
zinqué is a beloved neighborhood hotspot & all-day restaurant serving French-inspired dishes, small plates, craft cocktails & a uniquely curated wine selection. Inspired by the zinc countertop bars & cafés of Paris, many of its customers consider it a second home—a place to work, linger & socialize. Open from 7am till late, the space transforms from a European-style bistro & café, serving full breakfast with La Colombe coffee drinks & its famous Le Bowl for lunch, to full service dining at night. (zin-kae)
Le Traxx Restaurant et le Traxx Bar sont situés à l'intérieur de la magnifique et historique gare Union, au centre-ville de Los Angeles. C'est un restaurant gastronomique avec une ambiance décontractée et une atmosphère détendue. Le restaurant sert des plats américains de style bistrot, bien conçus et bien présentés. Il est ouvert pour le dîner (de 10h30 à 14h) et le souper (de 17h à 21h), du lundi au samedi. Le Traxx vous propose des places dans le hall (situé en face du restaurant, à l'intérieur de la gare Union), dans la salle à manger et dans la cour, sur la terrasse extérieure. Le stationnement est gratuit pour les clients qui prennent un repas (valide pour une période de deux heure et demie, pour les lots B, D ou le service de voiturier). Le Traxx Bar est situé à l'intérieur du hall de la gare Union, à l'entrée principale.
Perched above the dynamic streets of the West Hollywood Design District on the corner of Melrose and San Vicente, Catch LA features modern renditions of classic dishes served in a streaming, shareable style of dining. The retractable rooftop haven marries simple yet elegant, seafood, sushi, and steak with excellent service and a lively atmosphere complete with a unique, open-air dining room and breathtaking views of Downtown Los Angeles and the Hollywood Hills. The menu features signature dishes including the Catch Roll, Truffle Sashimi, A5 Japanese Wagyu on a hot rock, Mushroom Spaghetti, and Cantonese Lobster.
LAVO Los Angeles is a 250-seat coastal Italian restaurant designed for an unparalleled, year-round alfresco dining experience. The restaurant offers an elevated indoor and outdoor dining experience while boasting a spacious sun-drenched dining room with a retractable roof, operable windows, and luxurious Italian furnishings throughout.The kitchen is helmed by Chef Ralph Scamardella, whose menu balances dishes inspired by coastal southern Italy and influenced by Southern California produce while paying homage to LAVO’s signature Italian classics and his Italian-American background.The beverage program features dramatic iterations on the classics alongside bold signature drinks. LAVO’s robust wine program complements the restaurant’s Italian inspiration and West Coast locale, featuring a vast selection of Old-World wines, as well as wines from California’s iconic regions.