The Select Restaurant + Bar is inspired by Le Select in Paris and features a menu consisted of contemporary continental cuisine with a French influence. The comfortable 1920s architecture features spacious ceilings designed so you enjoy casual conversation at your table. We strive to be a 5-star experience. Please see our dinner menu at TheSelectAtl.comOUTDOOR PREFERENCE AVAILABLE ON REQUESTOur roaring 20s bar features inventive cocktails and carefully chosen wines, open until 12 Friday and Saturday, and Monday for Industry Night.We are located next to Sandy Springs Performing Arts Center and Sandy Springs City Hall. The underground parking deck has 2-hours free parking and our hostess will validate your ticket for up to 4 hours. The Select pays homage to Paris’ famed Le Select brasserie — the notable all-day gathering spot for artists and literary giants of the 1920's.
Culinary Dropout serves classic meals done right. With crowd favorites like our pretzel bites and provolone fondue, 36-hour pork ribs, and our famous fried chicken drizzled with honey you’ll want to taste everything. Thirsty? Wash it all down with an ice-cold craft beer or a killer house-made cocktail. And don't forget to stick around for live music with a laid-back vibe. Culinary Dropout is for anyone who loves damn good food and drinks.
Inspired by the Mediterranean coast, Executive Chef, Burges Jokhi created Fia, a neighborhood restaurant, centered around a wood-fired grill. Fia serves Prime steaks, seafood, house-made pastas, seasonal vegetables and more. Each unique dish is carefully crafted with robust flavors, influenced by Chef Jokhi’s cultural heritage and world travels.
Ruscello is a full-service restaurant featuring Mediterranean and Italian-inspired cuisine. The menu is bold in flavor, focusing on great appetizers, salads, sandwiches, brick-oven pizzas, pastas, entrées and housemade desserts. Guests can choose to sit in the dining room or enjoy a drink and food offering in the bar area. Ruscello is located on the 3rd floor of upscale super-regional Perimeter Mall in Atlanta, featuring our interpretation of Italian and Mediterranean cuisine and the Nordstrom standard of customer service and food quality. Our menu is complimented by a full bar and wide selection of intriguing wines from across the globe.We are open for dine-in service and to-go orders with Curbside Pickup. Call (770) 350-4817 to place your order.Join us for Brunch on weekends
Situé au cœur de Brookhaven, entre les restaurants sœurs HAVEN et Valenza, le Vero pizzeria est une pizzeria à l'influence napolitaine qui propose un concept de restauration décontractée au Word of Mouth Restaurant Group. Le point focal du Vero pizzeria est son four à pizza en briques, spécialement conçu pour le restaurant, coulé dans un moule en argile issu de la roche volcanique du Vésuve. Ce four à pizza Acunto Napoli de 6 800 livres garantit des plats délicieux qui feront revenir une clientèle adepte de pizzas. Le menu traditionnel composé de produits du marché incarne la philosophie du producteur au consommateur applicable dans tous les restaurants Word of Mouth. Vous pourrez prendre votre repas sur place ou à emporter.
Carmel is a love letter to the coast—the ocean breeze, the freedom, the elements that make you feel so good when you’re next to the water. We serve Contemporary Seafood and embrace a gastronomic narrative centered around the celebration of premium seafood and seasonal produce. From the cozy yet elegant interior to the seasonal menu and craft cocktails, every detail reflects our passion for the oceanside experience.Our menu showcases high-quality, sustainable seafood skillfully paired with fresh, local ingredients. Whether it's sophisticated crudos, wood-fired oysters, fish, lobster, dry-aged steak, or vibrant cocktails, we would love to take you on a journey to your favorite waterfront destination. Let the ocean breeze carry you away...Weekday Lunch is served at Carmel’s Bar. We do not accept reservations for lunch, though walk-ins are always welcome at any time of day. Gratuity is applied to parties of 6+. Parties of 9+, please submit an inquiry at CarmelATL.com>Reservations.
Une charcuterie haut de gamme. Ce restaurant propose un service de décantation complet avec une impressionnante carte des vins. Vous y trouverez une collection de bourbon, vous n'en croirez pas vos yeux. La nouvelle version du Little Allay Steak dans l'historique Roswell rivalise avec les meilleurs steakhouses, y compris celui de Peter Luger à New York et celui de Bern à Tampa. Créateurs des meilleurs hotspots OTP, Hicham Azhari et Fikret Kovac s'enfoncent dans le passé pour créer un espace de détente inspiré de la fin des années 1800. L'ancien magasin d'antiquités a été transformé avec des briques rénovées, du bois de récupération, du carrelage de métro blanc et des rampes de lumière confectionnées avec des crochets à viande. Il possède aussi des coins salon munis de banquettes et de tables installées entre des murs bas. Le menu est de qualité supérieure, les boissons sont divines, l'ambiance est chaleureuse et animée. Vous ne voudriez pas manquer une telle expérience ?
Le Table & Main sert une cuisine « du Sud simple et de saison » dans une propriété magnifiquement restaurée située dans la rue Canton Street, dans le centre historique de Roswell, en Géorgie.
Cet établissement est ouvert du mardi au dimanche à 17h00 pour le souper. Vous pourrez aussi réserver sa salle à manger principale et sa table familiale pouvant accueillir 8 à 10 personnes. Son patio, sa terrasse et sa salle à manger aménagée à l'avant du restaurant sont proposés sur la base du « premier arrivé, premier servi », pour ceux qui n'auraient pas réservé.
Le Table & Main est impatient de vous accueillir dans sa salle à manger !
Célébré depuis plus de 20 ans comme l'un des restaurants préférés d'Atlanta, le South City Kitchen Midtown est spécialisé dans une cuisine du sud contemporaine avec une touche sophistiquée. Alliant l'effervescence de la ville avec la chaleur du sud, le restaurant est niché dans un historique bungalow rénové sur la célèbre Crescent Avenue.
Découvrez les spécialités locales telles que les crevettes et le couscous, le poulet frit au babeurre, la soupe au crabe, les beignets de tomate frite et le pudding à la banane tout en profitant de la vue sur la cuisine ouverte ou sur la magnifique ville d’Atlanta. C'est l'une des meilleures terrasses en ville!
Venez apprécier un souper digne du New South. (Merci de prendre notre que le restaurant n'est pas accessible pour les personnes en fauteuil roulant).