Venez découvrir Barbusa qui est un restaurant sicilien local et moderne. Vous pourrez savourer des pâtes fraîches préparées sur place tous les jours, de même que les pizzas qui sont cuites dans le four en pierre. De plus les meilleurs fruits de mer vous seront servis au bar de crudités.
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei
Thanks to Trattoria Don Pietro, there is finally something new and fresh happening in Old Town. After spending a lifetime of cooking Italian food and a few years in LA learning from the best restaurants in the industry, Pietro is finally ready to roll up his sleeves and show San Diego his take on traditional Italian cuisine with a trendy twist. Between our groundbreaking Italian menu, wisteria garden patio ambiance, and over-the-top cocktails, we stand alone as the most instagrammable restaurant in San Diego. Come stop by today and experience our delicate balance of tradition and trend.
Mimmos Italian Village is one of the 3 original restaurants left in San Diego's historic Little Italy district. Established in 1973 in the heart of Little Italy you will find Mimmos is 3rd generation family owned and operated . Enjoy our amazing food all homemade from scratch daily, using quality ingredients and fresh local produce . Our popular dishes include, campanelle sausage, spicy shrimp linguine, and chicken parmesan. You can enjoy these dishes alongside a nice glass of wine or signature homemade sangria. Mimmo's Italian Village was started by Vincenzo Mimmo Gaglio, originally from Montelepre, Sicily. Before arriving in San Diego, Gaglio sharpened his cooking skills in Tunisia, New York City, Ontario, California, and finally, San Diego.Mimmo's seating areas consist of a charming indoor village, alfresco front and back patio seating.
Many restaurants in Little Italy have become destinations, among them the Busalacchi family's Nonna. The rustic décor features a relaxed country-style feel throughout the restaurant, including the delightful patio. The wonderfully welcoming atmosphere celebrates yet another delicious Sicilian food lineup, including pizzas and all that you would expect from an authentic Italian menu. The terrific entrées show the Sicilian influence, and fill the restaurant with great aromas.We would love to hear your feedback on your experience.
The Edgewater Grill est situé à Seaport Village, dans la baie de San Diego, offrant une des vues en bord de mer les plus magnifiques de San Diego. Profitez d'une vue imprenable sur Coronado Bridge et l'île de Coronado en prenant place à l'une des terrasses extérieures, qui couvrent la longueur du restaurant.
San Diego's most iconic waterfront property features Topsail, a luxury lounge on the rooftop at Portside Pier! Indulge in fresh seafood, craft cocktails, and small plates while relaxing fireside above the water!
Fort d'une élégance artistique, le Sally's Fish House & Bar bénéficie d'une ambiance délicieuse.
Il allie les plats de fruits de mer les plus raffinés de San Diego à une vue frontale sur la baie. Chaque plat est préparé de manière personnalisée selon vos préférences, vous permettant de profiter d'une expérience culinaire sans égale parmi les restaurant de fruits de mer locaux. Le Sally's Fish House & Bar propose des fruits de mer frais, des sushis, ainsi qu'une carte des vins impressionante. Les plus aventuriers pourront dîner à la table du chef Jay Payne et découvrir une expérience culinaire spectaculaire. Vous profiterez d'un Tapas Hour de 14h30 à 17h30, du lundi au vendredi. Les chiens sont acceptés sur la terrasse. Enfin, vous bénéficierez gratuitement de 3 heures de stationnement gratuit au Grand Hyatt Hotel.
« Un voyage autour du monde, avec tout ce qui va avec : un décor composé d'éléments internationaux, des bonnes histoires partagées entre amis et, surtout, des recettes simples et délicieuses de plusieurs cultures différentes. C'est une proposition modeste : le Bleu Bohème cherche à vous transporter aux quatre coins du monde lors d'une soirée dans ce restaurant calme et agréable ».
S'inspirant des époques d'antan en France, le restaurant conjugue l'esprit libre bohème et artistique de la Rive Gauche à Paris aux traditions campagnardes. Le Bleu Bohème est un restaurant de quartier qui propose une cuisine française abordable et réconfortante.