From the heart and mind of Michelin-starred Chef Carlos Gaytán, the Downtown Disney® District’s newest authentic Mexican restaurant blends cultural legacy with the present day. Enjoy delicate, rich flavors blended together with zest and spice over an inspiring meal with friends and family.
From the heart and mind of Michelin-starred Chef Carlos Gaytán, the Downtown Disney® District’s new open-air Mexican restaurant and cantina is the perfect gathering place. At Céntrico, create memories over the vibrant flavors of outstanding specialty cocktails and authentic dishes inspired by Chef Carlos’s childhood in Mexico.
Le Jazz Kitchen de Ralph Brennan est un restaurant indépendant unique qui vous permet de vivre une expérience culinaire typique de la Nouvelle-Orléans. Depuis ses mets alléchants, inspirés de la Louisiane, jusqu'au décor de style 'Big Easy', chaque détail chez Ralph Brennan's Jazz Kitchen livre la promesse de la Nouvelle-Orléans.
Situé dans le Downtown Disney District, cette réplique historique de deux étages évoque l'architecture traditionnelle du quartier français, y compris la cour intérieure, où un service de restauration rapide vous est offert et un club de jazz au style de la Nouvelle Orléans se fait entendre. A l'étage, vous pouvez déguster une fine cuisine décontractée, présentée à la façon fantaisiste de la Nouvelle-Orléans, et un balcon extérieur de Jazz qui donne sur les festivités du Downtown Disney District. Les chefs sont fiers de servir les meilleurs ingrédients indigènes de la Louisiane et les saveurs et assaisonnements célèbres de la Nouvelle Orléans sont parsemés à travers les menus. Ralph Brennan's Jazz Kitchen accepte les réservations pour le dîner ou pour le souper et vous propose des installations pour les célébrations privées.
Byblos Café, originally a Mediterranean market, has been a staple in the orange circle since the 50’s. It was sold to Adel and Zalfa Mahshi in 1989. The family run business became a favorite in the town for Lebanese cuisine. Many locals loyally frequented the spot for their famous Turkish coffee. In 2022, Daily Dose Hospitality, the crew that also runs Bosscat Kitchen & Libations, purchased the business from the family. While Adel and Zalfa had the opportunity to retire, their son, Tim, joined the team alongside Pedram Yazarlou as operating partners. They have transitioned the cuisine to a Mediterranean fusion style with influences from Greece, Turkey, Iran, Lebanon, & Jordan.